Wildserbian 271 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23prelep motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1106 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno nema greške, sad ćemo polako da ga testiramo. Za par dana radim prvi servis, stiže dodatna oprema uskoro i onda samo uživanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2769 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1657 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise gledam, sve mi se vise svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 64 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda NC 750x DTC, Honda CB 650 f, Honda CB 500X Prijavi odgovor kao problematičan Danas odradjen prvi servis na 1000 km . Cijena 102 eura, filter i tri litre ulja plus ruke. Naredni na 6000 km. Prosječna potrošnja 3.2 l. Prezadoviljan motorom Promenio Maj 12, 2023 član motoze 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1106 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Sa setom gledam cene prvog servisa na početnim stranicama ove teme. Cena radnog sata skočila za 40%, ovo ulje ne znam da li ima platinu u sebi... U međuvremenu zelembać i ja prošli trening, ne oseća se pod guzicom kao biciklica. Samo neka dobro služi i da bude vremena za vožnju, pa ako sve bude kako valja iduće godine da se nastavi sa servisom kod Dareta, garancija zlu ne trebala. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Podloška 210 dinara.. Za te pare 10 komada kupiš u luisu, zaboraviš gde si stavio, pa kupiš opet... Ijao... idemo za vikend u vožnju, lepo vreme, da probam makineriju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1264 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Cena radnog sata skočila za 40%, Znao sam da ljudi sa fakultetom kuvaju kafe po kafićima al' da "hirurzi" servisiraju motore to je novina! Ili samo tako naplaćuju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1202 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nafetS said: zaboraviš gde si stavio Verovatno kod mene u garazi 2 hours ago, vucko23 said: Cena radnog sata skočila za 40%, ovo ulje ne znam da li ima platinu u sebi... Bas sam bacio pogled na cene od pre godinu i po dana (ili malo jace) u ovlascenom Honda servisu kada sam bio na 1000km servisu (sa crf-om). Bukvalno je sada sve duplo skuplje Jedino je cena podloske ostala ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1106 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Može se proveriti koliki deo radnog sata ode majstorima, korporativna politika i mazanje očiju. Video sam na zbirnoj fakturi za nabavku cele ture CB da je cena koja je prikazana u cenovniku preko 3 hiljade veća od nabavne. Okej ima tu troškova nabavke, logistike, ali eto imaju prostora da naprave lepu maržu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 16, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, maxx je napisao: Bukvalno je sada sve duplo skuplje Jedino je cena podloske ostala ista Cena podloske je ista zato sto je ne manjaju.....pa glupo da poskupi 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan jel dozvoljavaju da se gleda servis dok se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1106 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja stao da pogledam, a oni ko devojčice na fizičkom zamandalili vrata od svlačionice. Uvek sam morao da se pomučim kroz špijunku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja na motor, auto sledeći put kad ostavljam u servisu lepim špijun bubu. Da čujem šta pričaju Promenio Maj 16, 2023 član Bojan82 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Je l'l neko zna koja velicina cerade je dobra za cb500x. Gledam ove oxford na KP-u, da imam neku povremeno koriscenje Da li XL ili L... Neka preporuka? Promenio Maj 16, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2769 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 1657 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moja je ova leva iz Lidla, pokriva Nc, tu su negde po gabaritima, nemam kofer i povišen vizir, ovako mu stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Maj 16, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan hvala, uzecu tako neku onda (Oxford L je tih dimenzija). skidacu kofer kada stavljam ceradu, Shad SH58X je vise siri nego sto ide u visinu, pa tesko ce moci cerada preko svejedno. Promenio Maj 16, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1264 Napisano Maj 16, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vucko23 je napisao: Ne, ja stao da pogledam, a oni ko devojčice na fizičkom zamandalili vrata od svlačionice. Uvek sam morao da se pomučim kroz špijunku. Ja to ne razumem! Hoću da vidim kakvo je ulje koje se ispusti, jel ima opiljaka, da li su zamenili fiter ulja, koje ulje sipaju! Ako ne mogu da prisustvujem, onda idem u drugi servis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, SaleKg said: Ja to ne razumem! Hoću da vidim kakvo je ulje koje se ispusti, jel ima opiljaka, da li su zamenili fiter ulja, koje ulje sipaju! Ako ne mogu da prisustvujem, onda idem u drugi servis! Ni u jednom servisu ne možeš da budeš u radionici. Ti nisi tu zaposlen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan u Subaru servisu sam sigurno sat vremena bio sa serviserom dok je radio na mom Outback-u. Misto radnje DGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 17, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan u ovlascenim servisima i boljim nema stajanja majstoru na glavi,poneki imaju u cekaonici tv na kome se prati rad servisa ali ne mozes se videti nista spec.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 5. 2023. at 21:26, Andrej_Hotstepper je napisao: Ni u jednom servisu ne možeš da budeš u radionici. Ti nisi tu zaposlen. dozvoliću da sumnjam da sam izuzetak od pravila. Znaš gde održavam motor i bio sam prisutan svakom servisu na koji sam lično dovezao motor (samo jednom je otišao na prikolici, nisam imao vremena), a nije ih bilo malo. Povlačim se iz dalje diskusije, rekao sam šta sam imao, mogu i naširoko iz ličnih primera, al samo uživo. Prvi deo je off za ovu temu, pa da izbalansiram: Dok mi @vucko23 ne dadne cebejku da probam i napišem utiske ostajte mi dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 5. 2023. at 18:11, Blackened je napisao: Je l'l neko zna koja velicina cerade je dobra za cb500x. Gledam ove oxford na KP-u, da imam neku povremeno koriscenje Da li XL ili L... Neka preporuka? Ja sam uzeo Oxford Aquatex za motor sa koferom u M veličini (99%) - pokriva ceo motor a opet je lepo zategnuto. Mislim da bi za tvoj bila L veličina - uporedi dimenzije motora i cirade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 605 Napisano Maj 18, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pa da, po poredjenu sa RankoBg87, uzeo sam Oxford L bez kofera, skidacu kofer ako stavljam ceradu. Mislim da ne bi stao kofer svakako. Promenio Maj 18, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 64 Napisano Maj 22, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda NC 750x DTC, Honda CB 650 f, Honda CB 500X Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnja vožnja, odveženih 190 km, 2.8 l potrošnja :). 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3565 Napisano Maj 22, 2023 Malinar u pokusaju, 1703 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kojim trikom su joj toliko oborili potrošnju, da je oko 4 - 4.5 l/100 km pa ok, ali ispod 3, svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...