Motorcyclist 24383 Napisano juče u 10:06 Integrisan, 7899 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba to potkrepiti snimcima itd. mislim na ovoga sa Tomosom a ne samo paf slika, evo me 700km. Onaj mali Aleksic na YT je vozio apn do Grcke i nazad ali sve snimano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12241 Napisano juče u 11:34 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7964 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan U teoriji je izvodljivo, u idealnim uslovima ako se ide brzinom 50kmh, treba mu 14h za 700km, i tu dodaj 2h za pauze, i ostaje mu 8 sati za spavanje i to je ukupno 24h. Promenio juče u 11:34 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 359 Napisano juče u 13:16 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To je jako ozbiljna kilometraža i za veće motore. I u teoriji mi je kritično toliko za dan. Koliko samo puta treba da sipa gorivo na 700km... Nego, gledate li Adama? Kakvi su vam komentari na ovaj, poslednji video? Dobro su ga nategnuli po komentarima i po meni opravdano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1123 Napisano juče u 13:50 Zainteresovan, 747 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde ih je to pogodio toliko pa se bune? I ja sam odgledao celu novu epizodu ali osim uobicajenog proseravanja za lajkove i klikove nisam primetio neku kontroverzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4816 Napisano juče u 14:27 (promenjeno) Drug član, 1225 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Sa jedne strane je u pravu, samo je pitanje vremena kad će se država/e upetljati u nešto što ima potencijal da se naplati, ili putem taksi ili putem kazni. @makikt je u svom blogu napisala kako se sve više puteva asfaltira, što onda ljubitelje offroada gura da se koncentrišu na preostale lokacije, a i spomenula je kako se narod buni jer im motori/kvadovi uništavaju puteve. Nije to slučaj samo u CG. A to nas onda dovodi do gore spomenutog potencijala. A i u pravu je kad kaže kako ljudi dobijaju pogrešne predstave jer vide "lakoću" kojom se stiže do te divljine. Veoma su rijetki videi gdje možeš da čuješ vozača kako dahće i stenje dok se bori sa usponom i motorom i onda ljudi koji nisu spremni za tako nešto krenu u avanturu. Sa druge strane, malo ga je slava udarila u glavu, pa onda mora malo i da filozofira za klikove. Promenio juče u 15:11 član miki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24383 Napisano juče u 14:30 Integrisan, 7899 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Realno i ja bih popizdeo da mi neko prolazi po mom posedu, njivi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 359 Napisano juče u 15:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa malo je ironično da on sad drži slovo kako je internet uništio avanturističku vožnju... Smeta mu TET i deljenje mapa - po meni je to mnogo bolji koncept, da ti lokalci daju rutu, nego da ti tumaraš po nepoznatom. TET koliko ja znam ne ide ljudima kroz livade, nego javno dostupnim putevima. Smeta mu ovaj momak koji se sporo spušta, al mu je kul da pretiču u krivini i zamalo obore druge. Po meni je veći razlog za zatvaranje rute i 2 lika koja se manijače/dižu dronove kako i gde im se digne/trkaju na ovakvim stazama, nego 30 vikend/foto avanturista koji odvezu samo deo rute. Adam je i na Tajlandu zamalo podleteo pod buldožer zbog tog mentaliteta da uvek mora da se trka. pre 49 minuta, miki je napisao: Veoma su rijetki videi gdje možeš da čuješ vozača kako dahće i stenje dok se bori sa usponom i motorom i onda ljudi koji nisu spremni za tako nešto krenu u avanturu. Ne prodaje se to, niko to ne gleda. Često Adam ima jako dobar sadržaj i dugo ga pratim, ali u ovom klipu mi nekako zvuči kao reperi kad pričaju šta je pravi rep. Promenio juče u 15:17 član Skandi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4558 Napisano juče u 15:29 BJB Maxi Scooter Club, 1374 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga baš gotivim i sve gledam od njega, ali ovde se baš iskenjao. On živi od svih tih (nas ) koje je popljuvao u videu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24383 Napisano juče u 15:32 Integrisan, 7899 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvi put cujem za njega ali vidim da je popularan a komentari su hejterski Sta sada coveku smeta sto u svojim voznjama nailazi na druge ljude? Ovo kao pecarosu kada sednes na "njegovo" mesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4816 Napisano juče u 15:34 Drug član, 1225 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Skandi je napisao: Pa malo je ironično da on sad drži slovo kako je internet uništio avanturističku vožnju... Smeta mu TET i deljenje mapa - po meni je to mnogo bolji koncept, da ti lokalci daju rutu, nego da ti tumaraš po nepoznatom. TET koliko ja znam ne ide ljudima kroz livade, nego javno dostupnim putevima. Smeta mu ovaj momak koji se sporo spušta, al mu je kul da pretiču u krivini i zamalo obore druge. Po meni je veći razlog za zatvaranje rute i 2 lika koja se manijače/dižu dronove kako i gde im se digne/trkaju na ovakvim stazama, nego 30 vikend/foto avanturista koji odvezu samo deo rute. Adam je i na Tajlandu zamalo podleteo pod buldožer zbog tog mentaliteta da uvek mora da se trka. Ne prodaje se to, niko to ne gleda. Često Adam ima jako dobar sadržaj i dugo ga pratim, ali u ovom klipu mi nekako zvuči kao reperi kad pričaju šta je pravi rep. E tome služi zadnja rečenica u mom postu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1123 Napisano juče u 16:42 Zainteresovan, 747 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, miki je napisao: A i u pravu je kad kaže kako ljudi dobijaju pogrešne predstave jer vide "lakoću" kojom se stiže do te divljine. Veoma su rijetki videi gdje možeš da čuješ vozača kako dahće i stenje dok se bori sa usponom i motorom i onda ljudi koji nisu spremni za tako nešto krenu u avanturu. Influensere uglavnom prate mladi, naivni ili neiskusni koji i dalje mastaju umesto da voze. Oni koji imaju barem malo iskustva i zdravog razuma ne verujem da tako lako veruju ovim holivudskim filmovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 454 Napisano juče u 16:55 (promenjeno) Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan A dobro, Adam veoma često priča o tome kako ne treba gledati snimke kako enduro vozači teraju adv motore po terenu i slično. Ali činjenica je da će zabrane biti zbog ponašanja pojedinaca, ko god to bio. Suština sajta kao TET je da se ljudi voze putevima kojima je dozvoljeno voziti i da ne smetaju. Mada sam više puta naišao da putevi idu preko nečijeg poseda. A neko je kulturan dok neko drugi i nije.. P.S. Neko je napisao da su valjda u Španiji zabranili motore negde jer je Adam snimao dronom, ne znam dal je istina Promenio juče u 16:56 član VPetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 1009 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Zainteresovan, 768 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nece smetati Adamu. https://www.youtube.com/watch?v=gUGXQjJckQ4&t=3917s Promenio pre 14 sati član Petre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1123 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 747 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ovu rutu pokidala jedna jamahica 250WRF od 100 kg. Ovde ni jedan motocikl osim ktm-a nije bio adekvatan za ove gudure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4816 Napisano pre 7 sati Drug član, 1225 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ali je problem doći do gudura na takvom motoru. I onda tresti jajca nazad do kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...