dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj ma verujem i ja ali ovo su neki drugi ljudi neki potpuno drugaciji ego manijaci i mentalni sklopovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, dvlns je napisao: U supersport ce od sledece sezone kada ulete na R6 sa 955 ccm Mislim da sve te konstruktorske titule ne vrede ni kao pola one prave titule Na R7, a sprema se i novi SV690, F3800 će biti u toj kategoriji, a možda Italijani i dodatno nabriju RS660. Lepo su sve isprobali u AMA Twin šampionatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic i ko su prevaranti i uljezi Zaboravio si i 765 ali svakako 955 sa fabrickih 150 ks i elektronikom sa v4 udara na junake od jedva 100 ks (isto mislim i za F3 800 i 765) Promenio Novembar 7, 2021 član dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali mislim da R7, RS660 i SV nisu ta klasa. 955, F3 i 765 idu u klasicnu supersport klasu sa zx6r i r6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: @Jovan Ristic i ko su prevaranti i uljezi Zaboravio si i 765 ali svakako 955 sa fabrickih 150 ks i elektronikom sa v4 udara na junake od jedva 100 ks (isto mislim i za F3 800 i 765) Iskreno, mislim da će ih nekako ograničiti, da li sa obrtajima, restrikotrima vazduha ili slično. Ako ih puste sa original V2 955 i 150 KS, biće smešno za gledanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dvlns je napisao: Ali mislim da R7, RS660 i SV nisu ta klasa. 955, F3 i 765 idu u klasicnu supersport klasu sa zx6r i r6 Definitivno nisu klasa sa V2 955 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kazem nije to ista klasa, ti pricas o super twin klasi a ovo je ssp sto ti ja pricam Promenio Novembar 7, 2021 član dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @lomitelj ma verujem i ja ali ovo su neki drugi ljudi neki potpuno drugaciji ego manijaci i mentalni sklopoviSmatram da to važi dok se trkaju, dok se ne ostvare tamo, dok ne naprave neki rezultat. Ego samo buja. Kasnije? Šta znam. Ja sumnjam u to. Rekao bih da ego splasne. Bar kod većine. Ona manjina su se rodili kao seronje i drkadžije a takvi će i otići s ovog sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dvlns je napisao: Pa to ti kazem nije to ista klasa, ti pricas o super twin klasi a ovo je ssp sto ti ja pricam Pričam i ja o SSP i promenama za sledeću sezonu. Problem je što je V2 955 prijavljen za tu klasu, kao što su najavljeni i RS660, ZX6 sa 650 ccm i R7. Tako da verujem da će nešto uraditi povodom V2 Ducatija ili će biti samo Ducati kup. Promenio Novembar 7, 2021 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5506 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlnsUglavnom smo saglasni oko iste stvari, samo nismo dobro započeli raspravu i komunikaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, lomitelj je napisao: pre 8 minuta, dvlns je napisao: @lomitelj ma verujem i ja ali ovo su neki drugi ljudi neki potpuno drugaciji ego manijaci i mentalni sklopovi Smatram da to važi dok se trkaju, dok se ne ostvare tamo, dok ne naprave neki rezultat. Ego samo buja. Kasnije? Šta znam. Ja sumnjam u to. Rekao bih da ego splasne. Bar kod većine. Ona manjina su se rodili kao seronje i drkadžije a takvi će i otići s ovog sveta. Ne znam, kada licnost formiras od tamo negde 12 godina u tom smeru mislim da se tesko vraca u "normalu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Jovan Ristic je napisao: @dvlnsUglavnom smo saglasni oko iste stvari, samo nismo dobro započeli raspravu i komunikaciju Rasprave nema, italijani su prevaranti to se zna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14111 Napisano Novembar 7, 2021 Ne silazi, 6095 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovimo https://youtu.be/Q3-KLvO0tZ4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi da Martin i Miller idu sve na motor bukvalno. Miller pogotovo nikakav race craft. Zarco ne znam šta da mislim. Banjaji kapa dole. MM bi im se israo u facu na Ducatiju. U moto3 samo treba pogledati prosečnu brzinu na temenu Bindera i ovo kad ih je počistio. A to je ono što su u direkciji sigurno i uradili. Meni deluje da je imao brzinu za livadu i tu više nije bitno da li je ovaj ispred zatvarao, otvarao, češao dupe ili ostavio 3 cm prostora i slična objašnjenja. Promenio Novembar 7, 2021 član easy naked Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, kada licnost formiras od tamo negde 12 godina u tom smeru mislim da se tesko vraca u "normalu"Ih al' si tvrdog stava večeras! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Novembar 8, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, easy naked said: Deluje mi da Martin i Miller idu sve na motor bukvalno. Miller pogotovo nikakav race craft. Zarco ne znam šta da mislim. Banjaji kapa dole. Race Fastest Lap of Each Rider 1 63 Francesco BAGNAIA ITA Ducati Lenovo Team DUCATI 1'39.467 2 05 Johann ZARCO FRA Pramac Racing DUCATI 1'39.484 3 43 Jack MILLER AUS Ducati Lenovo Team DUCATI 1'39.539 4 89 Jorge MARTIN SPA Pramac Racing DUCATI 1'39.549 0.082 razlike 1-4. Ducati kup sledeće godine ako MM ne bude spreman. Priča se da je nova mašina još bolja od GP21 Promenio Novembar 8, 2021 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 8, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad Bagniaia opali 10 titula u GP-u! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10602 Napisano Novembar 8, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A gde je Luka Marini na onoj slici gore? Pa i on je Ducatista, Điđi se nešto mršti na njega? Promenio Novembar 8, 2021 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Novembar 8, 2021 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: A gde je Luka Marini na onoj slici gore? Pa i on je Ducatista, Điđi se nešto mršti na njega? Luka nema fabrički ugovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Novembar 8, 2021 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, MOTOM je napisao: Ducati kup sledeće godine ako MM ne bude spreman. Priča se da je nova mašina još bolja od GP21 Mogu oni još 50 konja dodati ovaj će ih .ebati s' jednom rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 8, 2021 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: A gde je Luka Marini na onoj slici gore? Pa i on je Ducatista, Điđi se nešto mršti na njega? Iza table je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 8, 2021 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratim na WSBK nakratko. Smejurija jedna žešća je to. Ti voziš, pobediš, oni ti skinu 300 obrtaja sledeći put. Nadam se da će Ture što pre u GP.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 8, 2021 (promenjeno) Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BRACO je napisao: Mogu oni još 50 konja dodati ovaj će ih s' jednom rukom A kako je Suzana pratila Ducati na pravcu, nesta ne velite.... Promenio Novembar 8, 2021 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, srbac said: Da se vratim na WSBK nakratko. Smejurija jedna žešća je to. Ti voziš, pobediš, oni ti skinu 300 obrtaja sledeći put. Nadam se da će Ture što pre u GP.... Naopako si razumeo. Imao je hendikep od 300 rpm. Sad su mu ga skinuli, kao i Kawi - odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 9, 2021 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, srbac said: A kako je Suzana pratila Ducati na pravcu, nesta ne velite.... Ako je verovati Mir-u a nema razloga da mu se ne veruje, još pre nakoliko GP-a su skontali set-up za kvalifikacije samo su mao zbog grešaka malo zbog vremenskih uslova tek ovaj vikend uspeli da sklope kockice. I njima stiže novi motor... Bagniaia će morati s trojicom da se hrbe sledeće godine. Miller je tupavi seljak, ne verujem da će i jednu pobedu više da ubode, ide za Petrucci-em lagano. Zarco... šta reći a ne zaplakati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...