Due 16582 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Evo licni primer: kisa, sednem u suto i krenem, voda pljas u krilo, zakocim, voda pljas za vrat, pored rucne konzola sa podizacima ... Caskom "kabriolet" po kisi, kratak spoj .... Pa kroz taj tvoj zatvoren šiber može mačka da pobegne? Daj neki malo racionalniji primer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čitam ovo o šiberima a pre nekih desetak dana sam dobio pismo od Mercedesa da se javim u njihov servis baš na proveru tog istog šibera. Vozim E klasu iz 2007. godine, sve moguće i nemoguće garancije su davno istekle ali je primećeno da na seriji šibera iz 2006. godine, koja je ugrađivana i početkom 2007., postoji fabrička greška. Naime, staklo šibera može da se odlepi i u vožnji jednostavno odleti i tako izazove nesreću. Ne budem lenj, odem do njih, odmah mi rekoše, sačekajte momenat da proverimo tačno da li imam problematičan deo ili ne. Vraća se i kaže: "Napravite termin za zamenu, šiber mora da bude zamenjen." Upitao sam gde se dogodila ta nesreća i koliko puta. Kažu, hvala bogu, nijednom. Tokom redovnih kontrola, onih koji uvek idu u ovlašćene servise, primećeno je u nekom promilu sušenje lepka koji drži to staklo, a kontrola i eventualno podmazivanje šibera se radi na svake dve godine. Na tehničkom pregledu mi to nikada, niko, nigde ma ni pogledao nije a kamo li uopšte probao radi li. Zato su seksualno opštili sa mnom jer je folija zadnjeg stakla zatamnjivala treće stop svetlo (na prethodnom vozilu) pa sam morao da opsecam, felne nisu imale dovoljno dobru papirologiju i slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Septembar 7, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Due je napisao: Pa kroz taj tvoj zatvoren šiber može mačka da pobegne? Daj neki malo racionalniji primer? Primer je odlican jer "na oko" sve lezi savrseno, da opisem scenu do kraja : skockan krenuo kod kuma na slavu, na mestu suvozaca ukrasna papirna vrecica sa rakijom, kafom, secerom u kocki ... Inace auto bio ocev, pa mu drugar nesto sredjivao, pa nas dvojica napravili transakciju, to mi je bila prva voznja, ujedno i zadnja, raskinuli smo "ugovor" oma. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, bdada je napisao: na mestu suvozaca ukrasna papirna vrecica sa rakijom, kafom, secerom u kocki ... Minus u dnevnik ko kuća, ja ocekujem da spomenes neku puslicu ili šećerlemicu a ti pored sebe stavio kafu i rakiju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @bdada,siber koji je dosao do te faze da "macka prolazi kroz njega",nije takav od juce.To je ona tvoja prica "odnos vlasnika prema vozilu"( cini mi se da si ti to napisao). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Septembar 7, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam napisao da maca prolazi, naprotiv na oko "dihtovao" , do prve kise, to @Due unosi pometnju u redove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16582 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad šiber curi, u 99% slučajeva su zapušeni odvodi u A stubovima kola. Samo žicu proterati kroz iste i teraj. Da i ja kažem nešto konstruktivno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 7, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Due Zastopali mu oluci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machak99 1 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad ne prodjes tehnicki i daju ti 3 dana da popravis a ti se ne pojavis za ta 3 dana kod njih sta se onda desi? Ili ako odes na drugi tehnicki. Imam auto sa fabrickim plinom, boca za plin je tamo gde bi trebao rezervni tocak da stoji, uz auto sam dobio pumpu sa sve onim lepkom za prvu pomoc. Da li to menja rezervni tocak ili ce biti problem? Nista ne brini. Zet pre 10ak dana radio atest plina, sve normalno proslo, boca mu na mestu za tocak, tocak u gepek. Takodje i cale radio tehnicki pre nekih mesec dana, po novom, ista situacija, vazno je samo da imas rezervni tocak ili set za krpljenje. Ako te budu zezali samo im pripreti inspekcijom i da ces da ih prijavis, jer su vecina nestrucni, nepismeni, ne znaju da tumace zakon i da citaju sta utice na bezbednost a sta ne...Sto se tice ovih 3 dana, bar u Svilajncu propada ti tehnicki koji si platip ako se ne vratis u roku od 3 dana, sto je po meni besmisleno, pogotovo ako je neki veci kvar, gde treba naruciti deo i ne mozes stici da otklonis za 3 dana. Tako da su uveli da ti 1000 din provere sve pre nego sto udjes na liniju, sto i nije lose, bolje to nego da ti propadnu 5-6000 din koliko kosta tehnicki kod nas Sent from my IN2023 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, bdada je napisao: Ja nisam napisao da maca prolazi, naprotiv na oko "dihtovao" , do prve kise, to @Due unosi pometnju u redove Ma ne,mislio sam na odrzavanje vozila. pre 19 minuta, Due je napisao: Kad šiber curi, u 99% slučajeva su zapušeni odvodi u A stubovima kola. Samo žicu proterati kroz iste i teraj. Da i ja kažem nešto konstruktivno... Ako se slucajno ta kola ne voze po kisi (ima i takvih vozaca) pa peru se ta kola ponekad (valjda).Nece taj siber da pusti litar vode odjednom.Pa rodjace,zavrni rukave probaj nesto da uradis,pregledaj diht gume,otpusi odvodna creva. Lenjost ili neukost ili kurcobolja,napravise debile od nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Septembar 7, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ivica744 je napisao: Pa rodjace,zavrni rukave probaj nesto da uradis,pregledaj diht gume,otpusi odvodna creva E moj Ivice pa 70% vozaca nema pojma da moze spustiti farove kada optereti vozilo, dva gumba ili jedan tockic pred ocima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bdada je napisao: E moj Ivice pa 70% vozaca nema pojma da moze spustiti farove kada optereti vozilo, dva gumba ili jedan tockic pred ocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6308 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1407 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Siber zaptiven lepljivom trakom spolja. Stoputa vidjeno resenje. E sad ako treba da traka ima atest zbog tehnickog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Septembar 7, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @slave74 duct tape atestirana u x filmova, ja je zovem "traka za otmice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10437 Napisano Septembar 7, 2021 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ili po naški "otmičarka" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7837 Napisano Septembar 7, 2021 -, 1766 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja je u radnji trazim kao kidnaperku. Mladji se nekad zamisle, a stariji uvek znaju o kojoj se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 7, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, machak99 je napisao: Tako da su uveli da ti 1000 din provere sve pre nego sto udjes na liniju, sto i nije lose, bolje to nego da ti propadnu 5-6000 din koliko kosta tehnicki kod nas Ahahaha .... vrlo domisljato dranje. Kakav smo narod , umesto da se mucne glavom kako pomoci ljudima , biti fer i naravno zaraditi , samo se razmislja kao skinuti kozu sa ledja. I posle isti ti odu kod ljudi druge branse , ovi kazu a ti si taj sa tehn. sto me jebavao sad ja tebi malo kozu i sve u krug dok ne pocrkamo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10437 Napisano Septembar 8, 2021 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I sad zamisli ponude ti i nećeš da platiš tih 1000 din. i lepo te obore za neku glupost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16582 Napisano Septembar 8, 2021 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad će pregledači početi da rade privatno. Dođe ti kući i kaže može - ne može. To košta 1000 rsd. Jedino moraš na valjke. Zanimljivo je da bilo kakav posao sa državnim aparatom u ovoj zemljici može da donese dodatni prihod. I tako za godinu najviše dve, kuća, stan... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 8, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kako će ovaj bez volana da prođe tehnički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16582 Napisano Septembar 8, 2021 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, kakva je procedura za električna vozila? Ima ih kod nas. Gde je tu broj motora, izduvni gasovi, buka? Ne može to bez toga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8420 Napisano Septembar 8, 2021 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj bez volana ima 3 dana da ugradi isti,u protivnom ebiga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Septembar 8, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Njemu ni vozac ne treba a kamoli volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15204 Napisano Septembar 8, 2021 moto merkat °°, 4951 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Due je napisao: Stvarno, kakva je procedura za električna vozila? Ima ih kod nas. Gde je tu broj motora, izduvni gasovi, buka? Ne može to bez toga! U naredne dve, tri godine ce se regulisati, budite strpljivi, do tada parkirajte svoja vozila. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Septembar 8, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se čuveni čin registracije, pa hajde da se opremim informacijama pred isti. Prošle godine sam imao peripetije s gospodom oko vizira i nosača kofera. Ranije je@bdada izneo članove pravilnika koji jasno govore da ti delovi ne podležu homologaciji i ispravnosti vozila(ukoliko sam dobro razumeo). Sledeći 'problem' su zadnji polazivači pravca, koji su fabrički, ali izmešteni van gabarita kofera. Šta kažu pravilnici i iskustva po tom pitanju? Prilažem i fotku kako motor izgleda trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...