Jovan Ristic 5364 Napisano Octobar 21, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Honda danas predstavila svoj novi putni motocikl od nešto preko "litre". Nosi oznaku NT1100, a ima puno sličnosti sa Africom Twin. Zapravo, agregat, šasija i delimično elektronika su identični. Honda NT1100 - Putna "Africa Twin" - BJBikers.com BJBIKERS.COM Danas je Honda predstavila NT1100 koji deli mnogo toga zajedničkog sa Africa Twin modelom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Octobar 21, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 21, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam otkud cifra od 12500eur, kada se u engleskim tekstovima pojavljuje podatak o početnoj ceni 12000GBP. Nije još bilo predstavljanje za novinare, pa mislim da će to još da se izkristališe. Ovo preko 16 deluje realnije sa opremom i kofšrima.Jel ima tempomat?Showa mi nije poznat kao proizvođač, mada nisam se nešto ni bavio komponentama ogibljenja. U svakom slučaju morali su nešto ovakvo da naprave jer nisu imali par godina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Octobar 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo do mene ili ovo opako lici na CBF1000 samo za 2022? Incace prelep motor. Zaljubio sam se 29 minutes ago, X8 Vračar said: Showa mi nije poznat kao proizvođač, mada nisam se nešto ni bavio komponentama ogibljenja. Cini mi se da Honda ugradjuje na vecinu novih modela Showa ogibljenje. Promenio Octobar 21, 2021 član DeusExMachina 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5364 Napisano Octobar 21, 2021 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Showa jeste poznata marka u svetu dvotočkaša. pre 17 minuta, DeusExMachina je napisao: Jel samo do mene ili ovo opako lici na CBF1000 samo za 2022? Do sada je praksa bila da u CBF ide agregat iz CBR-a. Mada nikad se ne zna. pre 45 minuta, X8 Vračar je napisao: Jel ima tempomat? Koliko sam video, u osnovnom paketu opreme nema tempomat, što mi je malo bezveze za touring motocikl. Takođe se i kvikšifter doplaćuje. pre 46 minuta, X8 Vračar je napisao: Ne znam otkud cifra od 12500eur, kada se u engleskim tekstovima pojavljuje podatak o početnoj ceni 12000GBP. U pravu si, permutovao sam neke cifre. Oko 14.500 e se spominje cena za osnovni model sa manuelnim menjače. DCT nešto skuplje. Sad ću ispraviti grešku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 22, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kanda su oni malko izgubili kompas kako da se dizajnom izdvoje od konkurencije. Ovde vise ima copy-paste elemenata nego originalnih ideja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, X8 Vračar je napisao: Ne znam otkud cifra od 12500eur, kada se u engleskim tekstovima pojavljuje podatak o početnoj ceni 12000GBP. Nije još bilo predstavljanje za novinare, pa mislim da će to još da se izkristališe. Ovo preko 16 deluje realnije sa opremom i kofšrima. Jel ima tempomat? Showa mi nije poznat kao proizvođač, mada nisam se nešto ni bavio komponentama ogibljenja. U svakom slučaju morali su nešto ovakvo da naprave jer nisu imali par godina. Ovaj motor promovišu kao smanjenu (slimmed-down) Afriku, a u Engleskoj je cena za NT oko 1000 funti niža od Afrike. Verujem da će cena kod nas biti oko 13-13500 za manuelni odnosno 14-14500 za DCT verziju. Takođe, koliko sam video, tempomat je u standardnoj opremi. Promenio Octobar 22, 2021 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dejankiss je napisao: Kanda su oni malko izgubili kompas kako da se dizajnom izdvoje od konkurencije. Ovde vise ima copy-paste elemenata nego originalnih ideja. Generalno japanci, a Honda pre svih, su majstori reciklaže. Nadam se da razumete da proizvodnja jednog potpuno novog modela iziskuje ozbiljnu investiciju, tako da su ovakva rešenja, uz određene korekcije, za proizvođače ovek prva opcija. Ima toga i u auto industriji..ihaaa (obično se naziva "platforma"). Nije to problem. Meni ovo nekako deluje bledunjavo, tanko.. Ne sumnjam da je u stanju da samelje hiljade kilometara i da ne zucne...ali Honda je uvek nekako važila za takvog proizvođača. Fino ukalupljen, pouzdan motocikl, bez mnogo duše. I opet, nema ništa loše u tome. NT...new touring, kaže u klipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Octobar 22, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E da...zaboravih. Jes, malo čudno što je kao pogonski agregat izabran motor sa 2 cil. Konkurencija, nova, ima 3 i 4. Tu mislim na Tracer, novi Suzuki 1000T i zategnutu Kawu 1000SX....mada, ispravite me ako grešim, nešto nisam čuo za Hondin redni 4 a da ima DCT. Ima VFR...ali on je V. Možda bi prvi utisak bio jači da je on u ramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Octobar 22, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan meni ovo izgleda kao "miran" touring motor kojima mozes krstariti duuuuuugooo na koga se mozess osloniti....ali ne i divljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano Octobar 22, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan I ja koliko razumem reciklirali su Afriku (isti motor, "platforma") i prilagodili za ture. Takođe sam razumeo da standardno dolazi sa brdo opreme (tempomat, bočni koferi, itd), pa može biti odličan odnos cene i kvaliteta. Plus, ne znam ko nudi DCT varijantu u toj kategoriji, pri težini oko 250kg, mislim da je to jedino Honda (ako se ne varam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 22, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan E da...zaboravih. Jes, malo čudno što je kao pogonski agregat izabran motor sa 2 cil. Konkurencija, Lepo si napisao u prethodnom postu da recikliraju. Ovo je platforma (ram i motor) Afrike. Izmenjeno je vešanje (verujem više prednje nego zadnje) i promenjen ugao viljuške i položaj sedenja ali to tek treba neko da sedne da oceni. Ostalo je 3D štampač.Nemaju V4 godinama u ponudi. Bazirani su prvenstveni na Afrikin i NC-ov agregat i kraj. Verujem da će cena kod nas biti oko 13-13500 za manuelni odnosno 14-14500 za DCT verziju. Takođe, koliko sam video, tempomat je u standardnoj opremi.Za 13 bi bilo baš povoljno ali vidim da kolega kači neke veće cene, a juče se na prvu loptu ponadah da Jovan ima neke druge informacije lokalno od dilera. Mora biti za nijansu jeftiniji od Africe jer nije takvo ime ali ne mnogo ili nešto više opreme za istu cenu. Ima video u kome pominju tempomat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Navodno mu je glavna konkurencija Tracer 9 GT, i gađaju da budu za nijansu jeftiniji. Inače je jedino na Engleskom sajtu honde vidljiva zvanična cena https://www.honda.co.uk/motorcycles/range/touring/nt1100/specifications.html Promenio Octobar 22, 2021 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dupli post, izvinjavam se, može da se obriše Promenio Octobar 22, 2021 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 22, 2021 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добра анализа, иако је без вожње Promenio Octobar 22, 2021 član СајберГастарбајтер 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lepo. I dobro je da nema tempomat. Licno ga nevolim i na motoru koji imam samo sam otkrio neprijstnos.Licni osecaj.Volim bre da ja zavrtim i kontrolisem.Kad budem vozio tenk moze.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam malo bio preoptimističan u prethodnim postovima. U Sloveniji se pojavila cena, a generalno su im cene za ostale modele identične cenama kod nas. Samim tim možemo da računamo na ovo: NT1100A 14.490,00 € NT1100D DCT 15.590,00 € NT1100 ( NOVO 2022 ) - Honda AS Domžale WWW.HONDA-AS.COM NOVOST ZA 2022 – SPREJEMAMO PREDNAROČILA Udoben, zmogljiv in odlično opremljen športni potovalni motocikel nove dobe. Vse na novem NT1100 je domišljeno za lahkotna in... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 26, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa ok, ako je kao na slici sa koferima, opet je za toliko jeftiniji od Afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Novembar 16, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantan model, samo (iz mog ugla) velika šteta što nije sa kardanom. Možda zbog cene? Opet, ako je puno slabiji prethodnik (Deauville NT650/NT700) mogao da ima kardan, zar nije bilo moguće nekako ka udenuti i u NT1100? Ja pravi turing bajk, zamišljen da prelazi velike kilometraže, vidim samo sa kardanom (ili možda kajšem, kao BMW F800ST). Kad sam gutanje kilometara prepustio sa malog V-Stroma na BMW RT, shvatio sam da me nikakvi lanci više ne interesuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar andric 354 Napisano Novembar 16, 2021 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo fin recezent Prva voznja i utisci SA obzirom da sam vozac HONDA CBF=a i vrlo zadovoljan istom ovo mi je jako zanimljivo Cena = sa obzirom da je honda i da se moze voziti 20 godina bez problema - potpuno ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Novembar 17, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Opet malo.... *ebala ih 82 cm... manji od NC-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Novi Varadero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Da za nas niske 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8363 Napisano Novembar 19, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Onaj ko pored Versys 1000 S za 15000e kupi ovo, treba ga hospitalizovati... Čak i Tracer 9 GT deluje kao bolja kupovina, ne vidim da je ovaj nešto gabaritniji, a osetno je slabiji i teži, plus nisam video da ima aktivno vešanje...Salim se malo, ali meni ovaj motor govori da je Honda postala totalno lenja. Instrument tabla, mehanička rešenja, sve kao Afrika, ovo je u suštini Afrika sa manjim točkom i kojom plastikom više..Ako smo došli dotle da plastični oklop odredi klasu motora, da ti PiP i motore i sve...Sent from my SM-N975F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...