Jump to content

Moto Zajednica

Kristijan_

Članovi
  • Broj tema i poruka

    28
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Kristijan_

  • Rođendan Februar 20

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Subotica
  • Motocikl
    -

Poslednji posetioci profila

494 profile views

Kristijan_'s Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Identicno iskustvo sam imao isto kod njih. Zvao sam ih jedno 3-4 nedelje svake nedelje po jednom i uvek kao stize sledece nedelje. Prestao sam da ih zovem. Posle 5-6 nedelja kada su oni mene zvali ja se njima nisam javio. Nisam davao kaparu kada sam ih prvi put kontaktirao. Cak sam i pitao jel treba, rekli su da nema porebe.
  2. Beogradski Barel ili u Nisu?
  3. Kako izgleda proces kupovine? Jel ti prvo posalju broj racuna pa pre odlaska do njih poplacas sve ili prvo odes do njih pa onda ides placati ili mozda moze za kes kod njih na licu mesta ili koji su sve koraci?
  4. Odlican! Neka je sa srecom!
  5. Mada, sad sam se setio. Ja prvi dan kad sam ih zvao (pre 4 nedelje) rekli su mi da uz motor ide nesto do 200e gratis sta god izaberem. Mozda bi bilo bezobrazno da trazim jos nesto zbog kasnjenja..
  6. Ja u cetvrtak zvao (cetvrta nedelja od narucivanja) kaze stigli samo GTovi. Kaze ako mi se ne javi do narednog cetvrtka da ih nazovem za info. I nisu spominjali nista gratis za cekanje kao kolegi iznad PS Ja u NS Plattneru cekam.
  7. Da da. Meni nije jasno zasto su stavili oglas na polovniautomobili ako nemaju na stanju. Stavi oglas onda kad imas to sto oglasavas Ali dobro, nadam se da ce brzo proci vreme pa da svako uhvati svoj primerak..
  8. Ako mislis na mene medju ovom dvojicom koji cekaju tech camo, ja sam u NSu u Plattneru narucio. Ne znam jel' to utice na Beogradski?
  9. cestitke! neka je sa srecom! koliko si visok? cisto da procenim kako bi ja sa 195cm izgledao u odnosu na masinu.. i ja svoj jos cekam.
  10. Kristijan_

    GPS?

    Ako ti neko makne motor da imas pratnju gde je, da mozes da reagujes dok nije kasno.
  11. Kristijan_

    GPS?

    Jel ima da se nabavi u sklopu moto opreme neki GPS u smislu neki mali delic koji sakrijes negde na motoru pa preko telefona vidis gde ti se motor nalazi? Cisto iz sigurnosnih razloga..
  12. mene zanima, jel postoje neki kalendari moto skupova (srbija i zemlje regiona)?
  13. najbolja boja jer je i tvoja
  14. Ja s visinom 195cm, odlucih da uzmem Tracer 9. Prethodni motor mi je bio Honda NC 700 S. Napamet uzimam Tracer pa sta bude bude. Par meseci cesljam motore i nista drugo mi nije primamnjivije od Tracera.
  15. Pozdrav, i ja cekam da mi stigne, standard verzija, chamo boja, kazu 2-3 nedelje Ne mogu da se odlucim koju kacigu da uzmem, a da se uklapa uz ljubimca.. Prve tri su mi najuzi izbor..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja