Alexandra995 5353 Napisano April 17 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, živke je napisao: @Alexandra995 Skini, očisti, podesi pinove (oni su ekscentar, podesi da više sabiju pinlock), namesti ponovo. Hvala. Čime mogu da očistim da ga ne izgrebam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7302 Napisano April 17 (promenjeno) Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam ga čistio samo sam ga podšavao da bolje dihtuje, mada nisam ni sad siguran da je ok. Prebrisao prašinu sa unutrašnje strane suvom mikrofiber krpom. Ali koliko sam video po YT, ne preporučuje se hemija za pranje. Samo obična voda, i neka nežna krpa. Obratiš pažnju da ne diraš onaj silikon gde naleže i to je to. edit: pogledaj neki video na YT, ima korisnih ideja. Promenio April 17 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 567 Napisano April 17 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Čime mogu da očistim da ga ne izgrebam?А што се не би провозала опет до Барела, верујем да би хтели да ти намонтирају опет. Мени су исто у радњи одма намонтирали без речи Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 418 Napisano April 18 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla, za podmladak! Sin polaže za A1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11880 Napisano April 19 Ne silazi, 1252 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ovo imam i zadovoljan sam mada kasno skapirah da tamni vizir bas nije za noc Nolan Mt Shark i neku jett bez oznaka Aha...tu je li lač Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano April 19 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva jje Held kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano April 19 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2025. at 23:28, dule2812 je napisao: А што се не би провозала опет до Барела, верујем да би хтели да ти намонтирају опет. Мени су исто у радњи одма намонтирали без речи Sent from my iPhone using Tapatalk Jedan razlog više za đir do Niša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 186 Napisano April 20 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2025. at 23:22, Саша je napisao: Danas stigla, za podmladak! Sin polaže za A1 koja cena ima li je jos za kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 418 Napisano April 20 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo dobio preko nekih drugara tako da je cena nerealna a i nema vise. Sory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2710 Napisano Utorak u 19:09 Drug član, 934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan U putopisu sam napisao da mi je pukla žabica na viziru koja drži pin lock. Pošto mi se to dešava već drugi put, a na kacigi su se usput rasklimale i neke plastike koje ne bi trebalo da se klimaju, a i stara je već 4 godine, odlučio sam da se ponovim. Nažalost zbog svega navedenog me je Schuberth razočarao pa sam hteo da promenim firmu, a u najužem izboru su bile RPHA 91 cabron (namerna greška) i ipak pobednik: Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Tap to view! Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Tap to view! Shared album - Vuk P - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Tap to view! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6328 Napisano Utorak u 19:48 Nemanja Stojanović, 1730 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se takođe ponovio pre neki dan, ali meni je Schuberth jedini maltene odgovarao. Shoei mi nije bio opcija zbog centralnog otvaranja vizira i pozicije koliko i kako može da stoji otvoren. Ali vidiš da sam imao tvoje iskustvo u džepu pitanje je dal bih tako odlučio. Videćemo vremenom, sada gotovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2710 Napisano Utorak u 19:52 (promenjeno) Drug član, 934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda će te služiti bolje. Mislim, da me ne shvatiš pogrešno, nije loša kaciga. I sada sam gledao C5 i zaista materijali deluju najkvalitetnije, samo je ova moja tada bila jedna od najboljih kaciga na tržištu pa sam imao i visoka očekivanja. Promenio Utorak u 19:56 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 523 Napisano pre 6 minuta (promenjeno) Zainteresovan, 481 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 7/29/2025 at 9:52 PM, Mr_Wolf said: Valjda će te služiti bolje. Mislim, da me ne shvatiš pogrešno, nije loša kaciga. I sada sam gledao C5 i zaista materijali deluju najkvalitetnije, samo je ova moja tada bila jedna od najboljih kaciga na tržištu pa sam imao i visoka očekivanja. Problem s Schubertom C3 pro i C5 koje posedujem, u jednom momentu sam imao i dve C3 pro je pinlock, kad se vozi s otvorenim vizirom posle odredjenog vremena pinlock se odvoji od vizira , pricam za obe kacige i to kad su nove gde nisam skidao pinlock da brisem ili bilo sta. Problem s pinlockom nisam imao s Nolan N90.2. Moje iskustvo s C3 pro i C5 je da C3pro prijatnija i udobnija i cini mi se za nijansu kvalitetnija, sto se buke tice to zavisi od samog motora i vizira, na mom motoru (BMW r1250 GSA) u toku voznje preko 100 km/h je C3 pro tisa od C5, kad sam isao na probnu voznju R1300GSA i nosio C5 nivo buke koji se javlja kod voznje 1250 GS-a je manji na 1300Gs-a jer vizir je tako napravljen da vazduh bolje usmerava. Drugar koristi Shoei Neotec 2, super je zadovoljan s udobnoscu ali ventilacija losa. C5 ima na bradi dva otvora za ventilaciju i dobro rade svoj posao. Promenio pre 5 minuta član Bratislav 1973 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...