Jump to content

Moto Zajednica

lomitelj

Članovi
 • Broj tema i poruka

  866
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2437 Excelent

O članu lomitelj

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 19.05.1977.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Linen (Lünen), Nemačka
 • Motocikl
  Honda VFR800 VTEC 2005.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Ovako nešto tamo nije uopšte čudno. Svi policajci nose štapove, ne pendreke. Kada organizuju kontrolu nošenja kaciga ili uopšte stanja dvotočkaša, naprave pravu barikadu, da bi usporili saobraćaj. Onda zaustavljaju jednog po jednog. Onaj koji se odvaži da projuri pored, dobija štapom gde ga dohvate. Pucaju rebra, kosti ruke a kada takvi padnu sa skutera/motora, onda ih još par puta udare, da im ne padne na pamet da uopšte i ustaju. I naravno, Policiju niko ne voli. Svi su podmićeni ali onako, do koske. Nema "daj za piće, suvo mi grlo" ili "prljava ti tablica", jok, nego lepo pare ma sunce, tu, pred svima. Pa ko ima, ima i prođe lepo, ko nema, jbg, oseti tvrdoću štapa.
 2. Vidi molim te! I ja sam sad zatečen.
 3. lomitelj

  Hrana!

  @Ćale To što se pretvara u vino je šira. Akcenat je na i, malo duže se izgovara.
 4. lomitelj

  Hrana!

  Guska pre nego što ode u rernu mora jedno desetak dana da se "nakljuka" (ručno prejedanje kukuruzom) jer mora da stvori debeo i masan pokrivač ispod kože. Ili neku baš utovljenu. Ako to nije urađeno, bude baš suva.
 5. Kupih sebi lagano štivo za tmurne dane koji slede.
 6. To! Ja sam počeo i druge da psujem preko Mirove majke. Šta da radim kad je nezaboravna.
 7. Sad, posle fotografije Mirove majke, ima svi da ga psuju kad god nešto pogreši. Malo, malo pa će biti j...m li ti mamu, da ti j....m!
 8. Bravo Dovla! Samo si zaboravio i novog britanskog testera.
 9. Oprao Hondu i parkirao je u garažu. Ako bude sve po (mom) planu, biće tu par stvari preko zime da odradim.
 10. lomitelj

  NC750X 2016

  Klasika. Čim nešto dobije dozvolu da bude ugrađeno na vozila koja se kreću nemačkim "autobanovima", to odmah ima cenu nebu pod oblake.
 11. Da ne kucam i ja isti tekst, potpuno sam saglasan sa kolegom. Ali da si uradio veliki posao, jesi, alal ti vera.
 12. Tog Gladijusa imam u baš lošem sećanju. Jeste da sam ga vozio jedan dan i nisam ništa podešavao ali je bio u fabričkim normama jer sam ga iznajmio. Nikako ali nikako mi nije legao. Zadnji točak mi je u svakoj krivini bežao napolje, kao da sam hteo da driftujem.
 13. Ne znam zašto ga branite? Nije da ga ni ja nešto napadam ali ako se rokao zabranjenim supstancama, malo je i kažnjen. Ako nije, pa jebem mu miša, neka to dokaže i gotovo. Ovako ostaje situacija dopingovanog vozača, vrhunskog sportiste koji, možda nekome, služi za primer i koji biva kažnjen.
 14. "Keš, kolica i laganica..." Šta je odgovor na sva pitanja i nedoumice? Ne, nije 42, iako bih ja voleo da jeste. Odgovor svi znamo. Novac.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja