Bratislav 1973 442 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prvo je bila Nolan 90.2 zadovoljan ali preko 80 bucna, pa AGV Compact ST srecan ko malo dete, nosio max 10 puta i prodao, sad Schubert C3 Pro (Bela i Crno/Zelena) extra zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Januar 5, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Caberg Drift Evo Carbon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 855 Napisano Januar 11, 2021 Zainteresovan, 395 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ova kaciga mi je zavrsavala posao za liberty 150 koji je imao veliki vizir i stitio me bez problema. U postupku sam kupovine Beverlija koji ima onaj fabricki vizir koji stiti samo grudi.. Pitanje: da li na ovoj kacigi moze da se doradi- namesti neka zastita za lice i da to izgleda ok i bude funkcionalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1917 Napisano Januar 11, 2021 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Imas one bubble vizire za ovakve kacige, meni izgleda komicno ali vidim teraju ljudi: KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17814 Napisano Januar 14, 2021 Integrisan, 5258 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv pristupacan brend u prodavnici u Kuli Kacige – MotoShop-MRG MOTOSHOP-MRG.RS Video da ih drze u USA i Kanadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 15, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Rpha 70, prva kaciga, ne mogu da je poredim da li je bučna ili ne.. bila na akciji prošle godine u junu u motolandu.Sad u subotu kupio Šarka (i proizvođač i šara)... Obe došle sa pinlokom i sa integrisanim sunčanim cvikama... Biće "review" samo vreme da posluži... https://yamahabarel.com/proizvod/shark-spartan-lorenzo-white-shark/Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3484 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje uzeta MT Blade SV89... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 280 Napisano Februar 17, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Vec 4 ili 5 godina nosim Shark Vision R Carbon GT i prezadovoljan sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 18, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 16.2.2021. at 10:21, mick je napisao: Prošle nedelje uzeta MT Blade SV89... posto kosta brt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3484 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 2396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Oko 100e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Top! Daj frontal sliku da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 762 Napisano Februar 23, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Stigla prinova, k5 S, odmah isla u probnu voznju danas 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10432 Napisano Mart 6, 2021 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan MT Targo, za male pare zadovoljan. Prednosti : dobra unutrasnjost, priprema za pin lock, zastita za nos i bradu. Mane : fale suncane naocare, na vecim brzinama >120 km/h bucnija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Mart 6, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istu imam dodao bih da je malo skucena i da je pocela da propusta malo promajice kad se zatvori vizir inace jako udobna i lepa a i leti sistem one ventilacije odlicno funkcionise nije losa za tu kintu Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Mart 8, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza al ces zato da se vidis na kilometar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10432 Napisano Mart 8, 2021 Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @lestra Koliko mi je bila ruzna kada sam je video, strasno...medjutim, u pravu si, ne valja ni sve da bude crno, zbog mraka, kise itd. Sad smo se srodili, hehe ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Mart 15, 2021 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan LS2 Valliant 2. Vozim tek par stotina km, ali za sada zadovoljan. Mozda malo bučnija na vecim brzinama, ali udobna i praktična. Baš ono što mi treba, univerzalna kaciga za grad i za putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rinasek 1 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za grad i sporije letnje voznje po manje prometnim putevima imam Bell Rogue, a za van grada HJC RPHA 70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Mart 19, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ova bell-ova nosa je sve samo nije kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Mart 23, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena prije par dana Shark drift - r Sa popustom 143e, mislim da je puna cijena 179e. I pin lock sam dobio uz nju. Promenio Mart 23, 2021 član Bane je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Mart 24, 2021 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje za sve ucesnike ove teme. Zanima me ima li neko racionalno objasnjenje zasto domaci prodavci moto opreme na svoje sajtove izlazu robu koju nemaju u ponudi? Znaci za koju god kacigu da se uhvatim nema velicina a na sajtu uredno stoji da imaju vise velicina u ponudi i u radnji. U cemu je fora i dokle ce da traje to zajebavanje? Mislim, ili da nabave sve velicine ili da smanje ponudu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17814 Napisano Mart 24, 2021 Integrisan, 5258 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, KILEbg said: Imam jedno pitanje za sve ucesnike ove teme. Zanima me ima li neko racionalno objasnjenje zasto domaci prodavci moto opreme na svoje sajtove izlazu robu koju nemaju u ponudi? Znaci za koju god kacigu da se uhvatim nema velicina a na sajtu uredno stoji da imaju vise velicina u ponudi i u radnji. U cemu je fora i dokle ce da traje to zajebavanje? Mislim, ili da nabave sve velicine ili da smanje ponudu. Zato sto je vecina sajtova krscina teska... Ili su im stranice prazne, izbacuju greske, cene se ne slazu i slicno. Valjda im je skupo da plate nekoga da im odrzava ili mrsko da azuriraju sami. Mada ima i svetlih primera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to nista, ja se preko oglasa dopisujem sa moto radnjom. Pitam ih da li imaju te i te rukavice u toj velicini, kazu imaju. Odem tamo, druga prica, nestalo i nece narucivati. Posle 30ak dana oglas obnovljen(pomislim ipak narucili), opet postavim isto pitanje, kazu ima. Posle 2h odem u radnju po njih, kazu nemam nestalo odavno ali naravno nudi dosta skuplje. Na pitanje "pa sa kim se onda ja dopisujem na oglasima" slijegaju ramenima. Odem da pogledam kacige od oko 150e, nemaju velicina ali mi nude Agv od 400e(kazu dace i popusta) i insistiraju da probam M velicinu(L mi treba). Iako im govorim da ce mi sigugno biti mala oni insistiraju. Navukoh je nekako, radnik je morao da asistira da je skinem s glave sva sreca pa je bila flipup inace bih usi pokidao Jos nekoliko slicnih situacija sam imao s njima i svatim da im je to izgleda taktika. Dodji ti u radnju nesto cemo ti vec prodati. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice azurnosti sajta, trenutno mislim da Barel motoshop radi najblize onome kako treba da izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17814 Napisano Mart 24, 2021 Integrisan, 5258 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Motobikeshop je uredan sajt, nisam sa njima nikad imao problema. Mada vecinu stvari sam kupio na KP, pre neki dan porucio DHL-om iz Louisa... jednostavno kod nas mrsavo i preskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...