Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vampa je napisao: Cestitam na kupovini i da te uz srecu i zdravlje sluzi puno bezbednih kilometara. Voleo bih vremenom da pises utiske i dalje jer ima nas jos koji razmisljamo o tom motoru. Hteo bih da znam kolika je razlika izmedju njega i afrike jer kazu da je unutra afrika u oklopima sto mi je malo cudno. Hvala, ne znam samo kako da uporedim sa Afrikom, nisam je vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na tebe da uporedjujes izvini lose sam napisao tekst(na brzinu). Generalno me zanima razlika jer se dvoumim izmedju nje i afrike ali ne da ti uporedis. Samo ti teraj i pisi utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Avgust 27, 2022 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mr_Wolf je napisao: Jel ok ovo? Moglo je bolje, manje upadljivo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Avgust 27, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Satelis said: Nije do pomenutog sistema vec do DCT menjača, tako funkcioniše ili ti vata odma. Mali savet..... kad sretnes nekoga tebi poznatog, stanes da popricate.....izbaci u N pa caskajte do mile volje. Nehotice poznanik moze dati gas čisto da čuje motor i eto velikog problema .....desilo se drugaru, jedva je ostao na nogama da ne padne, 3-ci dan od kupivine. U zdravlju te sluzio, svrni kad si u prolazu. Kako to misliš neko da doda gas dok ja sedim na motoru?!? Koga vi sve poznajete... Cigančići na semaforu... "Mali, je l ti ja izgledam kao saobraćajac ili kao interventna?!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 27, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se desilo mojem prijatelju.. Cigančica na semaforu brrrm i on hop - ispod motora.. Drugar koji je vozio iza njega mu pomogao da se izvuče i podigne motor. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Avgust 28, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf Vidjen si u Topoli upravo, lep je motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan E verovatno na pumpi kad sam pauzirao. Trebalo je da se javiš Promenio Avgust 28, 2022 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Avgust 28, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo kolima na neku svadbu. Bio sam u belom outlander -u, ne na pumpi, usput sam te video i prepoznao crni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan KG-277-FU? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Avgust 28, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Oko sokolovo ili kamera? Promenio Avgust 28, 2022 član milomir22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, računaj da sam ti mahnuo Uživaj na svadbi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, milomir22 je napisao: Da da. Oko sokolovo ili kamera? Ja pamtim brojeve tablica svih vozila sa kojima se mimoiđem 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Avgust 28, 2022 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, hvala, da sam bio motorom palo bi i neko piće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Samo, valjda i pečenje i torta i ples sa mladom i.... - A sa čije ste vi strane? - Ovaj, ja sam sa BJB. - Molim? 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, milomir22 je napisao: Hehe, hvala, da sam bio motorom palo bi i neko piće... Biće valjda prilike. Često ja idem na vikend vožnje u tom pravcu pa onda ili preko Rudnika ili čak i do Kragujevca odem pa presečem na Ibarsku. Inače, evo te: Da ne spamujem sa postovima, nastavljam sa utiscima ovde. Danas sam faktički u cugu sedeo skoro 4 sata. Nikakvih problema ni sa leđima ni sa guzicom nisam imao. Android auto sam rešio korišćenjem fabričkog Samsungovog kabla (prethodno se pričalo i o tome - radi samo sa kablom i moraju slušalice da budu uparene). Jedini faktor koji utiče na udobnost su vibracije koje se poprilično osećaju na nogarima. Na volanu nisam primetio nešto posebno. Nažalost vetrobran je, bar u poređenju sa BMW-om, za moju visinu (oko 185) relativno beskoristan, čak i u najvišem položaju. Isprobao sam na autoputu do nekih 170-175 i dosta vetra me kači preko. E sad, dosta sam ovde čitao o tome kako je hondin servis među boljim u zemlji. U toku vožnje člujem ja neko nasumično zveckanje, a ne mogu da provalim odakle. Sada stao da ga operem i vidim: Nosač desnog kofera uopšte nije bio prišrafljen. Verovatno sam primetio u poslednjem momentu, na slici se vidi koliko je šraf blizu ispadanja. Osim toga - i dalje prezadovoljan. Potrošnja prvog rezervoara u proseku oko 5,6. Od toga je dosta u gradu i radio u mestu. Sa ovim sipanjem mi je od Topole do obilaznice prosek bio 4,8 a onda sam ga digao na 5,2. To je otprilike to, verovatno više neće biti prvih utisaka, bar dok se nešto bitno ne desi. Promenio Avgust 28, 2022 član Mr_Wolf 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4270 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Proveravaj te srafove redovno ili još bolje stavi plavi lepak na šraf, da ne mrda. Meni na NCu, od vibracija verovatno, ispala dva komada, a nema da se kupe u Delti...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, ako je takva situacija staviću loctite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 28, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf čestitam na kupovini komšija, malo sam zakasnio sa čestitkama, da te dugo i lepo služi! P.S. Crna je alfa i omega, ako mene pitaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komšo. Mislim da mi se sviđa sve više i više, ali stojim iza toga da su generalno boje mogle da budu bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_WolfDa li ima neki preporucen sistem razradjivanja nove masine, preporucen od proizvodjaca, ili moze od 0km u redovnu eksploataciju?.. Inace motor kao motor, san snova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo uz motor ne idu nikakva uputstva za upotrebu, niti sam uspeo da ih nađem na internetu. U instrukcijama za Afriku piše sledeće: A Dušan mi je prilikom preuzimanja rekao samo da ne radim ništa naglo u prvih 50km, posle nema nikakve razrade- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vax 13 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za upotrebu: https://honda-moto.ro/wp-content/uploads/OM-NT1100-EN_compressed.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Na review-ima uglavnom kažu da vetrobran mora spolja da se diže. Moguće je podići ga i bez ustajanja, ali svakako ne bi bilo bezbedno u toku vožnje. Ostavio sam malo duži snimak da se čuje i vetar pri brzini na auto putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @Mr_Wolf cestitam na izboru. Meni je ova honda savrsen i prelijep motor. Da nisam ovoliki klipan definitivno bi mi bila prvi izbor pri kupovini sljedeceg motora. Sad za sad razmisljam o velikom versys-u, velikom stromu i yamahi tracer 9... no i dalje mi u uhu zvoni da bih trebao kupiti hondu, makar se i patio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2017 Napisano Avgust 29, 2022 Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Vidi, ja sam sedeo i na traceru i deluje mi manje od NT-a. Svakako je manje udoban. Što se tvoje visine tiče, pogledaj test ovog Mađara, on je visok preko 190 i deluje dosta krupno, a kaže da mu odgovara. Hajde opet da iskoristim temu. Juče sam ga lepo oprao, pa je red i da ga ljudski slikam Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...