Sharky - Alex 6130 Napisano Jun 10, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se malo zainteresovao za ovu aplikaciju i nije uopste losa stvar. Moze da se koristi kao alarm, sve notifikacije mogu da se podese. Prekljuce sam je instalirao i od tada belezi sve voznje, a i sama navigacija u aplikaciji ne izgleda uopste lose, od nje motor izbacuje na ekranu gde skrenuti i slicno koliko sam shvatio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U prvo vreme povedi računa oko tih stvari. TRK ima sličnu stvar u smislu GPS modula za Italijansko tržište ali pravi problem sa pražnjenjem akumulatora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, dakle imamo lokaciju i motor je u dvorištu... Da li imate psa ? Da li imate naoružanje? Kada idete na odmor ? .. pitam za druga ! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da vidiš....koliko informacija. Tema ja CF...ali dal' je sve to zaista potrebno i kome? Pitam onako u vetar, više sebe nego auditorijum... Mah.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2601 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan E pa sad,Pitanje je,Zašto vozačima BMW-a treba,A vozačima CF ne treba.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Hmmm, dakle imamo lokaciju i motor je u dvorištu... Da li imate psa ? Da li imate naoružanje? Kada idete na odmor ? .. pitam za druga ! Vidis da mogu da upravljam sa njime na daljinski dzaba da ga krades Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Sharky - Alex je napisao: Vidis da mogu da upravljam sa njime na daljinski dzaba da ga krades Jedan T-box izleti napolje i poyYy... Zadnja poznata lokacija, parking kod Rode... Da li sam ja upravo napisao uputstvo za bezbrižnu kradju? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2601 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kombi,I 5 rolni alu folije Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj da uplatim prvo kasko Bez zezanja, bas pre neki dan upoznah devojku koja radi u Grawe kasko osiguranju i bas radi motore, kaze da njihov kasko obuhvata i kradju i onako od oka izracuna da bi godisnje kostao oko 400€ za CF-a, mislim da to nije puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2601 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Daćemo ti mi po 100e,Al da požuriš malo,Ide sezona Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic jesi li probao 800mt explore? Ima li nesto revolucionarno bolje od touringa ili samo jos malo dodatne opreme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5332 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 4777 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Sharky - Alex je napisao: @Jovan Ristic jesi li probao 800mt explore? Ima li nesto revolucionarno bolje od touringa ili samo jos malo dodatne opreme? Uh probao ga juče. Šta znam, iznervirao me velki ekran i sto čuda koje nudi, navigacija i ostalo. Ima radar, svašta nešto. Uglavnom je na polju elektronike i guma razlika. Mislim da ima još nešto od razlika, ali ovako iz glave ne mogu da se setim. 800MT Touring sa QS up & down je po mom mišljenju prava mera. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj da uplatim prvo kasko Bez zezanja, bas pre neki dan upoznah devojku koja radi u Grawe kasko osiguranju i bas radi motore, kaze da njihov kasko obuhvata i kradju i onako od oka izracuna da bi godisnje kostao oko 400€ za CF-a, mislim da to nije puno.Ako ti treba kontakt od čoveka iz Grawea koji radi kasko, javi se.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 6. 2023. at 11:53, Jovan Ristic je napisao: Uh probao ga juče. Šta znam, iznervirao me velki ekran i sto čuda koje nudi, navigacija i ostalo. Ima radar, svašta nešto. Uglavnom je na polju elektronike i guma razlika. Mislim da ima još nešto od razlika, ali ovako iz glave ne mogu da se setim. 800MT Touring sa QS up & down je po mom mišljenju prava mera. Jel istina da je samo 1000e skuplji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2103 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 785 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2023. at 8:39, ProMaster je napisao: Hmmm, dakle imamo lokaciju i motor je u dvorištu... Da li imate psa ? Da li imate naoružanje? Kada idete na odmor ? .. pitam za druga ! Све је добро док не почне као Теслини аутомобили да сами наручују делове. Замисли ујутру се будиш а оно те чека пакет за мали сервис и још по нештомотор поручио…. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Stogle djakonije sa aliexpressa 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i branik u fazonu GS-a, kvalitet bolji nego sto sam ocekivao. pitanje za strucnije majstore: Koliko sam shvatio montira se ispod cetvrtke i matice koja drzi tocak, koliko je pametno da to stavljam, plasim se da se ne utisne u aluminijum nosaca 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7949 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni,ako to treba da umetneš između,tu treba i duža osovina točka.Jer matica će uhvatiti na pola. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam video debljina nosaca i ovaj visak navoja je tu negde (mrzelo me da jurim subler), mislim da ce se matica poravnati sa osovinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budja 112 Napisano Jul 3, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sharky - Alex je napisao: Nemoj to da radis. Inženjeri su napravi kako treba i sta treba da stoji, ne ide da ih mi ucimo pameti sa nekim stvarima sa Alija. Ok neke sitnice, ali kaciti nesto sto nije provereno na pogonsku osovinu, mislim da nije pametno. Na GS-u taj blatobran stoji na kucistu kardana i skroz je plastican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Jul 3, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Tom logikom i ja razmisljam, a na drugu stranu mi se pa svidja ovaj blatobran pa mi djavo ne da mira Mozda cu na kraju i da prepravim nosac da ne ide na sraf osovine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Jul 4, 2023 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Sharky - Alex je napisao: Tom logikom i ja razmisljam, a na drugu stranu mi se pa svidja ovaj blatobran pa mi djavo ne da mira Mozda cu na kraju i da prepravim nosac da ne ide na sraf osovine hehhh ja bih prvo posetio neki tehnički da ih priupitam da li novo perje prolazi isti. Da ne bude skidanje svakih 12 meseci poznavajući naše tigraste propise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 4, 2023 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam taj blatobran na nc-u, registrovao pre mesec dana bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @dragan_alumiroi Kako si ti namontirao tvoj? Daj neku fotku i ja se razmišljam da uzmem za mog CF-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 4, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja montirao ali mislim da ide u zadnju viljušku koja je pravougaonog preseka. Nemam sliku. Ova je sa neta Promenio Jul 4, 2023 član dragan_alumiroi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...