misa-pei 7681 Napisano April 26 Drug član, 3147 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bode 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 286 Napisano April 26 Fat and furios, 620 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, Prijavi odgovor kao problematičan Hhaha ukrade mi riječ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1975 Napisano April 28 Drug član, 951 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao deo paketica sa Alija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 38 Napisano April 28 U prolazu, 93 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko spajao indikator brzina na Stroma? Nakanio sam se da ga stavim nabavio aluminiski nosac ali prc...Nece iako sam spojio uredno na kabal po upustvu, dosuse nema sta pogrijesiti dzek.je original. Kad dam kontakt samo odbroji sve brzine, pa neko vrijeme pokazuje 0 a zatim pocme da blinka F. Pokusao ga voziti i saltati na centralnoj ista stvar. Zna li neko sta moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1537 Napisano April 28 Drug član, 2029 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas radio servis na 6000km. Carbox u Nisu. 14300din. Ulje motul 7100, filter, podloska, ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8022 Napisano April 28 Drug član, 3293 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...podloška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14282 Napisano April 28 Integrisan, 7798 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deset dinara bato moj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurcinovski 28 Napisano April 28 U prolazu, 4 postova Lokacija: Nadalj Motocikl: 2024 Suzuki V Strom 650xt (zuca) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Da se pridruzim i ja ovde, danas stigao Zuca kuci. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1902 Napisano April 28 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče ti bez rol bara i maglenki voziš i kofera šala(mada će ti mnogo ljudi reći) uzivaj odličan, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 325 Napisano April 29 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @djurcinovski Čestitam, posedovao isti 4 godine i 27k km. Odličan motor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1537 Napisano April 29 Drug član, 2029 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A stvarno čudno kad vidiš stroma bez rol bara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1691 Napisano April 29 Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jos cudnije kad ga vidis sa sivim rolbarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1902 Napisano April 29 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Još čudnije kad vidiš šta rol bar uradi (na korak sam da ga skinem i prodam) Yamaha TDM 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900, 2012. godište, Touring, vozilo prešlo 66000 km, Beograd. Cena 2.000 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1691 Napisano April 29 (promenjeno) Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kod motora gde se rolbar srafi u nosace motora, moze biti bas kriticno. Kod motora gde se srafi u ram je mnogo bolja solucija(Strom). Pritom rolbar ti ne garantuje da ce sacuvati motor u sudaru(kao sto je taj sa oglasa), vec pri blazim klizanjima i padovima u mestu. Nije svemoguc. Ovde se na slikama vidi da je upravo on popio najvecu silinu udarca, pokrivio se on a ne ram(kao sto i treba). Promenio April 29 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Геџа 37 Napisano April 29 U prolazu, 18 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Bila Honda CBF600N sad V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, evo i ja da se pridružim ovoj ekipi. Stigao stromić iz Horgoša. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1902 Napisano April 29 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kod Atile sad cena ?Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19143 Napisano April 29 Integrisan, 5813 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisam imao prilike probati tu V2 masinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1902 Napisano April 29 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Nikada nisam imao prilike probati tu V2 masinu. Kod mene si dobrodošao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1691 Napisano April 29 Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, bopk je napisao: Danas radio servis na 6000km. Carbox u Nisu. 14300din. Ulje motul 7100, filter, podloska, ruke. Horgos 9500din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1902 Napisano April 29 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog nešto zanima bio kum na kafi i doneo.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1902 Napisano April 30 Drug član, 872 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Jos cudnije kad ga vidis sa sivim rolbarom. Meni je moj drug Akinori reko pusti ih ljubomorni suSent from my RMX2202 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Геџа 37 Napisano Maj 2 U prolazu, 18 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Bila Honda CBF600N sad V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 4/29/2025 at 3:32 PM, idanijel said: Koliko je kod Atile sad cena ? Sent from my RMX2202 using Tapatalk 8350 evra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 710 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan stromeri, pokusavam da rijesim problem mekane opruge zadnjeg amortizera na malom stromu prve generacije. kada sam velikog stroma vozio nisam imao taj problem, pa mi pade na pamet da priupitam ovdje, da li bi se ista dobilo stavljanjem opruge s velikog stroma? ili ovo nema veze sa zivotom i opruge su nekim cudom iste?! ili uopste ne odgovaraju na amortizer?! p.s. naravno da je problem u motoru a ne u mojih skromnih 110kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1691 Napisano Maj 5 Drug član, 1134 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pojacaj preload ako vec nisi... Za mene je ogibljenje kao saliveno ali ja imam 73kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 710 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jesam vec, cvakam stalno podesavanje od 0% do 30% preload, ali mi se cini da se nista ne mijenja po pitanju toga koliko motor cucne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...