Jump to content

Moto Zajednica

lomitelj

Članovi
 • Broj tema i poruka

  437
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1146 Excelent

O članu lomitelj

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 19.05.1977.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Linen (Lünen), Nemačka
 • Motocikl
  Honda VFR800 VTEC 2005.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. lomitelj

  Cafe Racer kultura

  Nova serija BMW R-ova
 2. lomitelj

  Udruženim investiranjem do bajkerskih oaza!

  Smatram da ovo može da funkcioniše samo ako je jedan gazda, tj jedan vlasnik. I da sva okupljanja i organizacije idu preko njega. Ne mora čak ni da bude svaki put prisutan ali da on bude taj koji je "glavni i odgovorni". Svako ko hoće da dođe i koristi taj prostor da donese nelu kintu. 5, 10 ili 50€ za dan ili sedam dana, svejedno, to bi bilo samo da se pokriju troškovi poreza, struje, vode ali i same kupovine tako nekog placa. Isto tako, svaki dobrovoljac ili donator bi bio slobodan da nešto dogradi, očisti ili jednostavno neki deo uredi. Ovo poslednje je i najzajebaniji deo jer se radi o poverenju. Onaj gorepomenuti vlasnik može uvek da digne qrac i veliku ogradu, nekoliko pasa i mrš svi! To ne bi trebalo da se dogodi jer se sve zasniva na poverenju. Ukoliko je neko spreman da uloži početni kapital, na koji bi mogao kasnije jednostavno da zaboravi, ovo što rekoh je izvodljivo. Moj primer je kumov plac u Grockoj od čije kapije ja i još par ljudi možemo u pola noći da dobijemo ključeve. Ali sam ja tamo i vinograd orezivao, kosio travu... Bilo kako bilo, ideja ima materijala za raspravu. Samo molim autora teme da ne brani i one koji iznose stavove protiv ovoga jer je moguće da se pojavi neki aspekt, koji mi "optimisti", nismo videli a može biti bitan.
 3. lomitelj

  ABS - teorija i praksa

  To Savane!
 4. lomitelj

  Nasi ljubimci (slike motora)

  @VanjaM Gajtan sam dobio uz onaj "Disc-lock" pa ga opet ne koristim koliko bih trebao.
 5. lomitelj

  Kupujem manji auto

  Samo bih kratko dodao da je i moja žena vozila tu Agilu, od litre, sa tri cilindra, po gradu i samo po gradu dok smo imali bebe. Milina koliko je prostrano a u malo vozilo upakovano. Vrata se široko otvaraju,sedišta su visoko postavljena pa je lako ubacivanje i uzimanje nosiljki... Motor je smejurija, radi kao kosilica za travu, tako i ide ali se lako vozi.
 6. lomitelj

  Komentatori 2019

  Svaku trku, i sve oko nje, gledam na ServusTV. Da l' na tv-u, da l' na besplatnom strimu na mobilnom, svejedno je i jedno moram da primetim. Komentatori poslednjih par trka se osvrću na to da su kontaktirani od strane gledalaca šta im se kod njih ne dopada i kako se trude da to promene. Jedna od tih situacija je bila, zvuk motora. Kadar sa neke od kamerica na nekom od motora i motor se čuje ko da mi je u sobi. Od dvojice, jedan je odmah ućutao, drugi je završio brzo rečenicu, prekinuo je da proizvodi sve zvukove i posle, kada se to kadriranje završilo, izvinjavao. Zašto? Zato jer nije ućutao na vreme a bilo je dosta želja gledalaca kako žele da čuju zvuk motora u sred trke. Beše još par sličnih momenata ali je princip isti. Bitno je da se oni, kao "komunikatori" između nas, gledalaca, i same trke jednostavno moraju da se unapređuju. To ne znači da treba da udovoljavaju svim željama ali iskrene kritike, saveti pa zašto ne i želje, bi morale biti uzete u obzir. To što se Džankić menja je za svaku pohvalu. Iskreno sumnjam da bilo ko od komentatora, bilo gde na svetu, zanemaruje kritike i komentare na svoj rad. E sad, kako ih i ko primenjuje je stvar ličnog podešavanja.
 7. lomitelj

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Sklapao sam orman prošlog vikenda i otvaram kutiju a moj sin otrči do kutije sa alatom. Vraća se i kaže: "Izvoli tata, da ti brže ide." Doneo mi je čekić.
 8. lomitelj

  Nasi ljubimci (slike motora)

  Vidiš, dobra ideja.
 9. lomitelj

  MotoGP Austrija 2019

  E nek' je i Dovi više stegao ta jajašca pa da dođe u situaciju da neko zaista krene da ga ceni i navija za njega.
 10. lomitelj

  Nasi ljubimci (slike motora)

  @drs Hvala na opomeni. Imam taj produžetak ali nazad u koferu. Mrzi me uvek da ga stavim ali znam, u pravu si.
 11. lomitelj

  Nasi ljubimci (slike motora)

  Komšijski auto je, eto, upao u kadar. Ipak, ne smeta.
 12. lomitelj

  11. MotoGP Spielberg, Austrija 2019

  Markez Dovi Vinjales
 13. lomitelj

  Pocetnik

  Dobro nam došao.
 14. lomitelj

  Komentatori 2019

  Kako to misliš da je normalna opcija? Ja evo imam baš kablovsku u "tom svetu" pa nemam tu opciju.
 15. lomitelj

  10. Moto Gp Brno, Češka Republika 2019

  Hvala ali sam hteo da ih čujem. Nikako da čujem taj glas o kojem pričate bez da preturam po netu. Svejedno, biće prilike.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja