Jump to content

Moto Zajednica

drumskalisica

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5552
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

7123 Excelent

4 Pratilaca

O članu drumskalisica

 • Rank
  Ne silazi
 • Rođendan 22.11.1962.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad - Cacak, Srbija
 • Motocikl
  Suzuki GS 400, GSX 1400, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Poslednji posetioci profila

7489 profile views
 1. OK, sad je kasno, zvaću koleginicu sutra da mi da telefon i adresu od muža, pa ti javljam .
 2. Jel tebi treba za karburatore ili za ubrizgavanje ? Muž moje koleginice radi samo ubrizgavanje .
 3. Pa da potražiš vlasnika i vidiš šta je sa papirima. Ako su izgubljeni vlasnik ( onaj na koga se vodi ) bi trebalo da bar zna registarski broj, pa da preko broja potraži u SUP - u i da mu izdaju duplikat. Ako nije bila registrovana, onda ići u radnju gde je kupljena pa videti sa njima da mu izdaju kopiju računa .
 4. @ - Grafigo Još pre desetak godina je grad Novi Sad kupio čini mi se Aprilijine skutere i poklonio saobraćajnoj policiji u N. Sadu. Ti skuteri se još uvek voze, ali su svi registrovani na NS tablice. Ostali policiski motori su registrovani na plave policiske tablice. Tako da ti motori po tim opštinama ako su na policiske tablice su došli iz ministarstva policije, a ako su na civilne onda je moguće da ih je nabavljala lokalna samouprava. Tako mi deluje logično gledajući ove kod mene u N.S. .
 5. Vidi ovako, ja imam moje mišljenje, ti imaš svoje, a i policija ima svoje. Mislim da ćemo morati da sačekamo da neko napravi neko sranje, pa da ga policajac pojuri po auto putu i onda ćemo saznati dal ovaj BMW može il ne može da ide preko 200. Meni lično to i nije nešto zanimljivo niti imam nameru da se jurim sa policijom po putu .
 6. Što se tiče tehničkih podataka ( maksimalne brzine i slično ) , ipak su to policiski motocikli, pa samim tim ne moraju svi sve da znaju, kao i za vojna vozila ili vozila u kojima se prevoze državnici ). A što se tiče opreme, za to se moralo naći novca. Nisu morali da kupuju baš opremu od svetskih proizvođača, mogli su za to da angažuju domaće proizvođače, bilo bi jeftinije, a naši ljudi bi radili i zaradili nešto. Još kad sam bio u vojsci, sva kožna odela koja smo nosili su bila proizvedena ovde kod nas i bila su skroz dobra sa ojačanjima i krznenim ulošcima za hladnije vreme . Samo to treba neko da se seti .
 7. 1. Nije pitanje kako će se Honda nositi sa propisima, više je pitanje kako će mo se mi nositi sa njima. Gledajući kakve propise donose zarad " opšteg dobra " zadnjih 20 godina, sve se svodi na to da sve ostaje po starom, samo je nova još po neka taksa il porez il bilo šta da ti uzmu pare . 2. Delovi nisu problem, sve može da se poruči preko uvoznika po fabričkim cenama .
 8. To " kroz Čačak sa 100 kmh bez stajanja " - ste mogli samo da idete kružnim putem ( obilaznica oko Čačka ), a ne kroz sam Grad .
 9. Ako na ove misliš, 31 evro komad na cmsnl - u :
 10. Prvo pregledaj osovinu, možda je neko nekad nakucavao, pa oštetio osovinu. Ako jeste onda to skini turpijom pa tek onda dalje .
 11. To treba da se raspitaš kod ovih što popravljaju i prodaju kineske skutere .
 12. Ne vidim ni ja svrhu ( ovako kako si nacrtao ), al i ovako postoji mogućnostda se napravila neka pukotina kroz koju je tečnost za hlađenje ulazila tamo gde ne bi trebala da bude. Samo mislim da nisi odmah morao da poručuješ novi, valjda si mogao od nekog prijatelja da pozajmiš neki - za probu ( probaš nekoliko komada od različitih motora ), pa onda naručiš onakav sa kojim najbolje radi, a ujedno utvrdiš da je problem samo u karburatoru ( možda ima još neki problem ) .
 13. Možda da proveriš da ti se nije negde pojavila pukotina u karburatoru, pa da ti tečnost za hlađenje ulazi u smešu i da se zato motor gasi ?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja