Jump to content

Moto Zajednica

lomitelj

Članovi
 • Broj tema i poruka

  577
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1781 Excelent

O članu lomitelj

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 19.05.1977.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Linen (Lünen), Nemačka
 • Motocikl
  Honda VFR800 VTEC 2005.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Zdravo Nemanja. Dobro nam došao.
 2. Prednjoj je osnovna funkcija da ukoči a zadnjoj, pored zaustavljanja, i da održava stabilnost motora. Rečenica koju sam zapamtio sa kursa sigurne vožnje. Kad će ko i koju da koristi je stvar vežbe, iskustva, stila vožnje.
 3. Nije tema šaljiva ni posebna već je obično trolovanje.
 4. Au boga ti ovo sjajno izgleda! K'o da je izašlo iz filma "Osmi putnik". Svaka čast!
 5. Ona mora da nauči kako tebi odgovara da se ponaša. Za tebe je ona deo motora, deo sklopa kojim moraš da upravljaš. Ona mora da prati kretanje mašine, da se naginje ali ne kao vozači u MotoGP-u, već da isprati naginjanje jer ćeš u suprotnom ti, kao vozač, imati problema. Zatim komunikacija. Signal za stani i slično. Ne sumnjam da ćeš sa njom prvo u probne vožnje jer mora da se oslobodi straha i da ti veruje. Ili kupi neku Hondu Goldwing i u tom slučaju ona iza može i ručak da sprema, da pegla...
 6. Zdravo Lazare. Dobro nam došao. A devojku dobrano da naučiš šta je suvozač na motoru. Na motoru svako ima svoju ulogu.
 7. Zdravo Vladimire. Dobro nam došao.
 8. Eto ni ja te ne znam iza "enefesa" ali mi je drago što si ponovo tu. Energija u razgovoru je dobra, nije dosadno, pogotvo ako, neko kao ti, ima šta da kaže. Dobro došao, opet, i živ bio.
 9. Zdravo Miroslave. Dobro nam došao.
 10. U pravu si, i mene asocira na konje.
 11. Ako je Kal dijabola, e ovaj je totalna dileja! Pazi neustrašivi, nezatrašljivi ijaaooo... Uz sve ovo još i konjska potkovica koja asocira na kauboje! Pa jbt koliko njemu nije dosadno sa njim samim.
 12. Ko mu piše ovo? Ko mu ova sranja dizajnira? Većina mora da "gugla" da bi shvatila na šta je "umetnik" uopšte mislio a kamo li šta je hteo da kaže. Sačuvaj me bože.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja