makins 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan HA HA HA!!! Halo bre ljudi!Ima li zivih?Naplasise nas...Makins,gukni bar ti nesto,radujem se ovome a nemam s kim da podelim... E moj jamana za sve si ti kriv!!! ;D A hteo si samo da sa nekim podeliš svoju sreću... hmmm. :-[ Da krivi ste i vi admini (moram da vi kažem) da da i ti grofe... ljudi sve odradili, respoloženje bilo na visini a vi udri packe. Ok, razumem vas, ali morate misliti malo drugačije... možda je trebalo kanalisati to dobro raspoloženje... dati ljudima temu za razmišljanje... recimo to kako okititi motore, što reče jamana ili nešto drugo a ne onako :-X Elem pošto sam ja prozvan da nešto prozborim a svi vi uleteste preko reda sad ću ja malo da držim slovo Obraćam se klapi koja je bila na sastanku: Dragi prijatelji ajd zahebimo sve i u narednih par dana da se skoncentrišemo na ono što nam je glavni cilj 28. a to su DECA. Ovo nije poziv na to da se ućutkate, niti da prestanete da razmišljate svojom glavom, ovo je poziv na zakopavanje svih "ratnih sekira", svih boja klubova i svega što nas deli od ostale populacije bajkera.28. svi nosimo iste boje, boje dedamraza, i zato vas u njegovo ime molim da ga ne brukamo ;D A kad ovo prođe, kad se završi akcija, pamet u glavu pa će sledeće naše akcije dobro da promislimo i organizujemo kako budemo mislili da je najpogodnije (u saradnji sa ovima ili onima ili sami ili nikako ili...kako već) Poziv onima koji podržavaju akciju, jesu ili nisu iz NS-a i pripadnici su nekih od klubova itd(da ne napišem ostalih) Gospodo i za vas važi onaj deo sa "ratnim sekirama" itd, i vi će te poučeni ovim iskustvom u buduće birati sa kim će te i kako. Niko Otpisanima ne može ukrasti organizovanje niti tradiciju, a tradicija je nešto što njima ostaje u amanet i ko god da za godinu ili dve ili pet organizuje ovu manifestaciju u NS-u moraće da se pomiri da su oni (Otpisani) prvi ovde to započeli, što opet neće umanjivati slavu onih koji eventualno budu organizovali to dalje. Sada se obraćem svima pa obratite pažnju vamo jer ću ovo da kažem samo jednom: (al sam opasan) MOLIM sve koji učestvuju u akciji da stisnu zube i učestvuju pod motom: SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE i svi skupa za decu!!! MOLIM sve da više ne pišu postove sa sadržajima koji rasplamsavaju osečanja pripadnosti bilo kojim bojama osim boji crvenih odela dadamraza. Ovde nam to netreba. Meni je čast da se ovde družim sa bajkerima koji u sebi imaju toliko energije i strasti, mislim tj. ZNAM da je ispred nas još mnogo akcija koje će mo odraditi za dobrobit bajkera ali i svih ostalih članova našeg društva. E tu energiju treba kanalisati i usmeriti u pravom smeru, a tu nastupate vi admini, vi iz plemićkih porodice,vi fufnasti, đenerali, majstori, lisci i da vas ne nabrajam dalje. Nismo više šačica razularenih bajkera, gospodo pa mi smo armija na točkovima... ponašajmo se u skladu onoga što smo postali. Znam da ovo zvuči kao ideologija... ali danas dedamraz a sutra...ceo svet ;D ;D ;D I od sad samo veselo i u skladu sa zadatom temom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Sramota što se tu dešava ova prpucavanja i ostalo svi imaju neku istinu u svojoj priči ali zaboravite na sve to i ajde da slavimo svi kao jedan mi smo danas napravili što smo pokušali i verujte mi da je vredelo a nismo imali nikakva novina ili prenos televizije važna su deca.Pogledajte slike na Temerinskoj temi . Hvala i srećni praznici !!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 24, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Paketići i bananice , bonbone i sokovi kupljeni i čekaju 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nikog ne poznajem sa foruma,ovako online,dosta njih..za akciju sam se pre svega prijavio zbog pomoci toj deci,i to je glavni razlog,druga stvar je sto cu ici sa ljudima koje znam (bar online,ali meni dovoljno),sto ce mi to biti prva "grupna" voznja,sto cu upoznati dosta njih nadam se... A ko je organizator i to sl,iskreno me zabole...(no hard feelings) Pa svi smo se prijavili zbog pomoci deci, kada sam se prijavljivao nije mi bilo ni na kraj pameti da ce se neko prepucavati Ja jedva cekam 28. i hajde sad vise dosta sa prepucavanjem i unesimo malo vedrine u ovu temu, kao npr makins sto je lepo napisao "svi za jednog jedan za sve i svi skupa za decu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem deco da se vrnemo temi: Moram vam priznati da se malo sramim :-[ ja u opšte nisam razmišljao o tome kako ću da uredim svog irvasa... u jbt pa ja nemam irvasa, ja imam kamilu...auuu :o Ču debeli dedamraz na kamili... hihihi Moram pod itno da nabavim neke rogove(kamila sa rogovima :o ) sutra odo u kineski centar da nabavim nešto, nećeš samo ti Đenerale da teraš irvašćića i ja ću da se zakamufliram. Što bi rekli laponci i mi kamilu...obaj irvasa za trku imamo!!! Ima li neko još neku ideju kako bi mogli da se ulepšamo i ša još da okačimo na motore da budemo šareniji??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na spensu ima tih rogova za 100 dinara, i taman da svi budemo na irvasima...i kamilama A gledao sam ona svetleca creva, ne izleda to lose ali se bojim da ne olabavi pa da se ne zaplete gde mu mesto nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Kod beogradskih kineza pored standardnih dzidza-bidza za jelku imaju i lepe ogromne crvene masne i carape za deda mrza (znate na sta mislim ) , bele pahulje za lepljenje, sprejevi za saranje, baloni.... samo pustite masti na volju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Baloni,one sarene trake za jelku,razmisljam i jednu vetrenjacu od papira da turim napred pa ako izdrzi do Kamenice dacu je nekom klincu.Pola metra dugacke trake zalepljene na vrh kacige ce delovati super a bezbedno je.Mislim,mala je sansa da se omotaju oko tockova ili lancanika. Makins,isti si ko i poslanici u skupstini.Koristis pravo na repliku! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Balonćići...kurt..ćići... hihihi... joj ja ne smem da puštam mašti na volju... kako ću među decu takav...ili nedaj bože na trg :o pa uapsili bi me! A svetleća creva...mmm to ću morati da vidim...jel to radi na 12v ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joks...na 220V, na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... onda balonćići i trake i pod obavezno rogove...nemo da se neki irvas pojavi kusav...ćosav... kako se to reče kad je bez rogova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... onda balonćići i trake i pod obavezno rogove...nemo da se neki irvas pojavi kusav...ćosav... kako se to reče kad je bez rogova aROGantan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Jbg... onda balonćići i trake i pod obavezno rogove...nemo da se neki irvas pojavi kusav...ćosav... kako se to reče kad je bez rogova Hm..... bezrog? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi i da negde zavezemo zvoncice pa da se cujamo na daleko. A ako ne padne sneg, sto se iskreno nadam, onda ko ima suozaca nek ga uposli da celim putem baca konfete da bi izgledalo kao da dolazimo kroz sneznu oluju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm fala vama troma Daklem... aROGantan... hahaha pa nisam neki lingvista ali neće da bidne ;D ;D ;D Ovo bezrog je ipak bliže istini mada ono aROGantan bolje zvuči! Mmmm (što bi rekao Grof) sad se nešto mislim a opet to je malo brezobrezno... ipak će pitam, ne mogu da odolim, svaki naš irvas kojeg vozi dedamraz (nikako ...mrezica) imati jedan roščić... jel to znači da mi ne vozimo irvase već jednoroge???????????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih da imam dva ta svetleca creveta koja rade na 12v.Kupio sam ih u Metrou i totalno zaboravio na njih.A moj mega motor ima i te utikace kao za upaljac na kolima i eto ukrasenog motora.Hvala vam za ideju. Nego,sto se tice motora.Da li neko ima mesto u garazi gde bih mogao ostaviti motor na noc ili dve posto mi je u zimovniku van NS-a a ne bih bas da mi stoji ispred zgrade par noci? Leti kada stoji ispred zgrade druga je to stvar,sada mi nije svejedno. E da,jos jedna stvar.Danas sam postao tata tako da u nedelju posle akcije idemo negde da proslavimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Decembar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo mladom ćaći!...Samo nastavi i dalje tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Decembar 24, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaaaaaa pa CESTITAM drug Cicak ;D ;D ;D A za motor...imam ja garazu u kojoj ima mesta za tvoj motor, auto ce preziveti malo da stoji napolju. Saljem ti broj na PP pa da se sutra cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih da imam dva ta svetleca creveta koja rade na 12v.Kupio sam ih u Metrou i totalno zaboravio na njih.A moj mega motor ima i te utikace kao za upaljac na kolima i eto ukrasenog motora.Hvala vam za ideju. Nego,sto se tice motora.Da li neko ima mesto u garazi gde bih mogao ostaviti motor na noc ili dve posto mi je u zimovniku van NS-a a ne bih bas da mi stoji ispred zgrade par noci? Leti kada stoji ispred zgrade druga je to stvar,sada mi nije svejedno. E da,jos jedna stvar.Danas sam postao tata tako da u nedelju posle akcije idemo negde da proslavimo. Cestitam,matori! P.S.Navikavaj se na ovo matori! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti dobio poklon za novaka!!! Čestitke!!! Bravo!!! klap klap klap Matori!!! hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Cicak, motor može kod mene, na Klisi u dvorištu, ako ne stane u šupu. Aaa, ljudi, taman sam mislio da sam spreman, kad se pojaviše rogovi i ukrasi hehe, moraću sutra do grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lina 17 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mloogo se radujem, jedva cekam da krenete...i goomilu slicica da pripremite!!! Bice to jedan sjajan dan I sve naj za bebca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 24, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 25, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Cicak ! Ako ostane ovako do nedelje - bice veselo : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Decembar 25, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Drug mi javio da pise u danasnjim novinama 24 SATA, da ce u nedelju biti preko 100 moto deda mrazova na gvozdenim irvasima. Bice to veoma lepa akcija. Za vreme se uopste ne brinem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...