Džim Džarmuš 2557 Napisano Nedelja u 13:01 Drug član, 1125 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Barelom imam dobra iskustva.Došao samo u 30 min pre zatvaranja da probam Teneru 700 na NBGD.Bilo mi je bitno da u istom danu uporedim dva motora koja su mi bila u užem izboru. Loše sam se organizovao i samo sam banuo u Barel nakon prve vožnje. Momak iz prodaje u Barelu (krupan dečko,naočare..)je izvezao motor iz salona i dao mi na test od 30 minuta i ako su vec spakovali sve za polazak kući. Svaka čast za poslovnost! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 12/14/2024 at 9:44 PM, ske said: ... Avioni, kamioni, a nemate pertle za ALPINESTARS CR-X DS ?! kazete, potrazi negde na netu?! Imam patike za bajs, sa boa sistemom vezivanja. Ljudi dali dozivotnu garanciju na "pertle"... Boa daje garanciju. Možeš ih kontaktirati direktno i bez problem šalju zamenski deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1061 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 427 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @doktorAlpinestar cr-x ds nemaju Boa sistem. Naveo sam samo primer ozbiljne firme, za razliku od ovih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1983 Napisano pre 15 sati Drug član, 802 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Alpinestars faster uzeo najobičnije pertle u Dechatlonu. Nije da su mi fabričke trajale dugo da bih insistirao na originalnoj zameni. Samo računaj na veliku dužinu, kod fastera su pertle 160cm. Ja nigde nisam našao informaciju pa sam kupovao na sreću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1061 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 427 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da se uvek mogu snaci nekako, nije u tome stvar. Problem je sto prodajes specificnu obucu, koja pri tom nije uopste jeftina, a nemas da ponudis pertle za iste. JA ne verujem da ne postoje "originalne" pertle da se kupe, nego mislim da njih boli uvo da ih nabave. To mi je nekako problem da prihvatim. Nabavice neke ozbiljnije, skuplje delove, jer na njima mogu bolje da se "ugrade'. Na pertlama ne mogu pa ih nece ni nabaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...