Jump to content

Moto Zajednica

Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine.

Recommended Posts

• Drug član, 474 postova
  • Motocikl: CBR 900RR
1 hour ago, Vitez Koja said:

Nije motor ali bi mi znacilo. Dobrom drugu se svideo auto. Pa svaka inf mi znaci, ili ako neko moze da ode da ga vidi

http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26821767/audi-a5-30-tdi-s-line-6b

Drugar ima isti model, godište, oprema, manuelni menjač... sve identično osim što je 5 vrata. Kupio ga pre skoro 10 godina, jako je zadovoljan njime. Pre dve godine ga je prepustio ćaletu a za sebe je uzeo noviji model sa DSG menjačem i takođe 3.0tdi, nije zadovoljan kao sa starijim, često ima neke bubice i peripetije, negde nešto curi itd.. Možda se njemu samo tako zalomilo, ali eto da prenesem iskustvo, možda bude od koristi. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• You tube / Drandigo .., 620 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6S

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Kawasaki versys, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 28000 km, Niš. Cena 3.950 € - Motori - Polovni Automobili

Da li zna neko nesto o ovom motoru?

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1184 postova
  • Motocikl: Lep
WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Honda Cbr600, 2004. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 43000 km, Oreškovica. Cena 2.700 € - Motori - Polovni Automobili

Pogledao ovaj motor i... da je 1500e dobro bih razmislio da li sam spreman sredjivati. Nisam siguran da sam video jednu stvar da je ispravna i kako treba.

PS Nisam siguran da li je bila bas posebna tema gde smo razmenjivali iskustva motora sa oglasa kada neko pogleda, napise da eventualno nekome ustedi vreme ili nekome preporuci.

• Sviđa mi se 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja