milomir22 3579 Napisano Novembar 26, 2021 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Markone88 said: Potvrdjujem. Od sad nadalje ce biti manje tehnicki a vise estetski od mene Nećeš se ti tu naraditi, nema posla ni estetski, a ni tehnički, samo hedonistički. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9929 Napisano Novembar 29, 2021 Ne silazi, 2310 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 tek sad čitam, neka je sa srećom prinova ! Nešu ne poznajem lično, ali mu svaka čast za potez...kao da se to i dogovorio sa tobom kada ga je kupio, da će biti tvoj (samo malo sačekaj ). A tebi se sigurno isplatilo ovo čekanje (ne mislim na pare, nije sve u novcu) i drago mi je da si uzeo motor koji voliš, u "mint" stanju... Bravo, za obojicu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Пази брате @Markone88 боље ти пожури по Сузану, колико видим у другој теми @N.F.S. се "зезнуо" са куповином скутера (нема шта да чачка). Да се не предомисли. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: @Markone88 tek sad čitam, neka je sa srećom prinova ! Nešu ne poznajem lično, ali mu svaka čast za potez...kao da se to i dogovorio sa tobom kada ga je kupio, da će biti tvoj (samo malo sačekaj ). A tebi se sigurno isplatilo ovo čekanje (ne mislim na pare, nije sve u novcu) i drago mi je da si uzeo motor koji voliš, u "mint" stanju... Bravo, za obojicu ! Pogodio si sve. Nije sve do novca, ima nesto i u poverenju. Vec treći motor od Neše kupujem. I u taj sam sigurniji nego nov da kupim! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko05 said: Пази брате @Markone88 боље ти пожури по Сузану, колико видим у другој теми @N.F.S. се "зезнуо" са куповином скутера (нема шта да чачка). Да се не предомисли. Bogami, vec gledam prevoznike neke hahahahhahahah 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti prevoznici?Oprema i pun gas...Nego gde ćeš ga turitis, kad garagis oxis zgotovitis?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9929 Napisano Novembar 29, 2021 Ne silazi, 2310 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, TAZZ je napisao: Šta će ti prevoznici? Oprema i pun gas. Haha, možda je zaboravio da vozi, pa se uplašio...ipak je +10°C ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Novembar 30, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ceka Marka (trenutna fotka) Po njegovom nalogu drugi nosac kofera montiran, onaj kao gelenderi zapakovan u kese.... Sve sto imam resto uz motor morace u gepek 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2021. at 21:53, gebee&co je napisao: tri slova TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Novembar 30, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ispratio sta je fora sa tri slova ali taj poluproizvod se ne pominje u ovoj temi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12810 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti ti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Novembar 30, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da skuteras medju motorasima k@nja nesto?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Novembar 30, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Alekre je napisao: Ćuti ti Evo i Marina negoduje, ona ga je obozavala! Pih, kaki ste Odoh da trljam skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8193 Napisano Novembar 30, 2021 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio na Bmw,ne znam na šta drugi misle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Novembar 30, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan BMW dobar se trazi po stranskim zemljama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ispratismo Suzanu Honda i ja Slagacu ako kazem da mi nije bilo zao...Bas! Marko druze, uzivaj i neka ti je sa srecom voznja i briskanje @Nenadbg88 bilo mi je zadovoljstvo druze! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8889 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Zove me Nenad, kaže neki GSX650F mu se izvrnuo u kombiju, pa ako nekome treba za delove, agregat netaknut..Ponude u PP Sent from my SM-N975F using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, ProMaster said: Zove me Nenad, kaže neki GSX650F mu se izvrnuo u kombiju, pa ako nekome treba za delove, agregat netaknut.. Ponude u PP Sent from my SM-N975F using Tapatalk Meni treba korman, al samo ako je zlatan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što su na ovakvo lepom motoru žute plastike migavaca Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Krmco said: Šteta što su na ovakvo lepom motoru žute plastike migavaca Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Pozutele od blata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nema bele kako kod@nenadbg88 na stromu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda od tumbanja i prevrtanja po kombiju, otvorila se vrata pa ga je vukao na gurtni po putu, u krivini zahvati malo blata , ilovace Ja sam poslao providne, transparentne sto bi se fensi reklo! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Decembar 5, 2021 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo@nenadbg88, u temi o stromu, priča da nije verovao koliko se delova podudara od gsx na stromPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ....pa kad vec stize da izmenja?!? Jes" profesionalac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22169 Napisano Decembar 5, 2021 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Markone88 je napisao: Meni treba korman, al samo ako je zlatan! Da se zahvalimo @Vampa i ti i ja! Zapamtio sam gest 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...