Zarkela 1635 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan To je zato jer su mnogi javikli da im ljude precute i sve je dobro. Meni to najvise ide na zivac, ako si kadar da opizdis cenu prvoklasnu onda bato moras da znas i zanat. Jako je malo valjanih majstora, nije prozivka ali je nazalost tako u svim sverama posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 346 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu iz tog razloga sve sasuo u brk. Kad sam došao po rez vozio sam decu, žurio i samo sam pokupio. Kad sam pogledao zvao sam i rekao mu sve. Kaže lik dodji vratiću ti pare. Reko druže mene će ovo koštati više od pišljivih 2500 koliko sam ti dao, i nemam nameru da ih uzimam nazad niti da se vraćam više ikad kod tebe. Svakome ću pokazati slike i reći kako sam prošao, i neću biti zadovoljan čak i da mi daš nov rezervoar. Tako se ne posluje... Nadam se da će to bar nekog uticaja imati.Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6561 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @Don_Kihot To je ovaj iz Resnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 346 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Iz Užica, što je Marku izvlačio. Ustvari, ima ih dvojica i ja mislim da je Maru radio Žeka, čiji sam broj ostavio gore, a meni verovatno Ivan koji me je i zvao da dodjem po rezervoar..Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Mart 31, 2023 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas ga je urnisao... Meni je covek radio sve spolja, masirao i lupkao raznim cekicima po Suzani, po zavrsetku ni traga nije bilo. Mada je i ostecenje bilo malo. @blackmore, ovo je prva suza, ne ta sto je kod tebe, da se ne prepadnes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4321 Napisano Mart 31, 2023 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da čovek treba da bude majstor za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 346 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Evo kakve su to mentolčine, deformisali su otvor pumpe pa pumpa više nedihtuje.Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...