živke 6090 Napisano Decembar 28, 2024 Drug član, 2089 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zato takve kvarove i retko ko od majstora hoće da radi. Jedino sam, baš kako si napisao, pa polako, korak po korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Decembar 28, 2024 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i Ja da se javim, Branislav, zista sam se trudio da pomognem, što sam eto i uspeo, ako nekoga zanima senzor položaja motora ili ti TO sensor je visio, te je ECU mislio da je motor u položenom položaju i gasio mu struju. Nakom što ga je postavio u horizontalu sa strelicom na gore motor je spašen svih babaroga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5140 Napisano Decembar 29, 2024 Drug član, 3817 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je samo bio model za zid smrti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuki 0 Napisano Februar 8 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: makedonija skoplje Motocikl: suzuki burgman UH200cc Prijavi odgovor kao problematičan zdravo zanima me koliko grama vozi rolne fabricki burgman UH200 14kw 2008 godina i lamela skripi na polasku kao da slajfuje o cemu se radi unapred hvala Promenio Februar 8 član tuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuki 0 Napisano Februar 8 U prolazu, 2 postova Lokacija: makedonija skoplje Motocikl: suzuki burgman UH200cc Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2022. at 21:07, laserboy89 je napisao: Zanimaju me iskustva ljudi koju su vozili ovaj skuter u pitanju je model 2009 godiste. odlican mala potrosnja goriva oko 3.5L/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Februar 8 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo zanima me koliko grama vozi rolne fabricki burgman UH200 14kw 2008 godina i lamela skripi na polasku kao da slajfuje o cemu se radi unapred hvalaИ шлајфујеSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2886 Napisano Februar 9 Ne silazi, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Код свих Бургмана је пренос проблем, требаш отворити и темељно прочешљати у каквом је стању.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...