mirce ns 46 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li ce biti moto skup u Trebinju ove godine i kad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Učitelj Splinter 208 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Pratim . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 12, 2021 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan I mene to interesuje, pratim i njihovu stranicu na Fb... Nema jos nikakvih objava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Maj 12, 2021 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima na tu temu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Maj 12, 2021 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam poster, kopka me ovo na dnu... Ako dozvole epidemioloske mere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano Maj 14, 2021 (promenjeno) Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2021 at 12:46 PM, daywalker said: Video sam poster, kopka me ovo na dnu... Ako dozvole epidemioloske mere.. Ali je i turistička agencija svesna da ako i ovo promaše ove godine - bić BUĆ Treba nam svima to Trebinje ko leba Promenio Maj 14, 2021 član Grnca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Švaba'86 11 Napisano Maj 20, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: Aprilia sl1000 falco Prijavi odgovor kao problematičan 04.06.2021 sinovi juga organizuju moto skup u Nišu na Vrežinskom bazenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima, jel postoje neki kalendari moto skupova (srbija i zemlje regiona)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Maj 21, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan On 12.5.2021. at 11:54, DjoleLO je napisao: Ima na tu temu... Kako za sada stvari stoje, održavanje ovog moto skupa još uvek nije definitivno ni potvrđeno, niti odloženo, (još uvek se čeka zvanično odobrenje "nadležnih"). Planirao sam da na skup dođem preko Višegrada i Foče, a da se zatim spustim kanjonom Pive (pored pivskog jezera) kroz Crnu Goru (do Nikšića) i da odatle uđem u BiH. I u povratku bih opet išao preko Crne Gore (Žabljak, Pljevlja, ...). Znam da je državljanima Srbije omogućeno da u CG i BiH ulaze bez testa i bez potvrde za vakcinu, ali nisam siguran da li to važi samo ukoliko u te države ulaze direktno iz Srbije, ili im je dozvoljeno da recimo uđu u BiH preko CG (i suprotno)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 21, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 Građanima Srbije je dozvoljeno da u Bih bez ograničenja ulaze samo iz Srbije. Iz drugih zemalja je dozvoljen tranzit u trajanju 12h. Sve ovo smo sami iskusili prilikom ulaska u Bih iz Crne Gore za vreme prvomajske ture. Pošto je kum stao prvi na granicu i rekao da idemo u Trebinje i da imamo smeštaj, carinik je rekao da to ne može, već samo tranzit. Posle 20-ak minuta natezanja, pustili su na na "ličnu odgovornost". Mi smo to Trebinje produžili za još jedan dan u Banja Luci (suprotno preporuci sa granice), i pored toga pri povratku u Srbiju nije bilo nikakvih problema. Što se tiče moto skupa u Trebinju, izgleda da je već otkazano... Otkazana čuvena trebinjska motorijada | Trebinje Live TREBINJELIVE.INFO Čuveno, 21. druženje bajkera u Trebinju, otkazno je, saopšteno je iz Moto kluba "TNT". Motorijada, koja Inače, mesto održavanja moto skupa je narušeno gradnjom zgrade, tako da bi trebalo svakako novo mesto za održavanje. Promenio Maj 21, 2021 član doktor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Maj 21, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, doktor je napisao: @zika56 Građanima Srbije je dozvoljeno da u Bih bez ograničenja ulaze samo iz Srbije. Iz drugih zemalja je dozvoljen tranzit u trajanju 12h. Sve ovo smo sami iskusili prilikom ulaska u Bih iz Crne Gore za vreme prvomajske ture. Pošto je kum stao prvi na granicu i rekao da idemo u Trebinje i da imamo smeštaj, carinik je rekao da to ne može, već samo tranzit. Posle 20-ak minuta natezanja, pustili su na na "ličnu odgovornost". Mi smo to Trebinje produžili za još jedan dan u Banja Luci (suprotno preporuci sa granice), i pored toga pri povratku u Srbiju nije bilo nikakvih problema. Što se tiče moto skupa u Trebinju, izgleda da je već otkazano... Otkazana čuvena trebinjska motorijada | Trebinje Live TREBINJELIVE.INFO Čuveno, 21. druženje bajkera u Trebinju, otkazno je, saopšteno je iz Moto kluba "TNT". Motorijada, koja Inače, mesto održavanja moto skupa je narušeno gradnjom zgrade, tako da bi trebalo svakako novo mesto za održavanje. Nije otkazano, ovaj plakat i objava odnose se na 2020. Neko je pogrešno objavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan ovo bi trebalo da vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 21, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zika56 said: Nije otkazano, ovaj plakat i objava odnose se na 2020. Neko je pogrešno objavio. U pravu si, ja videh iste bendove pa nisam obratio pažnju na godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 21, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Za Trebinje ide info da ce se znati u ponedeljak, zivi bili pa docekali da se odrzi Promenio Maj 21, 2021 član filipfg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, zika56 je napisao: Kako za sada stvari stoje, održavanje ovog moto skupa još uvek nije definitivno ni potvrđeno, niti odloženo, (još uvek se čeka zvanično odobrenje "nadležnih"). Planirao sam da na skup dođem preko Višegrada i Foče, a da se zatim spustim kanjonom Pive (pored pivskog jezera) kroz Crnu Goru (do Nikšića) i da odatle uđem u BiH. I u povratku bih opet išao preko Crne Gore (Žabljak, Pljevlja, ...). Znam da je državljanima Srbije omogućeno da u CG i BiH ulaze bez testa i bez potvrde za vakcinu, ali nisam siguran da li to važi samo ukoliko u te države ulaze direktno iz Srbije, ili im je dozvoljeno da recimo uđu u BiH preko CG (i suprotno)? Mislim da je doktor u pravu, jer ako Crnogorac ulazi u Srbiju preko BiH, onda ide u karantin ili ga se oslobadja sa PCR ili vakcinom. Taj info sam dobio sa naseg granicnog prelaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan a šta je sa revakcinisanim jel oni mogu sa tom potvrdom kao srpski državljani da ulaze u c goru iz albanije .pa onda u bosnu iz crne gore ili slične kombinacije -ne ulazi se direkt iz srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, sasa ns 1 said: a šta je sa revakcinisanim jel oni mogu sa tom potvrdom kao srpski državljani da ulaze u c goru iz albanije .pa onda u bosnu iz crne gore ili slične kombinacije -ne ulazi se direkt iz srbije Baš tako sam išao za prvomajske praznike...Kosovo-Albanija-Crna Gora-Bih...Sve OK, ne traži se ništa (ne treba ni vakcina ni PCR), jedino kroz Bih samo tranzit ako se ulazi sa teritorije druge zemlje, a ne Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16939 Napisano Maj 22, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znači da mogu da uđem direktno iz Srbije u BiH, a da onda iz BiH prođem kroz Crnu Goru i vratim se u Srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako onda da ja uđem iz CG u bih i prenoćin u trebinju i stignem da izađem za 12 sati .Izgleda nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Maj 22, 2021 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 a da obrnes rutu. Prvo u BiH pa CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 22, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan praktično je isto,ispada da nemožemo nikako da odemo na skup u trebinje jer nemože da se postigne da se uđe i iziđe za 12 sati iz kojeg god pravca dođemo.Jedino je možda bolje da iziđemo negde kod trebinja jer ti graničari možda budu popustljiviji jer svi znaju za skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 24, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2021 at 11:38 AM, sasa ns 1 said: kako onda da ja uđem iz CG u bih i prenoćin u trebinju i stignem da izađem za 12 sati .Izgleda nikako Mi smo nocili i u Trebinju, i u Banja Luci, suprotno preporuci sa granice (sa Crnom Gorom), i pri izlasku u Srbiju nije bilo problema. Ako ulaziš iz Srbije, nema ograničenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2500 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko da pojasni ovo izlaženje i ulaženje u komšiluk? Ako krećem iz Srbije i planiram da se provozam po Bih, Cg, Alb i Mk i svuda zadržim po dan-dva, koja je najbolja ruta za to i kojim redom da se sve izvoza bez ograničenja? Fala : ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...