Jump to content

Moto Zajednica

drumskalisica

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5591
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

7547 Excelent

4 Pratilaca

O članu drumskalisica

 • Rank
  Ne silazi
 • Rođendan 22.11.1962.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad - Cacak, Srbija
 • Motocikl
  Suzuki GS 400, GSX 1400, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Poslednji posetioci profila

7671 profile views
 1. Nešto čuka pri radu, rekao bih da je sa desne strane mašine ( bar tako deluje na snimku ), a zvuk podseća na ventile . . .
 2. I onda dođe do kratkog spoja u tom reaktoru :
 3. Što se kineza tiče. popričaj sa Lordom o njima ( Lord oblivion - na forumu ), on je sa jednim prošpartao celu Srbiju uzduž i popreko . Što se tiče MZ - a , nemoj 125 ccm , gledaj samo 150 ccm. Razlika je samo jedna ks, ali se to dobro oseti .
 4. Davno sam to radio, pozaboravljalo se. Mislim da beše 120 ml po štapu. Ulje - Amortizol za amortizere ( Fork oil ) .
 5. Dobih neke slike sa skupa ove godine, od nekih koji su išli sa MZ - ima. Nešto se baš i nisu proveli, zima podbacila i u nemačkoj - uglavnom nema snega, samo blato .
 6. Ako ćemo pošteno, 175 je bio " Maxi ", a 250 je bio " Max " i " Supermax " . Pretis je bila fabrika u Vogošći gde su pravljeni po licenci ( uglavnom Maxi 175 ) .
 7. @ - Arso Znam da je tebi najgore, jer ti je što ti kažeš " bukvalno u dvorištu " , al uvek ispadne tako nekako da neko ima da se navoza, a neko ne. Sa druge strane po pitanju organizacije je uvek poželjno da bude blizu nekog jer se tad mnogo lakše i bolje mogu dogovoriti stvari vezane za sve. Mislio sam na onaj kamp, kad se ide iz Čačka, pa se pređe stari most i onda skrene levo pa preko Morave. Hvala na pozivu, rado ću se pridružiti ako budem u mogućnosti ( Fruška Gora i meni odgovara trenutno ) .
 8. Jes da ne vozim ST, ali pratim temu jer mi se sviđa taj motor ( biće moj, pa makar u staračkom domu ) . Biću slobodan da vam predložim mesto za okupljanje, na kojem smo se mi jednom okupili sa MZ motociklima. Mesto je u prirodi, ima kamp, ima mesta za roštiljanje, okretanje praseta, struja, voda, sanitarni čvor, stolovi i stolice, natkriveno mesto za klopu, ima čak i nekih kućica u kojima se može spavati ( za one koji ne bi nosili šatore ). Radi se o kampu u Ovčar Banji . Evo vam link kako smo se mi proveli :
 9. Al ta " so " mora da bude ona " Himalajska - stara dva miliona godina " ( sa rokom upotrebe od godinu dana ) .
 10. Ja mislim da treba samo ovo što si obeležio plavom bojom.
 11. Ma nije za mene, za Vesnu, ona je u nekoj rupi između zgrada pa nema nikakav signal . Ima na računaru onu antenicu od 10 cm .
 12. Da nemaš možda neku spoljnu Wi - fi antenu ?
 13. Možda su korodirali neki spojevi na žicama, masi . . . Proveriti, očistiti - hoće to kod starijih motora, pogotovu ako su duže vreme stajali.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja