N.F.S. 25306 Napisano Jul 22 Integrisan, 10421 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vozis obzirom na kilometrazu lanca i snagu motora Zamena i uzivaj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2773 Napisano Jul 30 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Tap to view! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2773 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da ispoštujem temu... vreme je za nove gume A usput sam zamenio i lanac. Kažu da se ne sme zlatni lanac na srebrni lančanik, pa sam valjda uklopio kako treba Pirelli su mi prešle iznenađujućih skoro 11000. Mada bi ih realno zamenio pre 1000km. Promenio Avgust 13 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 237 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 191 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ko menjao zadnje kocione plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2773 Napisano Avgust 13 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su menjali u hondi na 24000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 237 Napisano Avgust 13 Svrati ponekad, 191 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da je vreme za zamenu, na 18500 sam, ali mislim da više koristim kočnicu na ovom sa automatskim menjacem. Da li sam lepo razumeo momka iz servisa, da su same plocice oko 21000rsd, sećaš li se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2773 Napisano Avgust 13 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine su bile nešto manje, ali su skupe kao otrov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2773 Napisano Avgust 14 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan I registracija je odrađena. Skoro tri godine se družimo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1247 Napisano juče u 08:01 Zainteresovan, 815 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo odradjen redovan servis na 11000km, tricavih 20.200din... ostavio motor pre sat i vec javili da je gotovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 237 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 191 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Na 20200km promenjene zadnje kocione plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...