milomir22 3563 Napisano Januar 7, 2022 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru je na puntu 2004. rikavela taj servo, koštala ga je popravka okruglo 100 evra. Zet vozi punta iz zastave, 2009. god i nikada nije imao problema sa njim. Oba su 1.2 8v 60 ks. Meni se ne sviđa kod tih puntića što svi do jednog pomalo trokiraju. Ako te to ne dotiče, verovatno je najbolji izbor za prosečnog srpskog vozača. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5862 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1371 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, mozda gresim, ali ti si pisao duhovite i zanimljive postove o tome kako si maler. I sve sto moze da podje naopako, kod tebe se desi. Kako onda gledas da ce ti kvarovi da te mimoidju? Sto vise o tome mislis, to se vise i ostvaruje. Izbaksuziras sebi itd. Hocu reci da niko nema rentgen u ocima i da ne moze da ti kaze koliko ce auto biti ispravan i kako ce se kvarovi redati. Desi se da uopste i nemas kvarove, vec samo potrosni materijal se menja. I to ne odmah nakon kupovine. Moras uci u kupovinu odlucno i srcem. Odabrati najlepsi i najocuvaniji za odgovarajuce novce, pa sta bog da. Tako je sa svima, pa i majstori se nekad prevare. Dobro je sto ti na takvom autu ne mozes izgubiti novca. Cene cak i rastu, tako da se ne plasis. Za tu klasu imas majstora i delova i nijedan majstor nece da te gleda kao ovcu za sisanje, kako inace gledaju musterije sa skupljim automobilima.` Ukoliko sam pobrkao loncice, izvini. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisi,sve tako.Samo da vas prijatno iznenadim,u garazi imam kanal,tako da sam cu da popravljam auto 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Bojan82 said: Nisi,sve tako.Samo da vas prijatno iznenadim,u garazi imam kanal,tako da sam cu da popravljam auto Dobro pa nemaš nuklearku 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Zna se sta pravi domacin radi pre nego kupi auto.Iskopa u garazi kanal,betonira.Eeeeej nije to samo kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7692 Napisano Januar 7, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Forsberg je napisao: Dobro pa nemaš nuklearku Al ima nuklearni institut u komsiluku 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4512 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 978 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad kupi Punta, pa ga kao Mask pošalje u svemir, al ne namerno Promenio Januar 7, 2022 član Forsberg 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2161 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Bojane ti si car,da ne kažem lud,naravno pozitivno,da ne shvatiš pogrešno,morao sam napisati Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Grande punta 1,2 benzin i slatko ćeš da se navozaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12561 Napisano Januar 7, 2022 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakav je baksuz slučajno će da upadne u kanal kad bude prčkao oko FIATa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 100 babica kilava deca...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno, evo još jedne teme koga zanima punto. Nadam se da ćete prestati da mi pričate o PuntuDa rezimiramo, znači Punto, ok,i da je sklapan kod nas ako može.Ustvari, vi možda ne pričate meni a ja prisvojio temu kao moju. Shvatio sam, dobar motor, jeftin za održavanje, stalno nešto sitno crkava i otpada. Ko ima plići dzep a ima ljubavi idealan auto. Pozdrav, hvala vi na pažnji Promenio Januar 7, 2022 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pred tobom su dva puta 1. Da kupis Punta, da se vozis i ne razmišljaš koliko te nešto kosta kad crkne.2. Da kupis Alfu pa da otvoriš novu zabavnu temu na forumu.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8317 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi Bojan kupio Alfu, nakon toga bi mogao da postane lajf kouč. Ka' e bajo moj, ja sam ti sve proš'o u životu... 4 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1679 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bojan82 je napisao: Svi ste u pravu:)Osim Cvijanovica npr,kao i uvek pise nesto sve je izokrenuo i nista nije shvatio pravilno al to mi kod gospodina nista nije cudno.Ja sam ubedjen da kolega koristi meskalin kao dodatak ishrani:) Tako je. Promenio Januar 7, 2022 član Cvijanović 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Update za Alfu. Danas sam je malo uzeo od ćaleta. Ideo kao metak, tesko ulazi u treću bezinu, nebo se odvojilo na par mesta, na branicima ima malo ožiljaka. Izgubljen ključ daljinac, mora na bravu da se otključa. Pali ko mina, akumulatro odličan, gume soldine, registrovana do decembra 2022. Mislim da bih tražio za nju 1200e, možda i manje. Mislio sam da je u boljem stanju, dugo je nisam zagledao kad je budemo oprali, okačiću oglas Srećan Božić, uzdravlje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ide kao metak jer trosi ulje kombinovano sa benzinom Bez ljutnje,morao sam se malo nasaliti. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da pitam komšu kome sam prodao svog punta, tj. Z10, možda hoće da ga proda. Praktično mu stoji džabe, ne verujem da je prešao više od par hiljada ... '08 je, pesak siva, prešao ~70K, ima sve od opreme... nikad cigareta u njemu nije zapaljena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Surla85 said: Ide kao metak jer trosi ulje kombinovano sa benzinom Bez ljutnje,morao sam se malo nasaliti. Heheheh to je to Potroši manje od litar od zamene do zamene, oko 10-12k prešli 7-8l benz na 100km po gradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88Toliko je i moj punto trošio. A toliko recimo troši i kevin C3 1.6 benzinac, dok recimo Bravo 1.4 t-jet ispod 10 ne spušta po lokalu, možda leti ... bez klime ... Baš sam hteo da probam 147 1.6ts, da vidim kako ide, jer svi su kao nešto razočarani nakon što u nju uđu posle 1.9 JTD-a. Osećam da je ekstra autić. Neko veme sam se ložio na 2.0ts kad sam punta menjao, al' mi zabranio majstor Promenio Januar 7, 2022 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9653 Napisano Januar 7, 2022 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Ja sam svojevremeno imao tri Alfe. Sada su to stari modeli, muzejski. Jesu bile nežne za održavanje, ali kad gurneš ključ u bravu, i čuješ zvuk bokser mašine, uvek izmame osmeh na lice. Slatko sam se vozio sa njima...3 komada...znaju talijani da skroje auto, za prosečne pare... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Januar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @RaS ko ne prelazi godisnje preko 10-12k njemu dizel ne treba. Razlika u potrosnji je smesna. Evo gledaj ovako, benzin je jeftiniji od dizela po litru za 20din. Recimo dizel potrosi 6l a benzinac 8l na 100km u gradu. Ali benzinac brže postigne radnu temperaturu, manje zagadjuje, duplo jeftinije odrzavanje, jeftinija registracija... Samo benzin treba da se vozi, ako nista, zbog zagadjenja Promenio Januar 7, 2022 član Markone88 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cesto smo skloni da pljujemo nesto samo zato sto je kao za sirotinju. I nije neki auto sa zvucnim imenom. Na poslu imamo dva punta benzinca, mislim 2, promenili destinu vozaca razne napaljenosti, presli preko ili oko 300000, radjeni servisi, amortizeri, svasta ali sve jeftino i na vreme. Vise su se sedista raspala nego sve drugo. Auto koji po gradu predje 200000 hiljada uz promenu vozaca je realno dobar auto a jos ako nije skup za odrzavanje, eee to je masina koja ne umire. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano Januar 7, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dve alfe sa 2,0 TS motorom+plin. Navozao se ko nikad pre,potrošnja 12-12,5l gasa nebitno dali lokal ili polu a nikad ih nisam mazio. Meni jedan od najzanimljivijih i najlepših motora za vožnju do 2l. atmosferac. Neki drugi možda na papiru potentniji ali uživo sterilni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Januar 7, 2022 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Markone88 je napisao: @RaS ko ne prelazi godisnje preko 10-12k njemu dizel ne treba. Razlika u potrosnji je smesna. Evo gledaj ovako, benzin je jeftiniji od dizela po litru za 20din. Recimo dizel potrosi 6l a benzinac 8l na 100km u gradu. Ali benzinac brže postigne radnu temperaturu, manje zagadjuje, duplo jeftinije odrzavanje, jeftinija registracija... Samo benzin treba da se vozi, ako nista, zbog zagadjenja Gde nadje da je razlika 20 dinara? Maksimalno je 7-8. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...