milomir22 3579 Napisano Novembar 5, 2023 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Alekre said: Meni se Suzukijeva gama baš dopada. Jedini sa tradicionalnim motociklima sa razumnom cenom. GSX1000GT, Hayabusa, GSXR 750 i 1000... Iskreno, nova Hayabusa bi mi lepo legla. Suzuki je uvek bio konzervativan kada su motocikli u pitanju, sem gsxr-a 1985. koji je smatran prvim r motorom za široke narodne mase. Poslednji su prestali sa proizvodnjom uljano hladjenih agregata, doduše, sportski motori su im uglavnom bili na zavidnom nivou u odnosu cena-kvalitet-pouzdanost-performanse. Danas, kada svi izbacuju motore u adv segmentu, ovaj sport-tourer je za mene osveženje, a verujem i da je agregat vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6744 Napisano Novembar 5, 2023 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki zaista ne žuri, bilo da je nov model u pitanju, čak i nova tehnologija na jednom istom....ali to kada se napravi, nešto ne znam da ima pritužbi na pouzdanost. Agregat na ovom motociklu je upravo jedan takav proizvod...sada već legendarni motor koji je pogonio GSXR 1000 K5. Na više modela, od 1000ccm, je upravo taj..ali se dodatno "obradi" za određenu isporuku snage. Malo mehanikom, malo elektronikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Suzukijeva gama baš dopada. Jedini sa tradicionalnim motociklima sa razumnom cenom. GSX1000GT, Hayabusa, GSXR 750 i 1000... Iskreno, nova Hayabusa bi mi lepo legla.Nova Hayabusa bi ti bila mala, smanjili je drastično, seo sam na sajmu, ono bre nema je nigde...Stara je bila kao lokomotiva ogromna.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2553 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Suzuki spremio nešto poput Versysa 1000, na bazi ovog 1000 GT-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da. Ceka se GSX-S1000X. Za sada samo pretpostavke o izgledu, ali uskoro, na EICMA, stize premijera. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viciousdobbie 9 Napisano Novembar 29, 2023 U prolazu, 15 postova Motocikl: GSX S1000GT Prijavi odgovor kao problematičan On 11/4/2023 at 9:55 PM, milomir22 said: Taj je, meni zapao za oko, ali ne deluje mi komforno nimalo... Meni je bio u redu i za po 730km dnevno (186cm / 105kg). Ove godine tura 3.300km za 6 dana (do Marseja i nazad) bez ikakvih problema. Za dvoje nije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2014 Napisano Januar 30 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Iskočilo mi je na FB, pa može da bude zanimljiivo nekome ako se baš sada premišlja GSX-S 1000 GT je stvoren s jedinstvenom misijom - da ostavi impresivan utisak! Njegov legendarni četvorocilindrični agregat sa snagom od 153 KS i najnovijom tehnologijom pretvara svaku vožnju u uzbudljivo i nezaboravno iskustvo. Sa motorom preuzetim iz čuvenog GSX-R 1000, GSX-S 1000 GT pruža najdominantnije performanse u svojoj klasi, osvajajući srca najvećih entuzijasta sportskih motocikala. Napredne tehnologije i bezbednosni sistemi nadmašuju očekivanja savremenih vozača, uključujući Traction Control System, Suzuki Easy Start System, Hill Hold Control, Bi-quick shift sistem, TFT ekran u boji, LED svetlosne grupe, Ride by wire i druge. Bilo da planirate dug put ili samo vikend izlete, GSX-S 1000 GT je savršen izbor za sve ljubitelje sport touring motocikala. AKCIJSKA CENA M3 modela - GSX-S 1000 GT dostupan je za BRZU ISPORUKU po ceni od 12.800€. Promenio Januar 30 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3775 Napisano Januar 30 Astro Puki krsi sva pravila!, 926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep motor,lep polzaj voznje. Malo slabija zastita od vetra i voleo bih da je 2 cilindra. Ali svakako bih ga kupio jer obozavam sport-touring klasu koja je potisnuta kvazi off road adventure motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12794 Napisano Januar 30 Ne silazi, 7388 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlična cena šta se prodaje i za koje pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...