mick 4051 Napisano juče u 08:26 Drug član, 2642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Disko Nindža je napisao: Sviđa mi se taj Corsaro GT, ima idealnu/optimalnu kubikažu i snagu, dizajn je super, niskobudžetna Multistrada, i ako ne bude jaka cena, a da razvale prodaju. Sloba reče da još uvek čekaju info oko cene ali negde se pikira od 11-13k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10881 Napisano juče u 08:32 Hronični Motociklopata, 7499 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nebi trebalo previše da se cenovno približi Xcape 1200 modelu, Ako Corsaro GT bude oko 10.000eur a Xcape 1200 da bude oko 12.000eur ,ovi ostali kinezi mogu da se pakuju, a bogami i Japanci i ostali će dobiti solidan udarac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mijatovicc 117 Napisano juče u 08:40 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Morini X cape 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas se razvlače sa cenama, prošli su sajmovi a još se ništa ne zna ako ne budu konkurentni na tom nivou 10-12k dzaba im sve ali ako budu biće ozbiljan udarac na tržištu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1512 Napisano juče u 09:42 Drug član, 2008 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da će biti preko 10000. Sta ona ima sem fenomenalno dizajna pa da bude toliko skuplja od ostalih kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PejicVlado 0 Napisano pre 16 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: U planu. Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno me internet bacio na neku rusku moto morini stranicu i tamo ima cijena za x-cape 1200. 1499900r. Za usporedbu x-cape 650 je 949000r. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1815 Napisano pre 16 sati Drug član, 844 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan To je +58% ,znači na 6500e+58%=10270e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PejicVlado 0 Napisano pre 15 sati U prolazu, 3 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: U planu. Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno je u Rusiji malo poremećen odnos cijena. Ali mislim da u EU x-cape 1200 ne bi trebao biti više od 12000 eur. Kao što sam napisao u jednoj temi, jesam stari početnik u motociklizmu, ali nemam namjeru da krećem sa skuterom, pa 125cc pa 500cc.... Idem odmah na hiljadarku pa polagano u početku, a i inače nisam za neka jurcanja. Mislim da je meni ko stvoren ovaj x-cape 1200. Visina sjedišta 860, gume cestovne, težina malo veća, 245kg prazan. Ali ima i mene 193 i 137kg... Znam ,africa je vrh, pogotovo dct ili gs. Ali su preskupi i ne sviđa mi se taj ofroad stil i gume.... Jednostavno znam da neću nikad sa asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...