sasa ns 1 3067 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo sam iskopiro sa bratskog foruma a pisao je El Jefe Лаки звани Друмска лисица имао саобраћајку у петак нисмо имали појма док се на мојим вратима није појавио пандур и тражио да дотерам мотоцикл. Отада нестаде човек, тражио га на ургентном, на ортопедији, шетају те у круг. Нађемо га на ортопедији јуче. Оперисана бутна, сломљена потколеница, повремено не зна за себе. И хоће да га се реше да га шаљу кући, шта ће кући када он нема никога и живи сам. Нисам паметан.Искривљена виљушка, платио клинцима да догурају. Šta se desilo nezna se nema informacija za sad. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano April 28, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malopre cuo i poslao mu poruku ali nema odgovora... Imao udes sa malim maddassom? Kako nigde nije bila nikakva vest? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa momci, jel se zna gde leži? Često sam u NS u, ako je tačno da nema nikog, red je bar da ga nekako posetimo da vidimo treba li šta. Znam da je zeznuto zbog korone, ali da vidimo jel možemo nešto da uradimo. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 28, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma ,Kad El Jafe nešto sazna javiće.Izgleda da je bio kod njega kad se ovaj ,,gubio,, pa ništa nije saznao ili ni nije bio skroz do njega .Neznam tačno jer mi se El Jafe nije javio kad sam ga zvao. Promenio April 28, 2021 član sasa ns 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano April 28, 2021 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A gde je na ortopediji, u NS ili BG? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Ns ,svi iz ove priče smo Novosađani 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8688 Napisano April 28, 2021 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, ko god da ga vidi neka mu prenese pozdrave i da se brzo oporavi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano April 28, 2021 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj puno ime i prezime da probam da iscackam gde je i kako je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 28, 2021 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lijan i ja smo skoro u komsiluku.Ako neko nesto sazna ili bilo sta zatreba samo javite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano April 29, 2021 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega želim brz oporavakPoslato priko Ténéré Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano April 29, 2021 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auh, zeznuto. Lijane, sto pre da se oporavis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano April 29, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Broj koji ja imam nije dostupan. Sad sam pokusao da ga pozovem... A verovali ili ne, ne znam njegovo ime i prezime, pa ne znam ni kako bih ga trazio. Sad cu da pustim poruku kolegama na grupu, mozda nesto saznamo. Koliko znam, Lale ima neki stariji telefon, nema viber/forum i ostalo na telefonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano April 29, 2021 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Predrag Savić WWW.APOSTOLI.IZ.RS Apostoli motoristi uvek spremni na druzenje 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano April 29, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dobio proveren info. Otvoren prelom butne, podkolenice i dobro osteceno koleno. Sem toga je sve OK, bar po izvestaju. To sto se gubio je donekle normalno, sto od traume sto od lekova. Danas ga pustaju (mozda su ga vec pustili) kuci. Prva tura je uspesno obavljena, sto se tice zahvata. Bice jos dosta posla jer su povrede ozbiljne, ali sem noge je kako kazu sa instituta, sve OK. Cekam da vidi poruku i da se javi. Ili da se javi ovde. Lale, drzi se i vici sta treba da se pomogne! 2 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 29, 2021 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao, izuzetno kolegijalan covek. Brz oporavak ti zelim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1846 Napisano April 30, 2021 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost ovo izgleda ide u onaj ružni deo foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9353 Napisano April 30, 2021 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li neke nove informacije o kolegi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano April 30, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JevtaNS je napisao: Nažalost ovo izgleda ide u onaj ružni deo foruma. Jel imas neke informacije ili si ovo napisao iz pretpostavke? Nije bas mesto da se iznesu ovakve tvrdnje, pogotovo sto nemamo dalje informacije od onih koje sam napisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano April 30, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam kopao i vidim da na drugom forumu postoji otvorena tema, ali niko nigde nista nije konkretno napisao. Nadam se da je informacija potpuno pogresna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano April 30, 2021 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na drugom forumu je otvorena tema u "Smrtni slucajevi" , taj ko je otvorio valjda zna vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano April 30, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa videp sam, ali nema nikakve informacije. A kad odes ovde na njegov profil, pise mi da je poslednji put posetio pre 4h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano April 30, 2021 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zna li neko nešto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 30, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam tačno ali sa obzirom da mu je drugar pokreno temu u smrtnim slučajevima sigurno je tačno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Definitvno je preminuo, tako da nazalost ova tema moze u onaj najruzniji deo foruma. Lale, druze, neka su ti siroki nebeski putevi! 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2816 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se nadao da ce se izvuci. Narocito nakon poslednjih informacija. Tuga velika. Neka su mu siroki putevi nebeski! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...