vidakn 1777 Napisano Jul 5, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, cucemo se. Mogu i ja da svratim.Ne bih ni pomisljao o voznji svakako, imam 0 iskustva. Samo osecaj neki da steknem i gde su mi noge, nista vise. Cak i kad dobijem probnu ne mogu nista da iznajmim da bih probao, pa da bar imam ideju da li mi je plan ok ili ne. Za prelazni period dok ne stigne Honda cu se snaci sa necim privremenim. Bajs je lep motor, odlicna kombinacija boja!Oooo, sa ležećeg bajsa na motocikl Kakva promena!!!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Jul 5, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da ne odustajem od lezeceg, al to ce doktori morati da odluce... Trenutno nakon svake voznje imam reakciju Nebitno dal lezao ili ne. Sto je najgore drugi lezeci me izasao skoro kao ova Honda, a presao sam samo 300km za dve godine, tuga...Svakako se nadam bar delu uzitka sa bajsa, bez posledica po zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hondica mi se razbolela. Ne znam da nije neki stomačni virus, uglavnom odbija da pije benzin, uzima samo nešto malo na kašičicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ček, ček, imam ja sad 2 3 glupe fore. Pazi sad: 1) na prikolici si je vozio? 2) Ne pomaže 100 oktana, sa izvora šelovoga? Nema drugih simptoma? Možda misli da je debela pa drži dijetu Promenio Jul 20, 2022 član nafetS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kako??? CRF meni troši 2.8-2.9, ja još mislim nema šanse manje od ovog a da nije PCX125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bila baš lagana vožnja, mislim da nisam prešao 4k obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9662 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I vetar u leđa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Kako??? CRF meni troši 2.8-2.9, ja još mislim nema šanse manje od ovog a da nije PCX125 Moguce je, dobio sam u par navrata slicne brojke na NC750X pri konstantnoj voznji 60-70 po Vojvodini. Provereno na pumpi pri sipanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve u brzini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...čovek vozi CRF, zna on to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zog said: Sporo vi to vozite Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Uvek prilagođeno uslovima puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Zog said: A šta tebe muči? Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Što? Zašto ti misliš da mene nešto muči?? I zašto misliš da sam to rekao u lošem smislu? Čemu taj ton? Promenio Jul 21, 2022 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8036 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 2116 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vrućina ljudi,vrućina,pa se ne razumemoA i vi ste bre preterali,troši mi 2l,ajde bogati,znači ,oni više troše struju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Jul 21, 2022 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe za tenzijama, ali optuživanje ljudi da preteruju nije od pomoći. Od trenutka kada sam izvezao motor iz salona sam revnosno upisivao svako sipanje goriva. Npr: Bilo je još unosa gde je potrošnja bila 2.4l/100km, ali ovde se vidi lepo na 1000km koliko je zapravo potrošeno (zanemarite $, cena je u dinarima). Na ukupno 25000km, prosek je 3.4l, što je podignuto time što sam poslednjih 10000km izvezao sa koferima i full natovaren pri većim ograničenjima nego kod nas. Potrošnja koju navodi @Scholesy198 je apsolutno dostižna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jul 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hteo da sam uzmem cb500x za ovu sezonu ali moze samo narucivanje za sledecu godinu. Informacija (delta, stojanov...) je da ce biti samo nove boje za 2023. Pa cu izbrati neku, mada mi zelena deluje najbolje. Nego, jedino sto me brine, kakav je offroad, tezina je skroz ok ali da li se moze malo slobodnije voziti off road, tipa malo poskociti u vazduh i brze voziti po letnjim putevima, rupama,kamenju itd... Stavio bih neke 50/50 gume poput tkc80. Koliko vidim "clearance" 180mm nije los, jedino je mali hod prednjeg i zadnjeg vesanja. Vozim uglavnom putevima, ali kada odem off, voleo bih da nije nesiguran. Prethodni motor mi je bio '99. Transalp xl600v, pa se bojim da ce me cb500x razocarati za offroad, i eventualno udobnost. Razmisljao sam opet Transalp (do 2000. god), ali hocu ipak nesto novije, abs, moderniji izgled. Promenio Jul 24, 2022 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Jul 24, 2022 Integrisan, 4962 postova Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Blackened said: Pozdrav, hteo da sam uzmem cb500x za ovu sezonu ali moze samo narucivanje za sledecu godinu. Informacija (delta, stojanov...) je da ce biti samo nove boje za 2023. Pa cu izbrati neku, mada mi zelena deluje najbolje. Nego, jedino sto me brine, kakav je offroad, tezina je skroz ok ali da li se moze malo slobodnije voziti off road, tipa malo poskociti u vazduh i brze voziti po letnjim putevima, rupama,kamenju itd... Stavio bih neke 50/50 gume poput tkc80. Koliko vidim "clearance" 180mm nije los, jedino je mali hod prednjeg i zadnjeg vesanja. Vozim uglavnom putevima, ali kada odem off, voleo bih da nije nesiguran. Prethodni motor mi je bio '99. Transalp xl600v, pa se bojim da ce me cb500x razocarati za offroad, i eventualno udobnost. Razmisljao sam opet Transalp (do 2000. god), ali hocu ipak nesto novije, abs, moderniji izgled. https://youtu.be/p3wqglJ-JlE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jul 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pogledao sam to, rek'o mozda neko ovde ima licno iskustvo. Deluje bas lose za offroad, pogotovo zadnji kraj, jako mali hod. Videcemo hoce li rally raid izbaciti nesto za 2022. model. Promenio Jul 24, 2022 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Jul 24, 2022 Integrisan, 4962 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Blackened said: Hvala, pogledao sam to, rek'o mozda neko ovde ima licno iskustvo. Deluje bas lose za offroad, pogotovo kraj, jako mali hod. Videcemo hoce li rally raid izbaciti nesto za 2022. model. Pa to i nije offroad motocikl, tako da ne treba ocekivati previse od njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jul 24, 2022 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Motorcyclist said: Pa to i nije offroad motocikl, tako da ne treba ocekivati previse od njega. Da, ima druge prednosti svakako. Nego poredim sa Transalpom, nesto slicno bih. ali tesko da ima tako neka kombinacija kod modernog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Jul 24, 2022 Integrisan, 4962 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Blackened said: Da, ima druge prednosti svakako. Nego poredim sa Transalpom, nesto slicno bih. ali tesko da ima tako neka kombinacija kod modernog motora. CRF300 je takav motocikl, moderan i manji. Ima i tema pa mozes kontaktirati neke kolege o utiscima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jul 24, 2022 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Motorcyclist said: CRF300 je takav motocikl, moderan i manji. Ima i tema pa mozes kontaktirati neke kolege o utiscima Pogledacu, ali nema CRF300 neke slicnosti sa Transalpom xl600v. Cb500x mi deluje najblize, samo mu fali malo ozbiljnije vesanje za offroad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Jul 24, 2022 Integrisan, 4962 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Blackened said: Pogledacu, ali nema CRF300 neke slicnosti sa Transalpom xl600v. Cb500x mi deluje najblize, samo mu fali malo ozbiljnije vesanje za offroad. Mislim da nema nista slicno transalpu kod nas narocito sto se tice manjih kubikaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jul 25, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Generalno ne znam sta ima do oko 200kg slicno. Tenere 700 je dosta zanimljiv, ali mu fali touring strana, komfor je slabiji za duze. Racunam onda cb500x, pa ako ne budem zadovoljan, mogu uzeti rally raid "Level 2 Suspension Kit ". Ne vozim puno ofrroad, na putu sam 80% vremena, ali kada odem, voleo bih da je uzivanje i to, a ne da lupa amrotizer do kraja kod svake jace rupe... Promenio Jul 25, 2022 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Jul 25, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To što ti tražiš je tkz sveti Gral. To bi mi svi hteli. Ja da biram, ja bi uzeo norden 901 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Jul 25, 2022 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ili opet na Transalp-a, neki dobro ocuvan '99 - bas dobro deluje Norden, izgled manje vise ali bas ozbiljan motor za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...