Shecki 176 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan 1997. god, 165 ks, model sa karburatorima, prešao 69000km. Motor i menjač perfektni, BMC filter vazduha, gume nove Metzeler Roadtec Z6 stavljene pre 300km, prerađeno sedište, USB punjač sa voltmetrom, registrovan godinu dana, bez ulaganja. Cena 2650 evra, 063/75-22-157. 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Avgust 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakva sprava sunce ti... Jel treba nekom bubreg? 1 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 3, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunac moto-industrije dvadesetog veka! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 238 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vozio i jedina mana ovog motora je sto sam ja malen za njega Srecna prodaja i predivna je sprava. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Avgust 3, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da podignem kredit jos...ccc bem ti srecu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4895 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. jel gledas ti ovo? 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Avgust 3, 2020 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva mašina ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 238 Napisano Avgust 3, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja steta sto neko ko je stavljao guvernalu nije ulozio 150e za LSL kit, za ovaj motor to stravrno vredi, nego je samo izbusio gornji trougao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22723 Napisano Avgust 4, 2020 Integrisan, 9724 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Markone88 je napisao: @N.F.S. jel gledas ti ovo? Heheheh, gledam lepotu naravno Ja sam hteo od 2003 model, sa ubrizgavanjem i digitalnom tablom, ovakvu sam vozio, agregat takav da bez zvuka (sem zvizduka zamajca) ubrzava isto od 0-100 i od 100-200... Bez muke ili promene u zvuku/radu. Osecaj da lagano, ako zelis mozes "preskociti" bilo sta na putu, bez vibracija ikakvih i osecaja da masina zapinje, muci se. Sve fluidno i glatko, kao na paru. Prodavao je Kalcho iz Kv takodje lep i ocuvan model, prvu verziju isto... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 4, 2020 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Prodavao je Kalcho iz Kv takodje lep i ocuvan model, prvu verziju isto... Kupio isto samo noviju, sa ubrizgavanjem. Njegove, i prethodna i ova, su baš posebno kastomizirane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Avgust 5, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan E to je bas bas motor. Ovo bi trebalo praviti dok god je benzina na pumpama. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Avgust 6, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor. Srećna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5056 Napisano Avgust 6, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 406 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan O Bože koliko se meni svidja XX i to odavno.. Motor u svakom smislu te reči, apsolutno sve sve sve... Ko zna možda jednog dana Srećna prodaja a blago onom ko kupi.. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Svakom normalnom se xx sviđa.A kako i ne bi.Vozim motor, nisam bajker. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Avgust 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, punisa 16 je napisao: E to je bas bas motor. Ovo bi trebalo praviti dok god je benzina na pumpama. Potpisujem, odlično rečeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 15, 2020 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci je neki ovakav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18026 Napisano Avgust 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Hondica stigla kući... Ne brini, bice mazena i pazena... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom da služi i u zdravlju da je voziš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Avgust 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, BokyBoy je napisao: Hondica stigla kući... Ne brini, bice mazena i pazena... A jel, dosla maca na vrataca Reko sam ja da je XX-ara brutalan motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5614 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: A jel, dosla maca na vrataca Reko sam ja da je XX-ara brutalan motor Ne rece nesto neki motor adnoh? Ili kawasaki jede motor svaki, il vec ne znam ni sta se sve pisalo na temu zelene nindze? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Avgust 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to za ljude, 12-ka, Busa, XX, ZZR... za mene pogotovo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hondica stigla kući... Ne brini, bice mazena i pazena... Mašala!!!Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5614 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy nije me mrzelo... napokon si uzeo pravog japanca! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18026 Napisano Avgust 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da razjasnimo nesto, XX-a je kupio moj jako dobar prijatelj Nemanja, a ne ja... Evo me bas sa njim, pored motora, presrecan je, zadnjih 5 godina je bez motora i sada konacno opet ima sta da jase... Hvala kolegi @Shecki -ju na svemu, ispao je skroz korektan i za cenu, motor je kao puska. Napisah negde ovde davno da mene XX ne radi, daleko od toga da je los ali jbg... Cak sam imao nameru jednom da kupim jedan... stavio pare u dzep i posao bas po XX-a, probao dva komada...i na kraju svratio kod Grofa, probao njegovu 9-ku...i vratio se kuci na njoj... Kawa je Kewa...12-ica jede zivu decu, ostaje jos kod mene, a zamenice je...pa 14-ica naravno... Pozdrav svima i sorry za off... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...