Sharky - Alex 6120 Napisano Novembar 22, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li xmax125 i xmax300 iste velicine a samo se agregati razlikuju ili je 125 manji? Imajte i mene u vidu za tu kaficu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Novembar 22, 2021 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja video - iste su veličine samo se agregati razlikuju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Novembar 23, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex gotovo da nema razlike. Tako mi se ucinilo uzivo. Ima ovde i poredjenje. YAMAHA X-MAX 125 vs YAMAHA XMAX 300 Compare Cars - AutoIntro.net WWW.GOOGLE.COM YAMAHA X-MAX 125 vs YAMAHA XMAX 300 Compare Cars - AutoIntro.net. Compare cars and analyize the... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cak je 125ica malo duza i vislja, za nijansu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaja 30 Napisano Novembar 23, 2021 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti su skroz,cak i dimenzije guma su iste!Razlika je u agregatu,deklu,auspuhu i diskovima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Januar 29, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Promenio Januar 29, 2022 član RobiNS 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 29, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka.. Verujem da ce otici jako brzo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Januar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali spooot Kao neko ko se 22 godine bavi foto - video montazom i od toga zivi, mogu da kazem da sam ja za tebe ljuti amater 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Januar 30, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, baš dobar...ja planirao polovnog X-maxa ali kad vidim ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I ja se razmislišljam da prodajem PCXa... Ne znam što... Osim što bi uzeo novog 350adv... Kad se čovek ne vozi svašta mu pada na pamet 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Januar 30, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, alexanto je napisao: Ali spooot Kao neko ko se 22 godine bavi foto - video montazom i od toga zivi, mogu da kazem da sam ja za tebe ljuti amater Daaaa...top.. Sad znamo kome da se javimo za promo materijal kad prodajemo scoot.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Januar 30, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, alexanto je napisao: Ali spooot Kao neko ko se 22 godine bavi foto - video montazom i od toga zivi, mogu da kazem da sam ja za tebe ljuti amater Hvala Alex ali ne potcenjuj sebe , ja se nekih 25g bavim komp.animacijom, fotografijom i video produkcijom... Može i bolje al sam ograničio sebi vreme izrade Inače, kada prodajem auto - prodam ga za 3-4 dana i to uvek nekome ko me poznaje, ne stignem ni da ga dam u oglas jer znaju kako održavam i čuvam stvari. Al sad nemam baš nešto prijatelja motoraša pa moram za motor eto oglas da napravim. Promenio Januar 30, 2022 član RobiNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Januar 30, 2022 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, fenomenalno uradjen spot .... steta sto nisi u Bg da izmiksas po svojoj volji o mom mopedu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 31, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast na prezentaciji ! Mnoge "jake" kuće da ti pozavide na svim detaljima... Bravo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @RobiNS ako nije tajna zasto ga prodajes? pitam zato sto se secam tvog odusevljenja kada si ga uzeo i vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja njega prosto obožavam, zbog njega sam počeo sve više da koristim motor, sredio sam ga za sebe (što se kaže) ranije sam išao uglavnom samo do posla a onda (sa suprugom zajedno) krenuli malo po okolini... koncerti, izleti... zavoleo sam Yamahu. Nisam planirao tako brzo da ga prodam - tek sam ga razradio. Ali... Ne nadano se pojavila mogućnost i naručio sam nov Xmax 125 - (to mi je bio san ali do sada nisam finansijski to mogao), nešto je udobniji, moderniji ali ne tako startan - agilan kao Nmax, Eto, to je to, sad čekamo proleće.... a voleo bih da neko nastavi da uživa uz ovaj lepi motor... Promenio Januar 31, 2022 član RobiNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E srećna kupovina i podaja! Al mislim da bi ti bolje bilo da si polagao za neku višu kategoriju, da ti sad ne solim pamet. Oduđevićeš se isto kad sedneš na XMax koliko je udobnija i komfornija sprava, ali brzo ćeti dosaditi jer je slabačka, bojim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Januar 31, 2022 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Na osnovu ovog iskustva koje imam biće to taman za mene, ja vozim najviše 80-90km/h. Ne volim da jurcam. Ali kada je motor "jak" lako se potegne taj gas... NMax je za mene pre opasno startan i brz. Ajd videćemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije stvar u jurcanju, nego da imaš dovoljno snage i da pretekneš neku kamiončinu koja te truje izduvnim gasovima od ispred, na otvorenom. Al, doćićeš već do tog zaključka i sam, možda samo nešto skupljim putem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7072 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, boza_kg said: E srećna kupovina i podaja! Al mislim da bi ti bolje bilo da si polagao za neku višu kategoriju, da ti sad ne solim pamet. Oduđevićeš se isto kad sedneš na XMax koliko je udobnija i komfornija sprava, ali brzo ćeti dosaditi jer je slabačka, bojim se... Upravo tako... Jedini razlog zašto bi sada prodao PCX... I Forza 350 me mami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Januar 31, 2022 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Želim vam od srca da uživate u jakim mašinama ali shvatite da se ipak razlikujemo, koliko ću uživati - obaveštavaću vas u novoj temi Ne brinite, sve ću vam utiske preneti Čuvajte se, živeli! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pričali smo više puta, meni je ta 300/350 klasa skutera prava mera. Dovoljno agilno za po gradu, a lepo služi i za poneki fin izlet, i tako to. Ko što bi rekao Ivan Ivanović za šimike - idu fino uz odelo, ali pasuju i uz neku lepu trenerku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, RobiNS je napisao: Ma ja njega prosto obožavam, zbog njega sam počeo sve više da koristim motor, sredio sam ga za sebe (što se kaže) ranije sam išao uglavnom samo do posla a onda (sa suprugom zajedno) krenuli malo po okolini... koncerti, izleti... zavoleo sam Yamahu. Nisam planirao tako brzo da ga prodam - tek sam ga razradio. Ali... Ne nadano se pojavila mogućnost i naručio sam nov Xmax 125 - (to mi je bio san ali do sada nisam finansijski to mogao), nešto je udobniji, moderniji ali ne tako startan - agilan kao Nmax, Eto, to je to, sad čekamo proleće.... a voleo bih da neko nastavi da uživa uz ovaj lepi motor... Na trenutak se uplasih da si odustao od skutera uopste ili da se ne daj boze desilo nesto. Drago mi je sto nastavljas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je kofer i nosač kofera - pa je prepravljen oglas Promenio Februar 1, 2022 član RobiNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sad se već sprdaš sa nama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...