Alexandra995 5104 Napisano April 17 Drug član, 1270 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, živke je napisao: @Alexandra995 Skini, očisti, podesi pinove (oni su ekscentar, podesi da više sabiju pinlock), namesti ponovo. Hvala. Čime mogu da očistim da ga ne izgrebam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6986 Napisano April 17 (promenjeno) Drug član, 2377 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam ga čistio samo sam ga podšavao da bolje dihtuje, mada nisam ni sad siguran da je ok. Prebrisao prašinu sa unutrašnje strane suvom mikrofiber krpom. Ali koliko sam video po YT, ne preporučuje se hemija za pranje. Samo obična voda, i neka nežna krpa. Obratiš pažnju da ne diraš onaj silikon gde naleže i to je to. edit: pogledaj neki video na YT, ima korisnih ideja. Promenio April 17 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 332 Napisano April 17 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Čime mogu da očistim da ga ne izgrebam?А што се не би провозала опет до Барела, верујем да би хтели да ти намонтирају опет. Мени су исто у радњи одма намонтирали без речи Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 390 Napisano April 18 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla, za podmladak! Sin polaže za A1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11357 Napisano April 19 Drug član, 1160 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ovo imam i zadovoljan sam mada kasno skapirah da tamni vizir bas nije za noc Nolan Mt Shark i neku jett bez oznaka Aha...tu je li lač Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1793 Napisano April 19 Drug član, 1111 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva jje Held kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5104 Napisano April 19 Drug član, 1270 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 4. 2025. at 23:28, dule2812 je napisao: А што се не би провозала опет до Барела, верујем да би хтели да ти намонтирају опет. Мени су исто у радњи одма намонтирали без речи Sent from my iPhone using Tapatalk Jedan razlog više za đir do Niša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 178 Napisano April 20 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 4. 2025. at 23:22, Саша je napisao: Danas stigla, za podmladak! Sin polaže za A1 koja cena ima li je jos za kupovinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 390 Napisano April 20 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo dobio preko nekih drugara tako da je cena nerealna a i nema vise. Sory Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...