Skittles 4372 Napisano Avgust 19, 2023 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/16/2023 at 10:07 AM, Bojan82 said: Ne znam gde da stavim to,da nosim ranac zbog toga.... Ja od kad sam počeo opet da vozim nisam imao nikakvih iskustva, osim da sam se i filtrirao pored patrole, vozio i žutom i zaustavnom isto pored policije i nisu me nikad zaustavili, niti mi je stigla neka čestitka. Pre 10-15 godina su me zaustavili par puta, samo pogledali dokumenta uglavnom, nekada ni to, i vozi. Promenio Avgust 19, 2023 član Skittles 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3165 Napisano Avgust 19, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisu do sad, vidis da ovih dana sve zaustavljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 19, 2023 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva sa nemanjem registracione nalepnice? Nosio sam je u novcaniku jedno vreme dok sam mozgao gde bih mogao da je zalepim i tako mi je negde ispala, tj izgubio sam je... sad vozim tako bez registracione nalepnice. Mislim, izvadicu novu, vise se neckam zbog guzvi po policijskim stanicama (nije zbog 3 soma ), ali me interesuje koliko policija insistira na tome i pisu li kazne kada je vozilo uredno registrovano?Ja lično ne lepim registracionu nalepnicu unazad par god. Zaustavili su me 2 puta, nalepnicu držim u sedistu skutera, lepo uglavljenu. Ne nosim u oivcaniku bas iz razloga koji se tebi desio...Svaki put izvadim nalepnicu, pokažem organu i pitam "ako treba, zalepiću pred vama, ali uništava mi vizir, ne mogu da je skinem". Dobijem odgovor - dobro, ali ipak zalepi kasnije :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Avgust 19, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru se nalazi na štapu viljuške, skuter uvek nosim sa sobom i kad me jednom pitao rekoh planiram da menjam vizir pa nisam hteo da lepim i prošlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 19, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas mora biti na prednjem desnom dijelu vozila a kako kamere koje snimaju od naprijed prekoračenje brzine imaju odličnu rezoluciju da mogu iščitati serijski broj,postavljena je na zaštiti prednjih vilica koja se po potrebi zaokrene za 180*. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 19, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tapacrap duplirao post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 809 Napisano Avgust 19, 2023 Zainteresovan, 498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, ne verujem da i kod vas citaju sa nalepnice. Nema teorije sa bilo kojom rezulucijom da u iole losijim uslovima vidljivosti kamera u pokretu snimi nalepnicu(pitanje je i za idealne). Kod nas se snima samo tablica a sistem automatski registruje da li si registrovan. To te je neko dezinformisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11337 Napisano Avgust 19, 2023 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica je za pandura da ima uvid u registraciju,bez provere u mupu,radio vezom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4288 Napisano Avgust 19, 2023 Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 19, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marko,info je pouzdan isto kao i činjenica da ako je tablica nečitka se ne ide u istraživanje koje bi to vozilo moglo biti već sustav odbacuje takvu sliku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6667 Napisano Avgust 23, 2023 Drug član, 1915 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavila me nocas u 2 policija. Ja sa zeninim malim crvenim chevroletom sparkom, oblepljen nalepnicama P (pocetnik) sa svih strana. Pita policajac jesam li pio? Nisam. Srecan put. Nisam pocetnik ali mu nije ni palo na pamet da me pita sto vozim posle 23h niti je trazio bilo koji dokument. Kada sam kolima, Svaki put kad me policija zaustavlja nocu upalim svetlo u kabini da mogu da me vide i iz cistog postovanja, oni primete tu sitnicu i ispostuju i oni mene i nikada problem 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2827 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1205 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ili to ili si ružan ko đavo Brate praštaj ..fora ne sme da trpi.. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9130 Napisano Avgust 25, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1970 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Džim Džarmuš je napisao: Ili to ili si ružan ko đavo Brate praštaj ..fora ne sme da trpi.. Šta ima da prašta? Pravi muškarci su ponosni što su ružni, a ne lepuškasti k'o devojčice! 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Avgust 26, 2023 (promenjeno) Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek imam lepa iskustva sa policijom, sinoc me zaustave na Terazijama a vec danima tu stoje kod Moskve i sve zaustavljaju ali mene prvi put. -Dobro vece dokumenta molim. -Dobro vece nikad ne nosim da ne izgubim ali znam maticni broj. Izdiktiram mu i kaze hvala dovidjenja Promenio Avgust 26, 2023 član zlatkojov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1156 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan jbt, sad se ja pitam sto ja nosim dokumenta uvek kad izadjem iz kuce kad i ja znam maticni napamet?! A da, sad sam se setio, po zakonu sam obavezan da ih nosim i na zahtev ovlascenog lica pokazem. u suprotnom je kaznjivo 1 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6667 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1915 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih nikada ne nosis da ih ne izgubis to je kao da si ih izgubio, a nisi ih izgubio a ne nosis ih…. 3 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4139 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1035 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja u poslednjih tri četiri prolaza kroz Sopot, Kosmaj, Mladenovac, naletim na policajca na motoru iz suprotnog pravca. Ispružim levu ruku, pozdravim kolegu, on mene na isti način pozdravi i gde ćeš lepše iskustvo sa policijom. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Atorn je napisao: Ja u poslednjih tri četiri prolaza kroz Sopot, Kosmaj, Mladenovac, naletim na policajca na motoru iz suprotnog pravca. Ispružim levu ruku, pozdravim kolegu, on mene na isti način pozdravi i gde ćeš lepše iskustvo sa policijom. Od pre desetak dana na tom potezu je(su)svakodnevno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2226 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Crna kaciga, Aprilia Shiver? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4139 Napisano Avgust 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 1035 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia da. Sa koferima. Promenio Avgust 30, 2023 član Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5051 Napisano Septembar 1, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Juce kolona dugacka ko anakonda kod vojske u Topcideru.. Upalim sva cetiri migavca i lagano krenem u obilaženje .. Naravno u koloni policijski auto ..stanem tik iza njega .. cim je prosao neki kombi i par automobila u suprotnom smeru, krenem opet i stanem pored prednjih vrata auta .. On me pogleda , za svaki slucaj upitah jel smem.. Samo se nasmejao i odmahnuo rukom na napred .. Fala čiko , fala, gas i teraj .. ulepša on dan meni a mislim i ja njemu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13236 Napisano Septembar 1, 2023 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti smeš, mene bi uhapsili odmah 4 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6667 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 1915 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I posle kao pricamo o ravnopravnosti polova i zenskim pravima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4116 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se 100% - moja bivša žena, ušla u suprotan smer (stotine vozača to dnevno uradi na tom potezu od 20ak m u centru Beograda, ali nije opravdanje), bez zalepljene registracione nalepnice, bez dokumenata, nevezana, još zaboravi da kaže svoje novo pravo ime (dodala i moje prezime pored svog), nije mogao čovek da je pronađe u sistemu 10 minuta... Čovek mislio da je skrivena kamera. Pisao joj samo za nezalepljenu registracionu nalepnicu na kraju, ona bila u suknjici i majici na bretele. Mene bi u Gulag odveli verovatno... Još mi uveče priča "zamisli šta mi se desilo danas.." 2 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17363 Napisano Septembar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3698 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Slažem se 100% - moja bivša žena, ušla u suprotan smer (stotine vozača to dnevno uradi na tom potezu od 20ak m u centru Beograda, ali nije opravdanje), bez zalepljene registracione nalepnice, bez dokumenata, nevezana, još zaboravi da kaže svoje novo pravo ime (dodala i moje prezime pored svog), nije mogao čovek da je pronađe u sistemu 10 minuta... Čovek mislio da je skrivena kamera. Pisao joj samo za nezalepljenu registracionu nalepnicu na kraju, ona bila u suknjici i majici na bretele. Mene bi u Gulag odveli verovatno... Još mi uveče priča "zamisli šta mi se desilo danas.." Pa zavisi na kakvog naletiš, (ima i onih "novoeuropejski" opredeljenih koji bi ti uz oprost zatražili i broj telefona). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...