Igor86 357 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 22, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo su sve razlicite lokacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 22, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au covece, dobio je kaznu zbog svake kamere koja ga je snimila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pa različite, nije znao da mu je istekla rega, vozio je 2 meseca tako, jurio oko renoviranja i selidbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Nolanka je napisao: Au covece, dobio je kaznu zbog svake kamere koja ga je snimila. Upravo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje ne verujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Septembar 22, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Snimljen je možda zbog drugih prekršaja? Moj bivši tast dao kombi da učini uslugu i lik u jednom danu 5 kazni za vožnju u žutoj traci na brankovom. Sve morao da plati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 22, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan STIŽU KAZNE NA KUĆNU ADRESU! Policija u Srbiji ne snima samo prekoračenje brzine već i OVAJ PREKRŠAJ (FOTO) | Najnovije vesti - Srbija danas WWW.SRBIJADANAS.COM Saobraćajna policija može putem radara da zabeleži i prekoračenje brzine, ali ipreticanje preko pune linije i da za... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Septembar 22, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Sve zemlje koje imaju elektronsku vinjetu, npr BG i RO, kontrolu istih vrše upravo preko takvih kamera (koje smo svi mi dobro videli iznad puta) a onda sistem vrši proveru registarskog broja u bazi podataka i proverava da li je za taj broj vinjeta plaćena ili ne. Na istom principu radi i oko sokolovo po pitanju plaćanja parking mesta tako da sa tehničke strane ovo nije ništa VAU. Inače, ja lično podržavam ovakav vid kontrole. Po meni je ovo nešto sasvim normalno pa me čak i ne zanima gde se nalaze te kamere koje proveravaju validnost važenja registracije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Ništa drugo nije imao, na svakoj kazni je isti član-za neregistrovano vozilo. @travelman nemam ja ništa protiv te vrste kontrole, ali makar da su oni to regulisali kako valja... Pričao sam sa ženom iz policije, kaže-ni mi još ne znamo kako ćemo sve ovo da izguramo, da to profunkcioniše kako treba. Evo danas rekli da mogu da mu izadju u susret da plati prvih 6 kazni! pa da vide šta će biti u narednih mesec dana... Oni... Da vide šta će biti... A ti matori plati soma evra...prodaj auto, ko te je.e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 22, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da se sačeka da ipak podnesu prekršajnu prijavu, kao što je navedeno jer u prekršajnom sudu 1/3 predmeta zastari, pogotovo ako sada krenu te masovne prijave sa kamera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4926 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakva navlakuša niti je on jedini. Jednostavno, uvezali su sistem sa kamerama i vrše provere. Vozilo mora biti registrovano i to je to. Može se reći i da je imao sreće da nije načinio nikakvu saobraćajnu nezgodu pa bi ceh bio mnogo veći. I na osnovu kazne i na osnovu štete koje je prouzrokovalo vozilo bez osiguranja. Sad sa pravne strane, može da se umanji šteta ali za to je potrebna izuzetna disciplina i saradnja sa advokatom. Inače, on mora da ode do policije i da se izjasni ko je vozio. I to mora da uradi u ostavljenom roku. Ako propusti, onda će ga teretiti za mnogo skuplji prekršaj. Znači, ako hoće da prizna, ode do policije, kaže da je vozio i oni mu izdaju prekršajni nalog koji onda plati u roku od osam dana u polovini visine kazne i slobodan je. A nema ni boodova ni zabrane. Samo kazna x broj prekršaja. Ja imam klijenta koji je vozio od juna, pa sad vi vidite koliko je to para. Izračunao je da je 250 000 dinara dovoljno da se sve to plati. Još se razmišlja hoćemo li da idemo u postupak ili ne. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 23, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me sve gura da radim nešto što sam ne namerno radio dok sam vozao SV-a. Pukao mi bio ram tablice i onda sam tablicu držao ispod sedišta dok ne nadjem ram... Ima skinem opet tablicu, zalomim ram pa kad me pita čika plavac: "izvolte, pogledajte, puče malopre al sam sačuvao tablicu, evo je ispod sedišta... u gepeku... P.S. Jbga za kola mora se smisli bolja priča, Hebeno sa 2 tablice. Ali biće zanimljivo svakako sa našom policijom i njihovim novim gedzetima. Sve smo bliže po svemu evropi sem po standardu življenja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Septembar 23, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da kontaktira advokata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9889 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 2303 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam pisao u nekoj drugoj temi da su u Bosni vec godinu dana pustene u rad kamere koje love neregistrovana vozila. Nisam znao da su krenuli i kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam čuo prije neki dan,momak je išao na autoput na posao na pumpu,možda desetak puta su ga slikali,mislim da je prošao sa malo više od 100000. Živjela kineska tehnologija,usrećićemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uglješa B. 63 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bezveze. Prokuvam od tih kazni i kamera svuda. Kad nekog neđe ubiju,kamere gluve i ćorave. Kad su me uslikali u žutu traku,svaka trepavica je mogla da mi se izbroji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Septembar 23, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skyrunner je napisao: Nije nikakva navlakuša niti je on jedini. Jednostavno, uvezali su sistem sa kamerama i vrše provere. Vozilo mora biti registrovano i to je to. Može se reći i da je imao sreće da nije načinio nikakvu saobraćajnu nezgodu pa bi ceh bio mnogo veći. I na osnovu kazne i na osnovu štete koje je prouzrokovalo vozilo bez osiguranja. Sad sa pravne strane, može da se umanji šteta ali za to je potrebna izuzetna disciplina i saradnja sa advokatom. Inače, on mora da ode do policije i da se izjasni ko je vozio. I to mora da uradi u ostavljenom roku. Ako propusti, onda će ga teretiti za mnogo skuplji prekršaj. Znači, ako hoće da prizna, ode do policije, kaže da je vozio i oni mu izdaju prekršajni nalog koji onda plati u roku od osam dana u polovini visine kazne i slobodan je. A nema ni boodova ni zabrane. Samo kazna x broj prekršaja. Ja imam klijenta koji je vozio od juna, pa sad vi vidite koliko je to para. Izračunao je da je 250 000 dinara dovoljno da se sve to plati. Još se razmišlja hoćemo li da idemo u postupak ili ne. On je otišao da prizna, i rekli mu otprilike to što si napisao. Da li se isplati ići na postupak? @Chika Jimi počećemo tako s motorima da radimo izgleda...a što kaže @Uglješa B. kad se nešto desi, nijedna nije bila u funkciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hah, sada sam se čuo sa Efektivom. U tom momentu im je izlazio gospodin koji ima 60 kazni. I ja dobih dve danas. Za parkiranje... Oko sokolovo... Ja dobih, a supruga, čiji je auto parkiran levo od mog, i komšinica, koja je parkirana desno, nisu... Sada ću da se tužim sa njima... bzvz. 100 kazni, 100 postupaka... drugačije ne može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 23, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic Tebi UE table, pa misle ajde da cepamo Eru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako je zbog toga, ali nema smisla... Ova tri auta koja se vide su stajala na tom mestu 5 dana. Niko od nas nije pomerao auto. Sada mini stoji na istom mestu, a 500L i punto su zamenili mesta... Zivimo tu. Suludo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je suludo što se parkirate na trotoar ili što njima nisu stigle kazne. Stari srpski običaj da komšiji crkne krava 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4926 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šanse da se uspe u takvom postupku su fifti-fifti. Moguće je, a zavisi i kod koje sudije zapadneš. Uglavnom, za nekog ko ima 50 kazni se isplati. Ako ništa odložiće plaćanje. Inače ne znam kakve veze Efektiva ima sa svim ovim. Nikakve veze kazna za vožnju vozila kome je istekla registracija nema sa potrošačima i njihovom zaštitom. Pre će biti da se protiv zakona bave reklamiranjem i posredovanjem kod pružanja stručne pravne pomoći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS kakvi su to stari običaji u to ne ulazim. Iskreno i ne zanimaju me. Ja sam propisno parkiran na trotoaru, sa ostavljenim prostorom ispred automobila da se mimoiđu dva prosečna čoveka (iako je u ZoBS-u navedeno 1.2m, tužbe se mogu oboriti sa statističkim podacima o dva "prosečna" srbina). Podsetio bih da je u pitanju je tema o kaznama i o suludom načinu sprovođenja/izricanja istih. Nisam siguran da znaš tačno o kojoj ulici se radi i gde živim, te verujem da nisi kompetentan da komentarišeš. Moja je greška što sam uopšte i postavio fotke ovde. Kolegin tata je dobio kazne od Policije, a ja od Komunalne Milicije, što samim tim naše slučajeve čini veoma različitim. Ja ću moj oboriti na sudu, kao i prethodna 4 što oborih protiv iste institucije, samo na različitim lokacijama. U svakom slučaju, detaljnije informacije ćeš pronaći u ZoBS-u, član 66. stav 1., a ja ću se uzdržati od bilo kakvih dodatnih komentara, kako ne bi razvodnjavali i off-ovali temu nepotrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 23, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Slicna situacija je mene upoznala sa "Sokolovim okom" i obrazlozenje je bilo "vozilo parkirano na neobelezenom parking mestu", iako cela strana ulice nije obelezenih parking mesta, samo na pocetku coska ima znak za parkiranje i koja je zona. Sreca te je braca uzimao kola odmah sutra dan te dobih jednu samo kaznu. Inace pitah za proceduru da se zalim, cekas red u Mekenzijevoj, podnesak 800din mislim.Rekli mi da ima oko 40-tak ljudi svako jutro te odoh do poste i platih 2.500din u roku od 7 dana. Da sam dobio jos koju ganjao bi se ovako mi se u glavi nije isplatilo.Pritom su mi spominjali preko tel da nisu oni zaduzeni za obelezavanje nego Parking servis pa da se zalim i njima, tako da bice tu igranke i opet se prebacuje loptica na razne strane.Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...