bajker71 10205 Napisano Jul 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ bio si u pravu! Veliki bludnik, ti si još mlad i zelen i pazi da te ne pokvari kao što je nas. Promenio Jul 16, 2021 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5533 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hhahahahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Jul 16, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je imao neko bolove u desnom ramenu, predeo zvani majmuni? Mene to ubi na srednje-duzim relacijama. Ne znam da l je zbog toga sto mi je desno rame spusteno, ne odgovara mi polozaj na motoru ili nesto trece?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Jul 16, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne sedis kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5533 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, brka21 said: Da li je imao neko bolove u desnom ramenu, predeo zvani majmuni? Mene to ubi na srednje-duzim relacijama. Ne znam da l je zbog toga sto mi je desno rame spusteno, ne odgovara mi polozaj na motoru ili nesto trece? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Ako ti je rame spusteno onda moguce da je zbog toga. Kontam da bi ti mozda odgovarao i kriv korman. Smesno zvuci ali moguce da se desno rame vise napreze da "dohvati" volan od levog samim tim sto je nize pa dolazi do bolova. To pricam iz iskustva biciklizma jer imam drugara sa kojim sam bio u reprezentaciji i muku je mucio zbog spustenog ramena. Na kraju su mu pravili kriv volan i tad vise nije imao nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Jul 16, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Mene bole ledja malo dok se telo ne uhda u vožnju, a primetio sam da zabole kada pogrbljeno vozim nekoliko sati. Trudim se da pravim pauze na svakih sat do sat ipo i tada nemam nekih većih problema što tiče bola. Nadam se da kolegi neće smetati da postavim ovde pitanje. Šta predlažete što se tiče klizanja po sedištu, konstantno klizim ka napred i plašim se za "porodične dragulje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 16, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Rašica said: i plašim se za "porodične dragulje". @N.F.S. je skoro prezentovao vrlo zanimljiv projekat na tu temu! Promenio Jul 16, 2021 član Marek1987 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jul 16, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, jastuce sa rupom za genitalije! Vecina nas (na kocenju) pomisli na to, nije mi jasno ni zasto rezervoar nema udubljenje do sedista?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 16, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sa klizanjem napred i meni smeta na Fazeru a i noge kao da su mi mnogo savijene u kolenima dok vozim pa me kolena bas bole ...ispravljam noge u toku voznje i sl.ali dzabe pa sam cak pitao @N.F.S. koliko podize ovo jastuce posto mi se cini da bi mi vise prijalo da sedim malo vise(Nisam preterano visok 185).Sada dok vozim pomerim se max u nazad ali sediste je takvo da klizam ka rezervoaru.Razmisljam da preradim sediste da bude malo vise i ravnije.Na TDM nisam imao bolove u kolenima tako da je sve do tipa motora tj.svakome drugaciji polozaj sedenja odgovara. Promenio Jul 16, 2021 član Eol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jul 16, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Eol je napisao: Ovo sa klizanjem napred i meni smeta na Fazeru a i noge kao da su mi mnogo savijene u kolenima dok vozim pa me kolena bas bole ...ispravljam noge u toku voznje i sl.ali dzabe pa sam cak pitao @N.F.S. koliko podize ovo jastuce posto mi se cini da bi mi vise prijalo da sedim malo vise(Nisam preterano visok 185).Sada dok vozim pomerim se max u nazad ali sediste je takvo da klizam ka rezervoaru.Razmisljam da preradim sediste da bude malo vise i ravnije.Na TDM nisam imao bolove u kolenima tako da je sve do tipa motora tj.svakome drugaciji polozaj sedenja odgovara. Ne prerađuj ništa. Menjaj motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8212 Napisano Jul 16, 2021 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan On 15.7.2021. at 11:25, Arakis je napisao: Biciklisticke bokserice sa postavom i gurni guvernal koji cm dalje od sebe da sto manje sedis verikalno! To je smrt za trticu . Ja sam kupio onaj "Egg Siter", povecava broj km na motoru skoro duplo ali posle toga mora duza pauza i odmor. Aj da poslušam starom asa....gurnuo volan napred pa će da vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10091 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: nije mi jasno ni zasto rezervoar nema udubljenje do sedista?!? Zato što vozite "ženske" motore ! Njima udubljenje ne treba ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jul 16, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... Zato skuter ima brdo mesta za muskost, moze da landara levo, moze desno... Gde mu se cefne! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10091 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da se šalim, nisam mogao da odolim... Ali stvarno, posle nekoliko godina vožnje (par) skutera, skoro sednem na Hondu Hornet. Prvo mi ne odgovara položaj kolena, puno savijena, desnim udaram u cev hladnjaka, a zatim "nabijanje" na rezervoar ! Bar da su mi noge/stopala negde napred, kao na čoperima, pa da se oduprem... A, ne, neka hvala, ovo nije za mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 16, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čučnjevi bi trebalo da reše bol u kolenima a stisak rezervoara pri kočenju bi trebalo da bude standard a i čuva porodične dragulje Generalno, vežbe puno pomažu. Čak i pod stare dane 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Jul 16, 2021 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan_alumiroi je napisao: stisak rezervoara pri kočenju Aha , evo bas sam ga pre par trenutaka usijao voskom i zalio silikonom, slete musica, okliznu se i slomi krilo! Nema tih misica koji se za ovo mogu uhvatiti Jedino da lepim one gume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 17, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zabranjeno je voziti izložbene primerke ...a ima i providnih gripova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Jul 17, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Posle čitanja iskustava gore mogu reći da smo mi žene ipak po tom pitanju u prednosti... Moje lično iskustvo je da nije bitno toliko sedište koliko je bitno u kojoj poziciji sediš na motoru, kako stoje ruke, vrat, leđa... Takođe na dugim putovanjima gde nema previše pauza, jako je važno da se menja položaj na motoru, zbog cirkulacije, ustaneš, ispružiš noge, pustiš ruke...itd itd..u vožnji razgibavaš ramena i vrat koji umeju da se ukoče i "odrvene"..bar je tako kod mene, cenjena pozadina nije imala problema čak ni na jako dugim putovanjima, al zato ramena i vrat Kad kolena počnu boleti...mora pauza od min pola sata... Par drugara su mi rekli da im je savetovano od strane urologa da nabave nešto tipa eggsittera ili tako nečeg gde će em biti ventilacije em se smanjiti pritisak na tu regiju.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11556 Napisano Jul 17, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ Pa nemoj te tange bar na motoru majku mu, vidiš da smeta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5533 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Alexa90 said: @drmilan_ Pa nemoj te tange bar na motoru majku mu, vidiš da smeta! Thc i prtibege nemaju te tange, prave muske tange... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 17, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isto, problem sa bolom u trtici i krstima otkad vozim nakeda. Sa sportskim motorom tih problema nisam imala. Izgleda da mi ne gine opet suzica, da uziva...bluzica Nikakvu gelovi ne pomazu, jer se zadnjica na njima jos vise znoji. Mrezica je em jeftina em odradjuje dobar deo posla protiv klizanja i za bolju ventilaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5533 Napisano Jul 17, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Porucena i mrezica. Pise da stize od 7-15 dana i to dhlom. Interesantno a free shipping. € 2,97 51% Off | Universal Motorcycle Protecting Cushion Seat Cover Net 3D Mesh Saddle Seat Cover Electric Bike Scooter Insulation Cushion Cover Universal Motorrad Schutz Kissen Sitz Abdeckung Net 3D Mesh Sattel Sitz Abdeckung Elektrische Fahrrad Roller Isolierung Kissen Abdeckung| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Jul 18, 2021 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2021. at 15:39, Rašica je napisao: Mene bole ledja malo dok se telo ne uhda u vožnju, a primetio sam da zabole kada pogrbljeno vozim nekoliko sati. Trudim se da pravim pauze na svakih sat do sat ipo i tada nemam nekih većih problema što tiče bola. Nadam se da kolegi neće smetati da postavim ovde pitanje. Šta predlažete što se tiče klizanja po sedištu, konstantno klizim ka napred i plašim se za "porodične dragulje". Za porodicne dragulje imas da kupis nakurnjak (kozni, strikani, vezeni) pa sta ti vise odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Jul 20, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Pored svih procitanih resenja za bolove od gore do dole nadovezao bih se sa jos jednim predlogom za resavanje istih, ne kosta nista, oduzima malo vremena a verujem da moze da pomogne. Neko od kolega je gore pomenuo da za bol u kolenima pomazu cucnjevi i u potpunosti se slazem. Generalno malo vezbanja i bolje fizicko stanje ce dosta pomoci. Ja sam vozio naked, pa R i sad sport touring i jedino sam na pocetku imao problema sa bolom u zglobovima i sakama zbog krutog drzanja kormana. Do pre koju godinu sam polu profi radio MMA i redovno trenirao, kada su mi stradali meniskusi polako sam batalio ali nastavio rekreativno i cim napravim pauzu sa treninzima misici se opuste i s vremena na vreme na motoru osetim pomenute bolove kolena, ledja trtica itd.. moja preporuka barem dva puta nedeljno, po pola sata, sat, cucnjevi sa stapom iza glave ili nekom tezinom za otklanjanje bolova u kolenima i pravilno mrtvo dizanje da se ojaca donji deo ledja i gotovo sam siguran da ce problemi nestati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2741 Napisano Jul 27, 2021 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2021 at 1:20 AM, drmilan_ said: Porucena i mrezica. Pise da stize od 7-15 dana i to dhlom. Interesantno a free shipping. € 2,97 51% Off | Universal Motorcycle Protecting Cushion Seat Cover Net 3D Mesh Saddle Seat Cover Electric Bike Scooter Insulation Cushion Cover Universal Motorrad Schutz Kissen Sitz Abdeckung Net 3D Mesh Sattel Sitz Abdeckung Elektrische Fahrrad Roller Isolierung Kissen Abdeckung| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Na moto skupu u grockoj sam zapazio da dosta motora ima ovu mrežicu na sedištu. Moram da poručim samo da još imam int. karticu ... Daj nek neko poruči više komada, siguran sam da će ih brzo sve rasprodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...