Džim Džarmuš 2602 Napisano Januar 4, 2023 (promenjeno) Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ma botina ko kuća,samo ne znam što to radi kad se bukvalno svi skuteri u toj kategoriji, prodaju maltene odmah.. Promenio Januar 4, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Januar 5, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2244 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jesu domaci trgovci muljare,to stoji,ali voziti ibez provere osnovnih stvari na svakoj masini?Nivo ulja i rashladne tecnosti,i temperature vozac mora da prati. Posedujem Yamahe kao vanbrodski motor ,odlicne su. Promenio Januar 5, 2023 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daca30 3 Napisano Januar 15, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz..procitao sam sve postove.. Ovako vlasnik sam yamaha x max 300 2017. God.. Kupio sam nov motor.. Trenutno posle 5 god..imam 6800km na njemu..nazalost nisam u mogucnosti toliko mnogo da se vozim.. Sto se tice odrzavanja: Prvi servis na 1000km uradjen u yamahi direktno.. Drugi servis uradio sam( ulje,filter ulja,dolii tecnost za hladnjak,zamenio kociono ulje) Sto se kaze gram ulja nisam dolio( sta vise nisam ni kontrolisao) Motor radi kao i prvog dana. Nikakvih problema nemam.. Prve gume na njemu( za sledecu sezonu kupujem nove,nisu se potrosile u profilu ali ima na par mesta vide se risevi) Mozda je moja yamaha izuzetak hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2602 Napisano Januar 15, 2023 Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Daca30 je napisao: Pozz..procitao sam sve postove.. Ovako vlasnik sam yamaha x max 300 2017. God.. Kupio sam nov motor.. Trenutno posle 5 god..imam 6800km na njemu..nazalost nisam u mogucnosti toliko mnogo da se vozim.. Sto se tice odrzavanja: Prvi servis na 1000km uradjen u yamahi direktno.. Drugi servis uradio sam( ulje,filter ulja,dolii tecnost za hladnjak,zamenio kociono ulje) Sto se kaze gram ulja nisam dolio( sta vise nisam ni kontrolisao) Motor radi kao i prvog dana. Nikakvih problema nemam.. Prve gume na njemu( za sledecu sezonu kupujem nove,nisu se potrosile u profilu ali ima na par mesta vide se risevi) Mozda je moja yamaha izuzetak hehe Dobrodošao, trebao bi da se predstaviš u delu foruma određenom za to, po mogućstvu sa slikama , jel to što poseduheš je lepa makinaPozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Januar 15, 2023 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Daca30 je napisao: Prvi servis na 1000km uradjen u yamahi direktno.. Drugi servis uradio sam( ulje,filter ulja,dolii tecnost za hladnjak,zamenio kociono ulje) Hoćeš reći da si za 5 godina uradio samo dva servisa ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daca30 3 Napisano Januar 15, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da hocu reci bas to.. Kao sto sam naveo mala kilometraza uglavnom voznja po gradu 2-3 km..inace motor je godinu dana i stajao u garazi..pa sam napravio servis i ove sezone napravio skoro 3500 km..tako da sada ide opet servis svakako..a evo i par slikica kako masina izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daca30 3 Napisano Januar 15, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam tako da ne znam jos kako sve funkcionise ovde hehe.. Ps..par slikica ubacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Januar 16, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! X max ko bombona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Daca30 je napisao: Sto se kaze gram ulja nisam dolio( sta vise nisam ni kontrolisao) Mislim da su preduslovi što se tiče problema trošenja ulja sledeći: 1. Da ga voziš 2. da proveravaš nivo ulja 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daca30 3 Napisano Januar 17, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da je problem kontrolisanje ulja!!! Iskreno kakve veze ima kontrolisanje sa potrosnjom ulja.. Koliko se ja razumem a ne razumem se..potrosnja ulja se desava u motoru..a kontrola je van motorska hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Januar 17, 2023 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako bih ti rekao, i potrošnja goriva se "dešava u motoru, a kontrola je van motorska" . Doduše, ako ne voziš skuter i ne proveravaš skalu, isto tako možeš reći da ti ne troši ni gorivo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daca30 3 Napisano Januar 18, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bec Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom... Zato valjda ljudi postavili one crtice ili skalu..koliko ima goriva jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2602 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Evo cena za 2023 x max 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan More, sedam iljade im ja majaka za XMax 300! Nego, šta su dodatni troškovi? Reket da ne biju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2260 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 987 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Yamaha ali mnogo je. Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2602 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgpa ja kapiram da je to klasičan lov u mutnom,nisu smeli da stave konačnu,veću cenu kao preporučenu koju su definisali principali-yamaha,pa su nadogradili sematičkom igrarijom kategoriju dodatni troškovi.Videli da ljudi plaćaju pa udri..tako je i u regionu nismo mi nista više alavi od drugih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4943 Napisano Januar 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 3738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ko još ima stavku "dodatni troškovi", živo me zanima? Da li im na računu to piše? Kako li knjiže? Promenio Januar 26, 2023 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2602 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 1148 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgnađu neku trgovačko računovodstvenu alhemiju ,to je bar lako kad ima ko da plati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ali Tmax skoro 17000e...Auuu!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4972 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, to je TechMax, da se vidi raskoš. Ovaj standarni je pridtupačnih 14500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Januar 27, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ti,ala poskupeli ovi sintisajzeri. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Januar 27, 2023 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, slobasuper9 je napisao: Jeste Yamaha ali mnogo je. Laku noc na japanci, dobar dan na zutajci. Bicemo kao Grcka, porasce prodaja sym-a, kymco-a, voge, zontes, itd... A polovni odose u nebesa. Ima ljubim ja mog burgmana u auspuh Pre 13 sati, vidakn je napisao: Ali Tmax skoro 17000e... Auuu! Mozda ide i stan u Smederevu ili Leskovcu uz njega Kad kremu sad kompleksi... sto u "drustvu", sto na forumu. "Pa ja imam taj i taj motor, sta ti znas! Gle sta vozis" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4922 Napisano Mart 29, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Povezivanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0111 0 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ugradio sam mallosi multivar i crvenu oprugu na kvacilo na xmax 300 2017god. Primjetio sam da mi je dolje prenos bucniji najvise oko 40km/h. Samo da pitam je li ko imao iskustvo? Hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0111 0 Napisano Maj 2, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam xmax 300 2017 god, nikad kapo ulja potrosio nije. Sipam mu motul 7100 crveni, na 3500 mu mijenjam ulje imam ga evo 2ipo godine ima 16500km. Ugradio sam sad mallosi multivar 2000 i crvenu oprugu na kvacilo, malo je bucniji prenos vise se rolnice cuju pa ne znam je li to normalno. Uglavnom motor ide 30% bolje, potpuno drugi motor... Ko kaze da xmax 300 ne valja taj ne zna sta je motor hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...