Зорге 695 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan @ - Zorge, nije ti dobar link, ovaj sto si stavio je za Dnjepar koji se pravio u Ukraini ( ne znam dal ga još rade ), a za Ural je : " http://uralmoto.ru/ " . Муљаз је тражио СОС за хохљацки Дњепар, а не за кацапски Урал, да се тако изразим. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1971 Napisano Mart 16, 2017 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Za onaj sa slike iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 16, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Za neke mozes dobiti COC a za neke je to nemoguce jer nisu pravljeni za Evropsko trziste. Poprilicna lutrija, nemoj svakako davati pare dok ne proverimo da li moze da se izda COC za taj konkretan model koji si izabrao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 16, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Zorge, nije ti dobar link, ovaj sto si stavio je za Dnjepar koji se pravio u Ukraini ( ne znam dal ga još rade ), a za Ural je : " http://uralmoto.ru/ " . Муљаз је тражио СОС за хохљацки Дњепар, а не за кацапски Урал, да се тако изразим. Jbg-a, prvo je pomenuo da sređuje Ural, a posle je trazio COC za Dnjepra ( prvo sam video, drugo - prevideo ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan I da, prodan prvi dan sajma. Prije podne sam ga snimao, navratio popodne već okačen list papira-prodano. Meni je jako drag, samo je precijenjen, kao tmax kog skutera. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... koliko i sam vidiš.....nije precijenjen. Čak potcenjen ako se tako brzo prodao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Mart 16, 2017 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem to prodati u Švicarskoj. Kod njih prikoličari imaju dugu tradiciju kako na cesti tako i na pisti. A i kupovna moć je ok. Pratim vas sa Tapatalk-a, a nisam biker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Novembar 4, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel prepoznaje neko ovaj motor? Nalazi se u Beogradu a kupljen je u Bugarskoj i dovezen ovde. Papiri se cekaju da stignu. Nesto mi je prica poznata od ranijih godina ali ne mogu da je nadjem na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Novembar 11, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Malo prasnjavi, ali u dobrom stanju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO Gde je ovo blago i moze li se pogledati uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi....na prodaju su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 11, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, DjoleLO je napisao: Malo prasnjavi, ali u dobrom stanju BMW R71 iz 1938.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Novembar 11, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Loznica Ujak uzeo dva komada. Bili su extra stanju, a jos ih i on sredio za svoju dusu. Isao u Ukrajinu po njih Ima i dve Kampanjole i jos svasta nesto i sve totalno restaurirano. Ne verujem da je na prodaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jao koja lipota...Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 12, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imate u Mađarskoj dosta Urala na prodaju. Ovaj je skoro sređen (majstori Dragan Lukač i njegov brat Zvonko iz Batajnice), doteran je iz Slovenije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Ural se mogao kupiti u EX YU krajem 80-tih godina, imao ga moj drugar u Tuzli ( kupio nov ), a mislim da ih je uvozila neka firma iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 12, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva iz Loznice, ovaj zadnji je Ural M 72, a onaj prednji bi rekao da je Dnjepar . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 12, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Da u pravu si Lijane, drugar je imao Dnjepra kao taj prvi, a ne Urala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koje su prosecne cene Urala? Informativno, ali mozda jednog dana.Sent from my SM-G900V using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Novembar 13, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, nessa said: Koje su prosecne cene Urala? Pogledaj ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mi kupili zutaca da ll moze neko da mi kaze koji akumulator ide (ah,V) Koje ulje I koliko litara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Letos upoznam tipa koji ima ovakvog prikoličara. Naš čovek, živi u Grčkoj, baš došao na odmor sa njim u Srbiju. Sredjivao ga je, nije bas 100% fabrika ali fino izgleda. Završna obrada farbanja i gitovanja je namerno ostavljena malo grublje, da mu da onaj rustik fazon. Poznavaoci će bolje znati jel Ural ili Dnjepar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1971 Napisano Novembar 18, 2018 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsna obrada na dnjepru je fabricki katastrpofa, tako da mislim da sve sto je radjeno moze da bude samo bolje. Ovaj moj drugar je zavrsio svoj i vozao ga letos. On je namerno ostavio sve kako je bilo fabricki. Samo boja nije 100% originalna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 19, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Milanezi je napisao: Letos upoznam tipa koji ima ovakvog prikoličara. Naš čovek, živi u Grčkoj, baš došao na odmor sa njim u Srbiju. Sredjivao ga je, nije bas 100% fabrika ali fino izgleda. Završna obrada farbanja i gitovanja je namerno ostavljena malo grublje, da mu da onaj rustik fazon. Poznavaoci će bolje znati jel Ural ili Dnjepar. Ne vidi se mašina. ali rezervoar je Uralov . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 19, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Tackling the rough stuff in 2WD. Josh Kane, the U.S. Director of Sales & Dealer Services for Ural takes his Gear Up for a ride through the rocks, roots and ruts...and winches a tree off the trail for other trail users. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Frend, povratnik iz Frankfurta doveza dva dvokotača i jedan trokotač-Ural.Jedva čekam provozati ga... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...