Jump to content

Moto Zajednica

drumskalisica

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5781
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

8323 Excelent

7 Pratilaca

O članu drumskalisica

 • Rank
  Ne silazi
 • Rođendan 22.11.1962.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad - Cacak, Srbija
 • Motocikl
  Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Poslednji posetioci profila

8269 profile views
 1. Ako nije otišla, i ja sam zainteresovan. Sedište mi je puklo na par mesta, pa dok se ne sredi, valjda bi ga mrežica držala da ne ide dalje . Naravno, preuzeo bi ga u N. Sadu .
 2. Evo i jednog bahatog traktoriste
 3. Ustvari, sad sam se malo udubio u ovu sliku menjača, treba skinuti ovu deklicu - poklopac pod brojem 28 i semering je odmah iza nje. Semerig koji ide tu je : SEAL,OIL(SD6 35-62 5-11 HS,583 for XTZ750 (51KW) 1991 3LD4 GERMANY 213LD-332G2 - order at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓Good to order: SEAL,OIL(SD6 35-62 5-11 HS,583 ✓Manufacturercode: 93102-35381 ✓OEM Yamaha part
 4. Nisam baš siguran da ćeš tako lako da zameniš taj semering. Sudeći po ovim slikama - poprilično je nedostupan. Iza ove biksne na koju se naslanja lančanik ima samo jedan O - ring, a semering je još dublje u mašini, mada - ko zna . . .
 5. Drugar je imao BMW R 50/5 . Trebali mu neki delovi koji ređe crkavaju ( staklo fara, opruga amortizera. . . ) . Naručio preko Radulovića, stiglo mu za desetak dana, a i nije bilo nešto skupo. Pregledaj i ostale delove koji se uklapaju sa ovim zupčanikom, možda uočiš još neku nepravilnost zbog koje je ovaj zupčanik pukao .
 6. Panto, ako ti nije problem, slikaj taj tvoj kajak ( i kad je izduvan spakovan u kofer i kad je naduvan ). Volim vodu, ali me je zagolicalo to što može da se spakuje u kofer . - Kad stigneš .
 7. Jbg-a, na onim noćnim slikama deluje kao da su točkovi ispod zadnjeg točka motora, na ovim po danu već nije tako - lepo se vidi .
 8. Nađoh - tačka 4 : Vuča prikolice - 10 kobnih pogrešaka koje čine vozači > ORYX Asistencija WWW.ORYX-ASISTENCIJA.HR Izgleda jednostavno - zakvačite prikolicu za kuku i gas. Nažalost, auti koji vuku prikolice su više opterećeni, sporiji...
 9. Savo, jesi li siguran da si to dobro sklopio ? Mislim da bi ovi točkovi trebali da idu još napred ( da budu negde ispod sredine motocikla ) . Kolko znam, prikolica za automobil - bilo koja, kad se natovari, optimalno je da bude tako natovarena da na kuku na automobilu naleže sa pritiskom 30 - 50 kg. Po ovome kako si ti sklopio, kod tebe taj pritisak je sigurno bar tri puta veći. To se lako izmeri, natovariš prikolicu, pod rudu staviš kućnu vagu pa meriš .
 10. Rakovac kod Novog Sada, nisam ni znao da ima nešto ovakvo dok malopre nisam naleteo na netu :
 11. Što se tiče obeležavanja zaustavljenog vozila na auto putu, trebalo bi proveriti i službu za održavanje auto puta - kakve su njihove obaveze po tom pitanju. Pre više od 30 godina ( pre ovih naših ratova ) sam službeno išao u Maribor. U povratku mi se pokvari službeni kombi kod Zagreba, nekih 4 - 5 kilometara posle motela Plitvice. Postavim ja trokut nazad, još stavim neki kamen da ga drži i autostopom se vratim do motela odakle sam javio u firmu gde sam stao i zašto, oni mi odgovore da ujutru stiže mehaničar i da čekam. Kupim u radnji hranu i vodu i opet se vratim do vozila. Negde oko 19,oo stiže do mene ekipa u onom Tamiću - putar varijanta, izlaze momci, pitaju šta je bilo, ja im objasnim, oni kažu OK, ali sa onog kombija skinu ogromni znak sa postoljem ( Okrugli plavi sa strelicom za obilazak ) i postave pedesetak metara iza mene, kaže lik - trokut je lak, prođe par šlepera i oduvaju ga, a ovo ne može. Kad ti dopđe majstor i popravi kombi, samo ga pomerite uz ogradu, a mi ćemo ga pokupiti jer patroliraju dva puta dnevno na njihovom reonu. To beše pre trideset godina kod Zagreba. Pitam se dal ovi naši to rade u današnje vreme ?
 12. Sve je to rešivo. Obrati se članu Jigoro Cano ovde na forumu, trebalo bi da ima, a ako nema ima mogućnost da nabavi .
 13. Uvećaj sliku, nije silikon već su izgleda pravili sami dihtung od klingerita .
 14. Kaže u oglasu : Опис око 60.000 км изграђено у 90, мотоцикл донатор је одјављен од 2001. године, за продају са стартером како је приказано. Моторне ручице лако. Навој траке редом. За уградњу или употребу појединих делова као што су квачило, цилиндар, глава цилиндра, алтернатор, посуда за уље итд. Слање само ако купац организује превоз. Може се фиксирати на палети.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja