mrle 8622 Napisano Septembar 14, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Suze mi teku. Druže moj, šuroki ti putevi nebeski. Ne znam, tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 284 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Siroki ti putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Laki, široki ti putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14877 Napisano Septembar 14, 2021 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno, skoro svako od nas ima neki deo opreme da nas podseca, siroki ti nebeski putevi nasmejani covece ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17702 Napisano Septembar 14, 2021 Integrisan, 8370 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj Laki... Tuga. Drago mi je što smo se čuli pre neki dan, da ti čujem glas još jednom druže moj. Vidimo se na putu! Iskreno saučešće porodici. Pamticu te uvek u odelu deda mraza, nasmejanog. Kad god sam ovako tužan, setim se: dok traje sećanje, nema smrti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2113 Napisano Septembar 14, 2021 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti crna zemlja i siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam kupovao kod njega, baš drag tip. Uvek se zadržao tri puta duže od planiranog. Inteligentan i duhovit, nadasve pozitivan. Tuga. Počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5637 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 842 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Dagi Laki sokiran sam totalno.Lepo se druzismo,uvek se zezali, mnogo puta se vozili...i eto. Lafcina si bio,vala lafcina i ostajes. Puno ces nam nedostajati svima. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Trgovali smo par puta, korektan je uvek bio. Saučešće porodici, a njemu široki putevi nebeski Promenio Septembar 14, 2021 član stilgar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 368 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Laki ljudska gromado...HVALA TI NA SVEMU R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici a Lakiju siroki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Septembar 14, 2021 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju stari. Saučešće porodici. I da, najbolji deda mraz ikada! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Septembar 14, 2021 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Joj prijatelju moj, sta da kazem. Ti si bio jedan od onih koji ce zauvek ostati u mom srcu kao drugar, ljudina... Bog da ti dusu prosti, prastaj ako sam te nekad nehotice uvredio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Septembar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Laki, slagao si me! Obećao si da idemo sledeće godine na krug po Srbiji, ove godine nisam mogao. Hvala ti za razgovore od sat vremena svaki put kad svratim na 2 minuta da uzmem neku sitnicu. Promenio Septembar 14, 2021 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10610 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Blejim u tastaturu i čekam da se probudim . . . .ne slaže mi se pojam ,, nekrolog ,, sa Lucky Vladano . . . . znali smo se dosta dugo i lepo se družili . . . . .kao brat da mi je umro. Počivaj u miru i široki ti putevi nebeski brate Vladane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7715 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, zatecen sam... Nisam ga licno poznavao ali je bio ljudina na forumu, nikada otresit, bahat, nestrpljiv... Par puta mi je privatnim porukama nesto objasnio i dao smijernice vezano za motor iako ga nisam ni pitao niti trazio ali eto valjda dobri ljudi imaju tu potrebu da uvjek pomognu ako ikako mogu i hvala mu na tome. Siguran sam da svoju pustolovinu nastavljas po nekim ljepsim putevima Laki Porodici zelim iskreno saucesce.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 14, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14072 Napisano Septembar 14, 2021 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Laki. Najiskrenije saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Putuj, Lucky, putuj.. Nema više briga.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3594 Napisano Septembar 14, 2021 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Lakija sam upoznao 2012. kada sam otišao u njegov magacin na uglu ustaničke i bulevara i pazario brdo opreme. Čovek je imao jako ozbiljan lager robe, iako u gužvi, izdvojio je vreme i strpljivo podnosio moja namilanja, čime me je kupio kao mušteriju. Bio je jako interesantan sagovornik, pun dobronamernih i pametnih saveta, što životnih, što poslovnih. Baš ovih dana mi zapale za oko neke jakne koje je prodavao i razmišljao sam za vikend da skoknem do bga da se vidim s njim, ali eto, život je imao druge planove.... Počivaj u miru dobri čoveče i neka su ti široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Na forumu jedan od najboljih a vidim i u zivotu laf po prici vas koji ste ga poznavali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Septembar 14, 2021 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. Puno je učinio za ovu malu zajednicu. Počivaj u miru. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...