crnamrlja 22 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mislim da preterase sa 12500€.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan mislim da preterase sa 12500€.... 10.112 € je SMT kod nas u CG (trenutno je akcija za taj model) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan sto bi rekli 'mangupi' po oglasima- motor je full fullova ili bolje totalni full ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 24, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sto bi rekli 'mangupi' po oglasima- motor je full fullova ili bolje totalni full ;D fullerica ;D ... ma SMT je ZLO covece! jako mi se svidza! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 24, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se hoce li biti kakvog odgovora iz Japana na ovu provokaciju iz Austrije. Pa da se i mi manje puni necemu nadamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 25, 2009 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi jako dobro kada bi mu u ponudi i pridruzili brata blizanca, samo slabijeg, bio bi verovatno konkurentniji sa cenom, a nista manje zanimiljiv po koncepciji...sve u svemu, fenomenalan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da ispadnem glup ali zashta je SMT skracneica ? SuperMoto Touring ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 26, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da ispadnem glup ali zashta je SMT skracneica ? SuperMoto Touring ? Meni to uopšte nije bitno! Motor je perverzni vrh ledenog brega već na prvi pogled, totalno nebitno kako se zove i šta to znači... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan niko ne kaze da je to bitno u prici ali iz radoznalosti ja pitah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko ne kaze da je to bitno u prici ali iz radoznalosti ja pitah To je sve marketing. Sledeci model ce biti SMT-R, koji ce biti jos ljuci i jos udobniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan niko ne kaze da je to bitno u prici ali iz radoznalosti ja pitah To je sve marketing. Sledeci model ce biti SMT-R, koji ce biti jos ljuci i jos udobniji. ...i naravno, jerftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano April 27, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim R u nastvku udobniji nece biti sigurno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 10.112 € je SMT kod nas u CG (trenutno je akcija za taj model) to je vec druga tj. prva prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 7, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan KTM SMT 990 ABS 2011 V-twin pod 75°, 115 konja, 8V, DOHC, elektronsko ubrizgavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...