rastkojokic 1668 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Meni zanimljiva statistika... Obratite paznju kako poslednja dvojica odskacu pogotovo godpodin Mir! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I nikad nije bilo teže uzeti titulu! Nikad izjednačeniji u vremenima, nikad više pobednika po sezoni. Mani statistiku. Otkriva sve a ne pokazuje ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbg vitlaju se po malo staza. Jebo sezonu sa dve Austrije realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Alekre said: Ovi is offical YAMAHE niko ništa? Videh da je Suzuki više ispoštovao nego Yamaha, ili nisam lepo video? Bilo je neko fotkanje posle trke. Q sedi na 46 motoru, Lin je tu isto, kao i ostali u fluo majicama. Pogledaj after the flag Promenio Novembar 15, 2021 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А како сад "никад теже" када је Деда - деда, а ММ не вози? У ствари, у праву си, да је један млађи или да други вози, било би никад лакше узети титулу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 14, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Prosla sezona je bila specificna po svemu. Prvo kovid, nisu ni znali da li ce da voze, kad su krenuli da voze nije se znalo ni do kad ce voziti menjale su se staze iz nedelju u nedelju sa otkazivanjima, imali su problema na sve strane, stres im je bio dodatni 200%. Drugo gume, bila je neka velika promena niko zivi nije mogao da se prilagodi, to je najevidentnije bilo sa kurtom koji je izdominirao prve dve trke, posle ga nije bilo nigde. Na kraju samo 14 trka, od kojih je Kurta uzeo 3 pobede, Morbideli 3, Olivera 2, svi ostali po jednu, ukljucujuci i Mira. Tako da je cela sezona sama po sebi bila usrana, a pobedio je onaj ko se najbolje snasao. Inace nema Honde za dedu, izgleda da su jos ljuti Honda refuses to give Valentino Rossi last champion bike of 500cc era - Motorcycle Sports WWW.MOTORCYCLESPORTS.NET Recently Valentino Rossi spoke about his desire to own the 500cc Honda with which he was the last champion rider in the 500cc era. However, Alberto Puig has stated that Honda will... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote napali ste Mira kao da nije vozio sezonu i da mu je neko tutnuo titulu u ruke. Zašto ostali 20+ vozača nije osvojilo titulu, a Mir jeste? Dečko vozio, bio najkonstantniji i pobedio kad mu je bilo najpotrebnije. Neki su usrali motku kad je bilo najpotrebnije i zato nisu bili šampioni. Ne postoji sport u kom ima nezaslužene titule. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano Novembar 14, 2021 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rastkojokic je napisao: Meni zanimljiva statistika... Obratite paznju kako poslednja dvojica odskacu pogotovo godpodin Mir! Po cemu se 2021 drasticno razlikuje od 2006, 2009, 2012, 2013, 2016, 2017? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Po cemu se 2021 drasticno razlikuje od 2006, 2009, 2012, 2013, 2016, 2017?Slazem se... Nisam se bas najbolje izrazio... Mirova titula odskace... Dok je Kvartina malo "jaca" od Hejdenove. Opet kao sto je neko rekao ovo je samo statistika ne treba uzimati zdravo za gotovo ali ipak mislim da daje dosta informacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Jovan Ristic je napisao: Jebote napali ste Mira kao da nije vozio sezonu i da mu je neko tutnuo titulu u ruke. Zašto ostali 20+ vozača nije osvojilo titulu, a Mir jeste? Dečko vozio, bio najkonstantniji i pobedio kad mu je bilo najpotrebnije. Neki su usrali motku kad je bilo najpotrebnije i zato nisu bili šampioni. Ne postoji sport u kom ima nezaslužene titule. Nismo napali nego sam napao i nisam napao neosnovano vec nakon pljuvanja Gardnerovog taktiziranja a velicanja Mira. Ako je Gardner danas ispao sisa onda je Mir vime Cini mi se da ipak ti imas pik na mene a ne ja na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2596 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Jovan Ristic said: Jebote napali ste Mira kao da nije vozio sezonu i da mu je neko tutnuo titulu u ruke. Tutnula mu Yamaha da ne bi dobili po ušima za titulu sa nelegalnim ventilima. Kao Qurta zaboravio da vozi, važi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: Cini mi se da ipak ti imas pik na mene a ne ja na tebe Ma jok, vidim da je bilo više napada na Mira. Navikao sam da ga ti ne voliš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jebote napali ste Mira kao da nije vozio sezonu i da mu je neko tutnuo titulu u ruke. Zašto ostali 20+ vozača nije osvojilo titulu, a Mir jeste? Dečko vozio, bio najkonstantniji i pobedio kad mu je bilo najpotrebnije. Neki su usrali motku kad je bilo najpotrebnije i zato nisu bili šampioni. Ne postoji sport u kom ima nezaslužene titule.Slazem se da se u toj godini Mir najbolje snasao... Ali opet mislim da titula moze da ima razlicitu "tezinu"... Hejdenova titula je po meni "teza" od Mirove imajuci u vidu sa kim je vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Gardner danas ispao sisa onda je Mir vimeHahahahhahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, rastkojokic je napisao: Slazem se da se u toj godini Mir najbolje snasao... Ali opet mislim da titula moze da ima razlicitu "tezinu"... To je već druga priča. Kao što neke Lorencove titule imaju već težinu jer je npr prekinuo Markezov niz, itd. Ajao kad me sad uhvate u mašinu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan A vid sad.... Ja oduvek tvrdim da je Lorenco jedini koji je pobedio sve velikane ove ere, uzeo je titulu u vreme Rosijeve dominacije, u vreme Stonera (ovo je diskutabilno) i u vreme Markeza (ovo je činjenica). Sad kad krene kamenje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan u vreme Stonera (ovo je diskutabilno)Mislim da ovo nije diskutabilno... I sam Stoner uvek podvlaci kako mu je Lorenco bio jedan od najvecih rivala, koliko ga ceni, i koliko ga je bilo tesko pobediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nagrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima na SK7 bez komentatora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi. Slučajno dali Miru medalju! Au, sad vidim da je treći u šampionatu. Čudno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic ma to zato sto je sad kao treci skupio vise bodova nego kad je bio sampion on dobija nagradu za vrednog skupljaca bodova 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dvlns je napisao: on dobija nagradu za vrednog skupljaca bodova Apsolutno tačno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5367 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan A Peko je frizuru pravio na 220V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Jovan Ristic said: A Peko je frizuru pravio na 220V Takozvana "ne psuj majko, ja sam" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Novembar 14, 2021 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Da Banjaja nije zveknuo u Misanu sad bi bio šampion sa 1 poenom prednosti. ŠbbKbb što bi rekli na Sk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...