Urban Rider 1567 Napisano Novembar 2, 2024 Zainteresovan, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam u Italiji kupio Shoei Glamster, jer ih kod nas niko ne uvozi, i od tad više uopšte ne nosim Bullitta. Ne mogu da kažem da sam probao ili nosio previše kaciga, ali Glamster mi stoji idealno, bukvalno kao da je napravljen za moj oblik glave. Na Bullitu sam morao da zamenim umetke za obraze, na Glamsteru nije bilo potrebe za tim. A zapravo sam hteo da kupim Bitwell kacigu, kojih takođe nema kod nas, ali nakon što sam probao Glamstera, više nisam imao dilemu koji kacigu hoću. Uz to su sve Shoei kacige u tom trenutku bile snižene 20%. Dvoumio sam se jedino kratko između crne i bele i uzeo - belu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Januar 5 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene i balansera, videćemo kako će se pokazati... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 631 Napisano Januar 24 (promenjeno) Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pala nadogradnja spojlera na hjc rpha11 Promenio Januar 24 član aleksuzuki 650sv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 34 Napisano Januar 26 U prolazu, 1 post Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Od danas nova glava na ramenima poklon od zene za rodjendan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3410 Napisano Januar 26 Drug član, 2373 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se zapljunem sa kacigom za ovu godinu… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Januar 26 (promenjeno) Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neko negde da pravi šare za kacigu ili da se negde prodaju već gotovi šabloni prema modelu? Kupio sam prelepu monohromatsku kacigu ali posle godinu ipo prijala bi joj promena u izgledu malo. Jedino što nalazim su generičke nalepnice na Aliexpres koje mi baš i nisu estetski prihvatljive.. HJC i91 RPHA je u pitanju. Promenio Januar 26 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1635 Napisano Januar 26 Drug član, 1020 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je kaciga Held? Oprema im je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 110 Napisano juče u 15:48 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujmo domaće LS2 - FF800 STORM MAT Utisci?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 315 Napisano juče u 16:42 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Juan je napisao: Utisci? Sent from my 2201117PG using Tapatalk Sta znam, meni je ok. Nisam probao neke druge, da ti kazem razlike. Naocare su dobra stvar, i stavljen je pinlock.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...