stari roker 4274 Napisano Decembar 20, 2021 (promenjeno) motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne vredi brate. Dolazi polako na naplatu to sto su nam školovani kadrovi otišli preko, a kursadzije nam vode državu. Promenio Decembar 20, 2021 član stari roker 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 20, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stari roker je napisao: kursadzije nam vode državu. Kolega ne vredjaj elitu, to su akademski obrazovani gradjani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 20, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: E, a jel ima neki TP koji je zatvoren ili je platio neku sacuvaj boze kaznu? Nemoguce da niko nije probao da promulja nesto... Teh. koji je medju prvima otvoren po "novom" je zatvoren posle nedelju dana, stranka ostavila auto na prilaznom putu liniji (par metara pre one zute crte napolju) kontrolori unutra radili, naisli inspektori i pljas, pa ti muljaj. Inace sada su zauzeti otvaranjem (1500 linija po 1000€) kada to prodje ( posle 05.01.) sledi sledeci krug, zatvaranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo razmisljanje za nekog tako iskusnog, jasno ti je da ovde samo jedna ekipa drzi monopol a bas to "pa bavi se necim drugim" nas je dovelo dovde, mozda da pokupujemo diplome i vodimo neka javna preduzeca? Uostalom mislis da to "drugo" nece doci na tapet. Ja sam argumentovao cenu a koji je tvoj odgovor, bavite se necim drugim! Nema argumenata da tp ovde bude duplo skuplji nego bilo gde u Evropi. Nemoguće je dati takvu argumentaciju jer ne postoji.Ne znam kako si ubacio JP ovde jer nema nikakve veze. Potpuno je nemoguće povezati privatni i javni sektor na takav način osim kao u slučaju npr. notara koji predstavljaju neku simbiozu. Kod njih se niko ne žali niti pomišlja da se bavi nečim drugim u privatnom sektoru, a i oni moraju neke pravilnike da poštuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Decembar 20, 2021 Hronični Motociklopata, 7341 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, stari roker je napisao: Pa ne vredi brate. Dolazi polako na naplatu to sto su nam školovani kadrovi otišli preko, a kursadzije nam vode državu. Kursadžije, a sve više i ćevabdžije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1063 Napisano Decembar 20, 2021 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi ova cena pregleda, ali ako izračunamo troškove, uzmemo u obzir ograničen broj vozila, rizik kazne i zatvaranje linije, cena ne može da bude manja. Koliko ja razumem, jedini način da se smanji cena je da neko subvencioniše deo (osiguranja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Decembar 20, 2021 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne nadam se uopšte da ce biti povoljnije. U Rumi je 6000,u Zemunu 4000. Treba ici tamo gde je povoljnije. Svejedno vise nema prolaska preko veze da bi 'alalio dve hiljade na tehnickom gde sam registrovao godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Decembar 20, 2021 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, kole24 je napisao: Ne odgovara mi ova cena pregleda, ali ako izračunamo troškove, uzmemo u obzir ograničen broj vozila, rizik kazne i zatvaranje linije, cena ne može da bude manja. Koliko ja razumem, jedini način da se smanji cena je da neko subvencioniše deo (osiguranja). Tako je nekada i funkcionisalo. Ali se "država"(ukoliko to još uvek imamo) dosetila da ograniči maksimalnu proviziju na 5%. Pitam se samo u čiju korist?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 20, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X8 Vračar je napisao: Nema argumenata da tp ovde bude duplo skuplji nego bilo gde u Evropi. Nemoguće je dati takvu argumentaciju jer ne postoji. Postoji za onoga ko razume, ja ne govorim kako je ta cena OK nego kako je do nje doslo, u paru. Nedao Bog da nekada budes vlast, ne da bi vladalo jednoumlje nego bi se moralo disati u taktu sa tobom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 20, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Disalo bi se mnogo lakše kada tehnički pregledi i notari prestanu da pljačkaju i zloupotrebljavaju svoj monopolski položaj. Sad što vas nervira jer vam nije Bog nego neko drugi dao da se bavite baš samo time zaista ne treba nikoga da interesuje. Takve stvari moraju biti servis građana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 20, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno jer smo glupavi i nismo sposobni za nista drugo a posto drzimo monopol moze nam se da pljackamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 21, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Komšija ima tehnički, i to 3 komada.. Ne ide mu lose uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4274 Napisano Decembar 21, 2021 motoras, 2469 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pokušao da srušim sistem tako sto nisam registrovao jedan od svojih motora. Ali badava. Dobio sam to da moram vaditi novu tablicu i saobraćajnu, kao i to da moram nositi motor na tehnicki. Da se nerviram nemam kade, pa cu zato to sve da poplacam i da uzivam u vožnji mojih motora. Inače, zmija se ubija udarcem u glavu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Radivojević 0 Napisano Decembar 21, 2021 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Umka - Bgd Motocikl: Ducati Monster 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog februara nisam imao problem..imali su kontrolori. Trebalo je da provere nekim uređajem i viskozitet i stepen vlage ulja za kočnice, ali nisu smeli da otvore lonče jer im je neko rekao da će onda ući vazduh u kočnice što sam ja na 1 potvrdio pa nisu dirali. Umirio sam ih uveravanjem da je ulje novo što je zapravo bila istina. A dok sam gledao kako testiraju kočnice na valjcima po novim pravilima, pomislio sam i to im posle rekao: A ja se kao klinac ložio na "Bure smrti" na vašarima! Imali su samo jednog koji pristaje da to radi za tu platu a i on nerado. Rekoše još da pisači propisa spremaju nekakvu još bolju avanturu... A da je skupo - KIDA srce Promenio Decembar 21, 2021 član Aleksandar Radivojević Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Decembar 21, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Могу само да кажем: НЕПРИЈАТЕЉИ НАРОДА! Сви у ланцу, од главе до репа. 3 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11194 Napisano Decembar 21, 2021 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce buna protiv dahija?Svi euro nepodobni da ustanu,sa ekolozima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Decembar 21, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, kole24 je napisao: Ne odgovara mi ova cena pregleda, ali ako izračunamo troškove, uzmemo u obzir ograničen broj vozila, rizik kazne i zatvaranje linije, cena ne može da bude manja. Koliko ja razumem, jedini način da se smanji cena je da neko subvencioniše deo (osiguranja). Kakvo subvencionisanje osiguranja,pa njima je udeo u steti 3% od naplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1063 Napisano Decembar 21, 2021 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da osiguravajuće kuće subvencionišu tehničke preglede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Decembar 21, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kole24 je napisao: Mislio sam da osiguravajuće kuće subvencionišu tehničke preglede. Zasto?Pricamo kao da je T.P. milion eura,Aj da se ne lazemo,otvaranje tehnickog je 50-ak hiljada eura,sa sadasnjom cenom rada ozbiljniji tehnicki se otplacuje za manje od godinu dana. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Decembar 21, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Bas bih voleo da znam sta je smesno,ako sam napisao smesnu cifru reci koliko kosta sva oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1063 Napisano Decembar 21, 2021 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da može da otvori za 50000. Pa samo plac kosta više, a gde je objekat, mašine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 21, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 Pricas kao da nisi privatnik. Uostalom imas prostor, zasto ne otvoris teh. kada je tako laka lova a ne radi se nista? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Decembar 21, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, štampar je napisao: Шта мислиш онда колико кошта сва та опрема као и калибрисање исте? Nisam rekao da je LAKO otvoriti,ali nemoj da pricamo da se na tom poslu gube pare. Koliko kosta ne znam pa sam pitao a odgovora nema.Racunam i da je duplo nego pre 4 godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14762 Napisano Decembar 21, 2021 moto merkat °°, 4920 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, ivica744 je napisao: Koliko kosta ne znam pa sam pitao a odgovora nema. Nisi pitao nego konstatovao da kosta 50000€ i otplati se za manje od godinu dana. Mi smo postojece valjke nadogradili 9000€ , za merenje brzine mopeda 5000€ , izduvni gasovi msm nesto ispod 5000€ ... za pocetak najskuplje, spisak je dugacak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Decembar 21, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, bdada je napisao: Nisi pitao nego konstatovao da kosta 50000€ i otplati se za manje od godinu dana. Mi smo postojece valjke nadogradili 9000€ , za merenje brzine mopeda 5000€ , izduvni gasovi msm nesto ispod 5000€ ... za pocetak najskuplje, spisak je dugacak. Tako je,konstatovao sam,neka bude moja brzopletost i da idemo na 70000 eura.I znas da moja "ljutnja" ka T.P. nije zbog cene rada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...