amos011 46 Napisano Maj 12, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram, radim samo poznatima? Onda neka njima pokazuje svoje "rane" radove, a ne nama "obicnim, nepoznatim smrtnicima". Jeste lepo, ali propratni text je unakazio te "lepe" radove. I da sam "poznat" posle ovakvog uvoda bih preskocio ovu "personu". Jadno... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2539 Napisano Maj 12, 2021 (promenjeno) Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije definisao: da li poznati njemu, ili poznati široj javnosti kao neke celebrity ličnosti? Promenio Maj 12, 2021 član Yanco 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Maj 12, 2021 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO i Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Maj 13, 2021 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2021 at 4:36 PM, štampar said: Ko ne poznaje majstora (pošto radi samo poznatima)mora da zna odgovarajuću lozinku,ja ću vam je u poverenju reći,glasi ovako: daćutipetstoevaradamiofarbašmotocikl + naravno ruke i materijal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Maj 13, 2021 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je stara cena, promenjen je password 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 14, 2021 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2021 at 2:19 PM, Yanco said: Ali nije definisao: da li poznati njemu, ili poznati široj javnosti kao neke celebrity ličnosti? Samo celebrity ali i to ako su jako sisate... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2539 Napisano Maj 14, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Mc SREMac je napisao: Samo celebrity ali i to ako su jako sisate... E onda je rešena misterija ko je Karleuši i Viki Miljković farbao motore 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano Maj 14, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je mislio na njemu poznate... Potpuno ga ramumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Niste me razumeli. Postoje samo dve kategorije ljudi kojima ne farbam. Ne farbam nepoznatim ljudima, da mi se ne provuce neki skot u radionicu. I ne farbam ljudima koje poznajem. Zato sto ih poznajem. Imali ili ne imali para, poznati ili ne, isto je. Radim kad hocu, kome hocu i sta hocu. Kako da farbam sirotinji, koja nista drugo osim novca nema? 4 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 17, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ocenio sam ti ovu tvoju jadnu temu jedinicom ne dajem svoj motor nepoznatim i nepriznatim farbarima koji sami sebe nazivaju nazovi umetnicima 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22159 Napisano Maj 17, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Covek je sebe nazvao "alamunja" (alamunja - sve radi brzo, ne vodi računa o drugima, od njega više štete nego koristi) 1 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Maj 17, 2021 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da farba samo sebi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Bude i drugih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatne ruke, ali stav ka kolegama forumasima.... Ako je Milan sa prve strane u pravu ko si, pre ovoga si mi bio mnogo simpaticniji. Sad sam usao, pogledao, i verovatno vise nikad. Ne bi da ti smetam, ne poznajem te. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Maj 17, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam putao farbachove fotke pokazivao drugima sa ponosom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 17, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Iz edicije sjaj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9770 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 4438 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Велики поздрав за Марка 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Maj 18, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Farbach nema vremena za farbanje jer mnogo vremena provodi na bajsu .I bogami vrti pedale kao munja, tj. Alamunja.Tek što bajseve farba...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3079 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki put, kapa dole dragi gospodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Maj 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Molim admine da obrišu ovu temu iz više razloga. 1. Tema je bespotrebna 2. Vredjaju se "nepoznati" 3. Vredjaju se "siromašni koji samo pare imaju" 4. Na forumu nema ciljne grupe "poznatih ličnosti" Hvala P.S. ove slike su za temu "Stvari kojih više nema" hahahhaha Promenio Maj 19, 2021 član Markone88 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Maj 19, 2021 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba je brisati, nek covek izbacuje svoje radove, lepo mi kad vidim dobro odradjen posao. A to koga ce raditi il nece.... to je njegov problem, nije nas. Moze mu se da bira jer ne zavisi od tebe, mene il bilo kog sa Foruma Kome se ne svidja, klik na X u gornjem desnom uglu i resen problem 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 19, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovicu jos jednom. Ne farbam ljudima koje ne poznajem. Upoznao sam dovoljno idiota, ne treba mi vise ni jedan. Imam stalne musterije, prijatelje, decu i sebe. Dovolljno. Te, za koje ste se vezali, kao poznate licnosti, odjebem pre nego sto progovore - To sto ti hoces necu, a jos ne znam sta hoces. Koliko vidim, problem je sto vi svejedno ne bi farbali motrore kod mene, ali nije lepo sto i ja to necu. Promenio Maj 19, 2021 član alamunja 5 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Maj 19, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, alamunja je napisao: Ponovicu jos jednom. Ne farbam ljudima koje ne poznajem. Upoznao sam dovoljno idiota, ne treba mi vise ni jedan. Imam stalne musterije, prijatelje, decu i sebe. Dovolljno. Te, za koje su ste vezali, kao poznate licnosti, odjebem pre nego sto progovore - To sto ti hoces necu, a jos ne znam sta hoces. Koliko vidim, problem je sto vi svejedno ne bi farbali motrore kod mene, ali nije lepo sto i ja to necu. То може лепо да се срочи. "Радим из хобија и љубави (само блиским људима из свог окружења), моторе не фарбам за лову..." и сви срећни и задовољни, а не овако "непознати, идиоти (не треба ми више ниједан...), помисле људи на форуму да у тај кош спадају (на тај начин је написано). Но, да не тупим, лепи радови, срећно у даљем раду. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 19, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Da si upoznao deo kolekcije, mojih maturanata, kako ih zovem, imao bi gore misljenje o tim idiotima od mene . Idiot je eufemizam za takve oblike zivota. Jedan ogranak ljudske kanalizacije se slivao u moju radionicu i nisam na vreme primetio. Sada je greska ispravljena. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...