Jump to content

Moto Zajednica

drumskalisica

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5136
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

5449 Excelent

2 Pratilaca

O članu drumskalisica

 • Rank
  Ne silazi
 • Rođendan 22.11.1962.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad - Cacak, Srbija
 • Motocikl
  Suzuki GS 400, MZ ETZ 150, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Poslednji posetioci profila

6427 profile views
 1. drumskalisica

  Kvacilo ne odvaja ?

  Možda ti je pukla neka feroda u kvačilu, il nije dobro složeno - treba pregledati .
 2. drumskalisica

  Kvrcanje prilikom verglanja

  Proveri i kleme na akumulatoru, a i kablove da nisu sulfatizirali. Takođe proveri kabl koji ide na masu - dal ima dobar kontakt .
 3. drumskalisica

  vreme za generalnu

  68.000 - pa tek se razradio !
 4. drumskalisica

  Gorivo ? - na iberlauf

  Prvo preciziraj na koji " odušak " . U naslovu si napisao " iberlauf ", a on je odušak od motora. Ako ti na njega izbacuje gorivo, moguće da ako ti je ostala otvorena slavina, gorivo se spustilo u mašinu ( kroz karburator, pored karika ), pa da saed imaš u motoru razređeno ulje. Proveri nivo ulja u motoru, ako možeš nečim izvadi malo, pa omiriši dal se oseća jako na benzin. Stavi malo između dva prsta pa protrljaj - vidi dal se jako razredilo. Ako je to u pitanju, onda treba pregledati slavinu ( zameniti gumice ) i karburatore ( možda ne zatvaraju dobro ) .
 5. drumskalisica

  TRAG KOČENJA

  A kako čovek da te uopšte razume ? Pogledaj šta pišeš i kako pišeš, pominješ neke " pametne mortizere " , nešto ti sumljaš ( šta ti je to ), pa neki "pun k...c filozofije " ( gde se to nalazi u kočnicama ), pominješ tu neke tripove rođaka ( verovatno tvojih ). Sve što si napisao, ko da si ubacio u veš mašinu, pa posle centrifuge prosuo ovde pa kako ispadne, a ispalo je zbrda - zdola - ne zna se ni gde je početak ni gde je kraj.
 6. drumskalisica

  TRAG KOČENJA

  Ako sam te dobro razumeo, kočnice ti nisu ni potrebne, bitno je da imaš pametan " mortizer " koji zna da se dogovori sa gumom ?
 7. drumskalisica

  Puna linija

  Pa , sad " Srpski drumovi " , " Ovo nije normalno koliko "idiota" imamo na putevima. " . . . - Pa nismo baš najgori kakvih sve ima . Ajd putevi, kakvi su - takvi su, al što se tiče idiota - toga ima svuda, a kod nas su više proizvod sistema i loših propisa vezanih za obuku u auto školama. Nekada su najveći " idioti " na našim putevima bili turci koji su u vreme praznika išli iz Nemačke u Tursku, pa vozili neprekidno , često od umora znali da zaspu u vožnji i pravili strašne udese. Uglavnom su znali samo za dugo svetlo ( il su tolko pretovarali automobile da im se zadnji deo vukao po zemlji a farovi sijali u nebo ) i svima pravilii probleme u vožnji. A što se obuke tiče, kod nas, ja sam nekad kad sam upisao obuku - išao u auto školu skoro dva meseca na predavanja ( dva časa nedeljno ) gde su nas instruktori obučavali, upoznavali sa propisima, svim mogućim i nemogućim situacijama, a danas se to svelo uglavnom na to da iz auto škole dobiješ CD koji kući ubaciš u računar pa se u svojoj sobi samoobučavaš - eto kako se postaje idiot na putu.
 8. drumskalisica

  Jawa 350

  Škodin je za 12 volti .
 9. drumskalisica

  Jawa 350

  Tu je na forumu, al izgleda ne zalazi u ovaj deo. Pošalji nu poruku .
 10. drumskalisica

  Potrebna pomoc u pronalazenju taxiste

  Ne vidim ja tu nikakav problem ! Tablica je stajala sasvim normalno i po propisu, al kad je taksi raspizdio u motor - nosač tablice se savio pa je završila ispod repa .
 11. drumskalisica

  Prikolica

  U svetu prolazi, prošao bi i kod nas, al uz silne ateste , takse, poreze - pretpostavljam da bi papirologija koštala kolko i ta Agusta ( nova ) i prikolica. A i taj koji bi to skupljao ( papirologiju ) bi verovatno na kraju završio na psihijatriji !
 12. drumskalisica

  Potrebna pomoc u pronalazenju taxiste

  Pa valjda si zvao policiju i prijavio, lako će ga naći po tablici. Još dodaš da je " delovao pijan " - našli bi ga odmah ( sam bi došao ) .
 13. drumskalisica

  Od Atine do Hiroshime

  Da se ne patiš sa grčkim i google translate evo ti pa čitaj na našem jeziku :
 14. drumskalisica

  MZ Video/Audio

  Mislim da ovo nije bilo :
 15. drumskalisica

  Dellorto karburator na apn 6

  Dellorto karburatora ima raznih i za dvotaktne i za četvorotaktne motore, a i sa različitim prihvatima za cilindar. Takođe treba i da bude odgovarajući po prečniku difuzora i za tu kubikažu. Pretpostavljam da si ti mislio na Dellorto od ATX -a . Tu ti uglavnom treba dobar majstor sa strpljenjem da ti napravi odgovarajuću flanšu za njega.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja