aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 2, 2024 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Dosla jedna shojka u kolekciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4598 Napisano April 8, 2024 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ružna, ali neophodna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano April 9, 2024 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Crvena na radost ,imam jos 2 jet Kappa I onu iz Lidla uredno spakovane a bice I ova Lazer uskoro predstavljena na poklon . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davor83 18 Napisano April 16, 2024 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Alibunar Motocikl: Piaggio Beverly Cruizer 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Nolan N100 - 5 plus, prvi put da imam “normalnu kacigu! Do sada sam vozio neku Jet kacigu od 6-7.000 dinara. Nosim je nekih mesec dana, videću kako će s pokazati kada prodje cela sezona! Promenio April 16, 2024 član Davor83 Nije učitana slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano April 16, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Opasno izgleda... koliko je love? Imaju li manje i veće kalupe!! Sa ovom mojom sam kao ET!! Glavudža aj zdrao!!! A u realnosti imam malu glavu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano April 16, 2024 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam i ja uzeo n100-5,kaciga je stvarno odlicno odradjena,bucna kao i svaki flip up i poteska,ali su materijali odlicni,jako prijatna na glavi i ne oseti se toliko ta njena tezina.Za sad sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 213 Napisano April 19, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno kombinacija Caberg Jackal i HJC Rpha 11. Obe su dobre, preferiram RPHA 11 trenutno jer mi vise ide uz kolorit trenutnog motora Bonus dve 'umetnicke' 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1284 Napisano April 20, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva sa LS2 kacigama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2988 Napisano April 20, 2024 Drug član, 1753 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan HJC F70 serije, skoro uzeo drugi vizir koji je mnogooooo dobar za voznju, cak je i nocu ok. Vizir je Red fire iridium. Jedva sam ga iskopao, mislim da bese Tajland. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 223 Napisano April 23, 2024 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Uletila mi zadnja na Akciji ova HJC,pun pogodak, odlična mi legla, lagana...velika preglednost...i evo danas uleti i kavaSlag. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 429 Napisano Jun 18, 2024 Svrati ponekad, 71 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Shark kaciga Skwal i3 LINIK AYK siva mat, kupljena jesenas ali nošena tek od proleća, meni preudobna iako imam i naočare, da li je bučna ne znam da ocenim jer mi je prva full face kaciga, kupila sam je jer ima ugradjena svetla, napred bela koja mogu da stalno svetle ili se gase i pale i nazad crvena sa opcijama da se pale kad usporavam, da blinkaju ili da svetle stalno. Pošto pored nje nosim i fluo prsluk i usput još uvek vozim kao puž pretpostavljam da sam poprilično uočljiva 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 174 Napisano Jun 19, 2024 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Vec dugo nosim Nolan N87 koja mi se vec pohabala, pa je stigla zamena - HJC i71 Peka MC1. Ciljao sam da se pogodi sa bojom tj sarom na motoru, a ispalo je i bolje nego sto sam ocekivao, ostaje jos da se testira na putu kakva je sto je na kraju i najbitnije Edit: malopre isprobana, utisak kao da sam dodao cepice na staru, neverovatno.. Pri tom cesto vozim samo sa suncanim vizirom, i kod nje je tako dizajnirano da cak i on smanjuje buku. Zaista iznad ocekivanja..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Jun 19, 2024 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2024 at 7:51 PM, mali_zmaj said: Iskustva sa LS2 kacigama? ja sam jedno vrijeme koristio ls2 ff800 storm, ako se tako zove. dosta bucna, vizir je ok, suncanice imaju poprilicno ruznu nijansu zatamljenja i kao da imaju veliku dioptriju. kaciga je udobna, sve se moglo izvaditi i oprati, s tim da kad jednom izvadis nikada se vise ne vrati 100% na staro. mislim da je bila oko 130€ i solidna je sasvim bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4598 Napisano Jun 25, 2024 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 6/19/2024 at 3:54 PM, Efendija Skalin said: ja sam jedno vrijeme koristio ls2 ff800 storm, ako se tako zove. dosta bucna, vizir je ok, suncanice imaju poprilicno ruznu nijansu zatamljenja i kao da imaju veliku dioptriju. kaciga je udobna, sve se moglo izvaditi i oprati, s tim da kad jednom izvadis nikada se vise ne vrati 100% na staro. mislim da je bila oko 130€ i solidna je sasvim bila. Ja furam Storm II već 11.000km. Ja nisam neki zahtevan korisnik, ali primećujem da, kad su sunđeri malo legli, da je kaciga postala bučnija nego kad sam je kupio. Što se tiče sunčanih naočara, činjenica je da imaju neku nesvakidašnju dozu zatamljenja, ali meni ona odgovara - nije čisto tamnije, već štiti od sunca, a i dalje boje ostaju dosta svetle (a i sivo nebo pretvaraju u plavkasto što dobro dođe kad se molite da vas ne uhvati kiša ). Dal bih je ponovio? S obzirom koliko mi je teško bilo da nađem udobnu kacigu, verovatno da da. Imajte u vidu da pričamo o kacigi od oko 15.000rsd, znači za te pare se ni ne može očekivati premium kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1050 Napisano Jun 25, 2024 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već pomislio da sam razmažen... I ja nosim LS2 Storm II i baš mi je bučna, očekivao sam bolje. Deluje mi da mi je stara dual sport kaciga IXS (ima kačket i vizir) tiša a nema logike puna je otvora, ali verovatno je aerodinamika bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 302 Napisano Jun 28, 2024 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujmo domaće LS2 - FF800 STORM MAT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Jul 6, 2024 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Jul 27, 2024 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo na nekoj akciji, prvenstveno za off-road, nisam je još probao u vožnji ali deluje da nije loša, koliko kosta odlicna je… sto se tiče izgleda tu je top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 30, 2024 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kos jedna u kolekciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 654 Napisano Octobar 16, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 9/7/2024 at 9:04 AM, the_doctor said: Kolege jedno pitanjce za one koji imaju kacigu sa pumpicom za naduvavanje ispod obraza: Koliko je korisna stvar? I ima li mnogo razlike u buci u odnosu na ove bez? Ostale beneficije? Hvala unapred. Kasno odgovaram, ali eto neka nekome bude na nauk. Kao kolega Zarkela sto je rekao, cista budalastina. Imam Scorpion Exo R1 Air Carbon dve godine i vise je nosim "nenaduvanu" nego naduvanu. Buka je ista bilo naduvana kaciga ili ne. Po mom misljenju, generalno, nije bucna uopste, ali je to verovatno vise do toga sto imam fin fitment s njom tj. odgovara obliku moje glave. Udobnost sundjera je na mnogo visem nivou nego npr na mojoj drugoj kacigi LS2 Challenger Carbon. Posle godinu dana je bas izrazita razlika izmedju udobnosti jedne i druge. I da ne offujem, evo ih: Promenio Octobar 16, 2024 član estel 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 648 Napisano Octobar 16, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Scoprion ADF-9000. Probao sam par drugih aktuelnih (Sharp, Shoi GT air2) i nekako mi Scorpion najbolja, a stara EXO-410 i dalje odlicna posle 10 godina, unutrasnjost vecno traje. Samo presao na ADV kacigu, mnogo bolje vidno polje, horizontalno skoro da ni malo ne smanjuje vidik, i dole vertikalno mnogo vise se vidi. Ne bih se vracao na turing kacige vise. Promenio Octobar 16, 2024 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17196 Napisano Octobar 16, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2383 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci kolegi @Gordak985, ponovo imam crni vizir, 83748593-ti po redu... Govno od Šarka, nikada vise... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Octobar 16, 2024 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion exo 1400 evo2 carbon I druga Scorpion adx 2 flip up Flip up mi je previse bucna za putovanja, ne znam da li je generalno do modela ili samo do moje, ali eto. Full face je tisa ali i dalje nisam nesto zadovoljan. Razmisljam da batalim scorpion na dalje. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Octobar 16, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO 1400 sam nosio 2 godine (oko 20k km), odlična kaciga, nigde se ništa pomerilo nije (mislim na unutrašnjost), i kacigu i vizir sam šmirglao po asfaltu i osim estetskih nema nikakvih drugih promena, doduše vizir i pinlock sam zamenio kineskim, svakako nije kao original ali radi posao korektno. Nolan n120 flip-back nosim 3 meseca (oko 5k km), neverovatno zvuči ali tiša je od Scorpiona, kada se zatvori gornji usis ozbiljno tiha, a kada se otvori ima blagog šuštanja ali ništa strašno. Ono što me kod nje iritira je loš kvalitet vizira, već ima par ogrebotina (i jednu baš veću) od kamenja ili kamenčića i pin lock je... ne znam kako da prokomentarišem, radi posao ali nekako ne leži kako treba, ništa što se okom vidi ali svako malo ispod pinlock-a se pojavi prašina i mora da se skida i čisti... što se na Scorpionu nije desilo nijednom tj. nikada nije skinut od postavljanja (pa čak ni onaj kineski). Inače Nolan dolazi sa pinlock-om, nisam ga postavljao ni ja ni prodavac, već verovatno fabrika. Naočare bi mogle biti nijansu tamnije (ili je stečena navika na Scorpion), ništa to ne smeta, odlično rade posao i po najjačem suncu ali eto... lični utisak ili navika na boju (Scorpion vuče na tamnije sivo a Nolan na plavkasto) Za sve drugo reči hvale, mehanizam, udobnost, nivo buke - odlična ocena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vtomic85 104 Napisano Octobar 17, 2024 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Nox, nem' pojma koji model , flip-up, ugrađen onaj mali zatamnjeni vizir koji se spušta i podiže, pinlock, dva otvora za ventilaciju. Koštala oko 20000. Posle 3 prodavnice koje sam obišao, ova je bila jedina koja mi je odgovarala za ovoliku glavu (2XL, 64-65cm, pa još izdužen oblik). Čak me je i ova pritiskala i stezala na čelu, pa mi je posle svake vožnje od sat vremena i više na čelu ostajala crvena linija. Na kraju sam uzeo skalpel i isekao oko 5mm stiropora. Ako neko zna gde naći kacige za nas glavate, molim da mi javi . Probao sam u Barelu jednu Schuberth, rekao bih da mi je ok, ali košta 90000, tako da... neka, hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...