Jump to content
Pridruži se istraživanju stavova motociklista Pročitaj više... ×

Moto Zajednica

drumskalisica

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5228
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

5805 Excelent

2 Pratilaca

O članu drumskalisica

 • Rank
  Ne silazi
 • Rođendan 22.11.1962.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad - Cacak, Srbija
 • Motocikl
  Suzuki GS 400, MZ ETZ 150, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Poslednji posetioci profila

6686 profile views
 1. drumskalisica

  MZ 660 Mastiff / Baghira 1998–2006

  Više nego očigledno da je motocikl kvalitetno urađen !
 2. drumskalisica

  MZ Caffe

  Taj model MZ - a je poznat kao dobar i izdržljiv motor. Što se tiče cene paljenja , tu bi morao da budeš malo precizniji - šta ti tačno treba. Da li samo platine, kondenzator i bobina ( što je paljenje ) il ti treba sve to + dinama na kojoj stoje platine i kondenzator . Problem kod kupovine motora bez paljenja je taj što ne možeš da ga upališ i probaš. Dok nabaviš paljenje, upališ ga, probaš - može da se pojavi još neki problem .
 3. drumskalisica

  Izrada custom motocikla i registracija

  Glupo je pričati sa zidom, a ti si trenutno taj zid . Da bi dobio neki odgovor, moraš otići u temu za predstavljanje i predstaviti se ( ko si, šta si, odakle si ) !
 4. drumskalisica

  Zupcanik menjaca

  Od čega je zupčanik, meni ovo deluje da je od Jawe ? Ako je od Jawinog menjača - ne moraš praviti, ima da se kupi .
 5. drumskalisica

  Pistolj M-57

  Ono što je najluđe u svemu tome je da mi koji smo odslužili redovan vojni rok, neki učestvovali u ratu, sad da bi posedovali oružje treba da idemo u streljački klub da bi tamo prošli obuku u rukovanju vatrenim oružjem ( obuka u vojsci se ne priznaje ), a za ministra odbrane su nam stavili čoveka koji ni vojsku nije odslužio !
 6. drumskalisica

  Bočna prikolica

  Možda da vidiš sa češkim Veloreksom, godinama proizvode prikolice za Jawu, a dosta ih viđam prikačene i za ostale motocikle ( japanske, nemačke . . . ) . Možda oni već imaju homologaciju za prikolicu, koja možda ovde ne važi, ali mislim da bi ti dosta olakšala dobijanje iste kod nas . Možeš im poslati upit mailom : velorex WWW.VELOREX.EU
 7. drumskalisica

  novi sad- futog

  Ovi sa 021 portala, kažu da je motociklista udario u više automobila. U Novostima piše da se sudario sa automobilom: TRAGEDIJA KOD FUTOGA: Vozač motocikla stradao u saobraćajnoj nesreći | Hronika | Novosti.rs WWW.NOVOSTI.RS Vozač motocikla Ostoja G. star 29 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Futogu kod Novog Sada Ko zna šta se tu desilo .
 8. Popunio, al ima glupavih pitanja : " Ukoliko biste na skali od 1 do 5 (gde 1 predstavlja najnižu ocenu, a 5 najvišu) trebalo da ocenite znanje i veštine vozača motocikla/mopeda o bezbednosti saobraćaja, koja bi to ocena bila? * " Evo, ovo na primer, na koga se to odnosi ? Na mene il na nekog drugog ? Al sam im zadao i zadatak, na pitanje dal se sećam neke emisije o bezbednosti i koje sam im napisao da je bila neka na TV, a da sam je zapamtio po tome što je precednik agencije za bezbednost saobraćaja držao kacigu u ruci i izjavio da on ne zna šta je to !
 9. Druga strana, jedino pitanje : U koliko saobraćajnih nezgoda/padova ste učestvovali ) . Napišem odgovor slovima - ne prihvata - izađer sitnim crvenim tekstom da treba da napišem 0 - napišem tako - opet ne prihvata, napišem 0 slovima - opet ne prihvata ! Šta treba da napišem da bi prošao dalje , da sam učestvovao u saob. nezgodi ?
 10. drumskalisica

  Kupujem far od Tomos T15

  Ma sve se može kad se hoće. Može i onaj od T 15 i neki traktorski da se nikluje, samo tu onda dolazi pitanje isplativosti, jer jedna stvar je kad neko sređuje neki oldtajmer ( a E 90 već upada u tu grupu ), pa mu trebaju originalni delovi, a druga stvar je kad neko pravi neku preradu.
 11. drumskalisica

  Kupujem far od Tomos T15

  Taj, bio 3600, danas spuštena cena na 3240 ,
 12. drumskalisica

  Kupujem far od Tomos T15

  Liči, ali nije - original je ( CEV Italy ).
 13. drumskalisica

  Kupujem far od Tomos T15

  Teško da će neko to da ponudi. I ovako ima malo E 90 koji se uopšte voze, a retko ko to i ima. Još pre 30 - tak godina cena polovnog je bila oko 100 maraka,. a ne sećam se kad sam video u oglasima da neko prodaje. Trenutno imaš na kupindu jedan crni od T 15 za 3500 dinara. Ja sam uzeo jedan ( pre 30 - tak god ), doduše nisam ga platio već sam menjao - dao neke druge delove za njega, ali ga ne prodajem, sve se nadam da ću da naletim negde na neki E 90 pa da ga sredim za sebe. A evo kako izgleda ( CEV original ) :
 14. drumskalisica

  Koji su fatalni kvarovi mogući na GS 1100?

  Imali takvu situaciju pre 30 - tak godina. Kupari, kamp, krećemo kući nakon završenog letovanja. Na našu nesreću noć pred polazak neko provali nekom strancu u kamp prikolicu i pokrade neke stvari, novac a mi ujutru krećemo kući. Normalno - sumnjivi smo. Na kapiji kampa neće da nas puste dok nas ne pretresu. Sve što smo pažljivo spakovali na motor mora dole da se razmota, pregleda. . . Naravno ne nađu ništa, al kod drugara nađu par špriceva i ampula - on alergičan na ujed pčele, ose ( jedino crevo nije imao ) - policija srećna, nisu našli lopova, al su uhvatili opakog narkomana. Već hteli da ga hapse i vode u Dubrovnik ( na dalju obradu ), i neko se seti da potraži lekara u kampu - dođe lekar, pita šta treba , pokažu mu " narkomana " i špriceve, ampule, lekar pogleda i kaže im da to nije droga već to za alergične na ujed pčela. Skoro nas oteraše da nas ne gledaju tu . Izvini Žile - nije baš u vezi teme . . .
 15. drumskalisica

  Sjenički sir

  Stiglo i meni , mrzi me da slikam, al upravo ga tamanim uz ljute lovačke kobasice !
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja