ljirados 85 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, QmBGD je napisao: Jako bitno- kada je telefon povezan na motor, ne mogu da se menjaju parametri na board kompjuteru, barem ja nisam uspeo. Prikazuje se samo ono što je podešeno da se vidi. Zadržiš par sekundi u desno za kontrolu parametara, tj. levo za povratak na Honda RoadSync Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano April 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Probah svašta, ali ne uspeh... Možda ipak treba uputstvo prelistati Edit: Kolega @ljiradosje mnogo više prošao sa ovim motorom, ima i Givi vizir i Termoscud, išao i do Ohrida motorom... Mogao bi da podeli malo utiske Njegovi utisci su i pomogli da se okrenem ka ADV-u Promenio April 13, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljirados 85 Napisano April 13, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan ... i grejače ručica, to si zaboravio ... a i do Ohrida nisam stigao, okrenuo sam u Tetovu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, QmBGD said: Prvi rezervoar, sa većinskom vožnjom magistralom od Niša do Beograda i umerenom vožnjom, malo vožnje po BG - prosek 3,33 za 293km. Drugi rezervoar, većina BG i napunjeno u Uljmi pred Vršac, za 250km prosek je 4,33. Ovih 4.3l mi deluje malo jace nego ocekivano, nevezano ako si ga stiskao malo po gradu jace, ipak je bilo ~50% otvorenog puta? X adv ima negde taj prosek i jace ali opet je i 2x jaci motor. Bas su se stisnuli za vizir, mogli su to mnogo bolje da rese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Treba to tek da legne sve lepo ,nov je motor ..meni je posle 3k km bev.malo manje trošio..u početku po gradu je tukao i 5 l a posle 4.3l km ..ali ispod toga nije po gradu.Bmw piše da čist grad tuče 4.4 a ne očekujem da ce se smanjiti ispod 4.2 kad se razradi. Edit. A što se tiče motora vs x adv ,taj je iz honde jazz prerađen (sa dva klipa) ..totalno različita mašina. Promenio April 13, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano April 14, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, stikis je napisao: Ovih 4.3l mi deluje malo jace nego ocekivano, nevezano ako si ga stiskao malo po gradu jace, ipak je bilo ~50% otvorenog puta? Nije baš, 190km gradske, 60-ak km otvorenog puta 100-110 uz jak čeoni vetar. U povratku kao da sam nizbrdo išao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano April 14, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nego ajd lagano menjaj profilnu sliku 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGDKoliko ti je trosio mp3 po gradu? Ja sam vozio kratko vreme mp3 ali 125, oko 3,5l tezak je kao tuc Realno adv bi trebao 3-3.5l da trosi ali ako ga stiskas 4+ Evo ima lep snimak, ima jos zanimljivih motora pa koga zanima 21 hours ago, Džim Džarmuš said: Edit. A što se tiče motora vs x adv ,taj je iz honde jazz prerađen (sa dva klipa) ..totalno različita mašina. Tek sada vidim da si pisao dodatno, ali iskreno nisam razumeo sta si hteo da kazes ako se odnosi na moje poredjene sa X adv? Ne zameri Svestan sam ja da je X adv totalno druga dimenzija u poredjenu sa mladjim bratom, forza 350 i adv 350 to moze da se poredi jer je isti motor. Nego se ja lozim na X adv od kako je izasao pa sam samo poredio malo potrosnju, 2x jaci motor 2x skuplji motor e sada da li je i 2x bolji to je vec pitanje za razmisljanje. Ali znam da bih voleo da ga posedujem kako god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 14, 2023 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ,sam si odgovorio sve ,x adv je potpuno druga mašina pa i potrošnju ne treba upoređivati.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano April 14, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, stikis je napisao: @QmBGDKoliko ti je trosio mp3 po gradu? Ja sam vozio kratko vreme mp3 ali 125, oko 3,5l tezak je kao tuc Realno adv bi trebao 3-3.5l da trosi ali ako ga stiskas 4+ MP3 300 LT mi je trošio 4,5 u ukupnom proseku. Imao sam i preko 5 litara u proseku za rezervoar, nijedan rezervoar ispod 3,7 prosek. Uglavnom je vožnja stari deo grada bila, Dorćol - Vračar najviše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BozoBd 2 Napisano April 15, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Odlucio sam se za kupovinu adv -a.Kod nas u Cg mu je cijena bez kofera 7890 eur a sa smart koferom 8190 . Da li kupiti verziju sa koferom ili bi mu bolje stajao neki cetvrtastiji oblik od Givi-ja, i kako vam se pokazala tamno siva boja u odnosu na metalik sivu, ne mogu da se odlucim izmedju te dvije. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt koje cene Ode sve u 3 lepe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BozoBd 2 Napisano April 15, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je u Srbiji sad, mada kapiram sto manje trziste ,vece cijene Promenio April 15, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, BozoBd said: Pozdrav svima. Odlucio sam se za kupovinu adv -a.Kod nas u Cg mu je cijena bez kofera 7890 eur a sa smart koferom 8190 . Da li kupiti verziju sa koferom ili bi mu bolje stajao neki cetvrtastiji oblik od Givi-ja, i kako vam se pokazala tamno siva boja u odnosu na metalik sivu, ne mogu da se odlucim izmedju te dvije. Hvala. Da ja biram, uzeo bi taj keyless kofer, imao sam keyless na prethodnoj Hondi i mislio sam da je to glupost dok ga nisam imao, i sad mi nedostaje. Ključ sam prvi dan stavio u torbicu koju uvek nosim, posle toga samo priđem motoru on se sam otključa, zaključa, ako tako i kofer radi - skidam im kapu. Za svaki dan, za skuter, to je jako lepa stvar za imati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, BozoBd said: Koliko je u Srbiji sad, mada kapiram sto manje trziste ,vece cijene 7550/7850€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1222 Napisano April 15, 2023 Drug član, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan S tim što kod nas svi modeli dolaze sa koferom, nisam video neki da je bez fabričkog. Da li bi se cimali da skidaju ili ne, to je već njihova matematika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3714 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: imao sam keyless na prethodnoj Hondi i mislio sam da je to glupost dok ga nisam imao, i sad mi nedostaje. To je jedna od onih stvari koje ti nedostaju samo ako si ih imao. Ako nisi, ni ne znaš ni da ti fale Moj komša ima neki senzor za otvaranje gepeka auta, mrdneš nogom ispod kad su ti pune ruke kesa iz Linde, i gepek se lagano otvori. Simpa stvar, al kad to nemaš, isto super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano April 15, 2023 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno! Kad sam kupovao taj skuter bio sam u fazonu "igračka za klince". Posle par dana "e pa zgodna je ovo stvar". Sad kad ga nemam, stalno me nervira traži ključ, pa ga zaboravim u bravi ispred kuće .. Što kažu Arapi "dabogda imao pa nemao" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano April 16, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 750 trosi zanemarljivo vise od 350 350=3.9-4.1 750=4-4.6 Ja sam bio oduševljen Forzom kad sam seo na nju posle 125, kao avion. Ako volite 350, ne sedajte na 750, kupice vas na prvu. BTW: PCX rules! Srećan uskrs svima! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano April 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, vucko23 je napisao: S tim što kod nas svi modeli dolaze sa koferom, nisam video neki da je bez fabričkog. Da li bi se cimali da skidaju ili ne, to je već njihova matematika. Bilo u Delti pre dva meseca i bez kofera par komada. @BozoBd, jesi me ti startovao pre neki dan da sedneš na motor? Srećan Uskrs! Promenio April 16, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4878 Napisano April 16, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina, kad se pojavio X-ADV, sretnem lika u NS koji ga je vozio vec jedno godinu dana i kroz razgovor o motoru, dopadnemo i do potrosnje. Rece da mu po NS, sa nesto malo voznje van, uglavnom Fruska Gora trosi opusteno 5,5 do 6 litara i to ne nekog zavrtanja i divljanja... Meni bilo nesto mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2561 Napisano April 16, 2023 Drug član, 1128 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja od ovih novih skutera ,nisam čuo da ni jedan troši malo ,možda kimko od @boza_kg..Ovi ostali su 4 litra pa na gore.. Beverli novi mi je tukao i do 5.2l ,ovaj bmw 4.4l,novi t max komšiji potroši i 7+1l Koliko ja kapiram to je za 300 cc i više cc, to .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 16, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja od kada se pojavio x adv p(r)atim testove i uglavnom da se krece 4-5l I samo i dalje ne znam da li mu je lanac prednos ili mana? Verbrauch: Honda - X-ADV - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Übersicht über Verbrauchswerte von: Honda, X-ADV Evo i za adv 350 Verbrauch: Honda - ADV 350 - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Übersicht über Verbrauchswerte von: Honda, ADV 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4900 Napisano April 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 3714 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje magare troši od 3,1-3,5 koliko ja računam, a tako otprilike kažu i na ovom spritmonitor.de. Ali je i najslabiji od navedenih, osim od MP3 koji je pretežak. http://images.spritmonitor.de/share_image_1372170.png?ts=1681667373 Gasoline consumption: Kymco - Agility 300 - Agility 300 2021 Noodoe - Spritmonitor.de WWW.SPRITMONITOR.DE Kymco, Agility 300, Agility 300 2021 Noodoe Promenio April 16, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 359 Napisano April 17, 2023 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moj XTown na otvoreno trosi 2.6 provereno vise puta dok po gradu nisam proveravao ali ne verujem da prelazi 3.2 litra mozda i manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...