nafetS 3817 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, N.F.S. je napisao: rezervne delove za skuter ahaha, Markone zna što ih nabavlja, da se ne masti on 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, TAZZ je napisao: Misliš, Ova jakna, sa ovim pantalonama, upareni sa ovim rukavicama i kacigom ... Pa EXTRA! Da me nisi nazvao i rekao kreći debeli, ništa od kacige, pantalona, rukavica... A jaknu si dobacio po ulaznoj ceni koliko si platio, da bih kompletirao set. Kao što rekoh! Izrudario dijamant. Imao sreće... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Još samo da ti dodamo POLICE na grudi i leđa junačka!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Šta će mi polica? Dajte pršut, kavurmu, kulen, šunku .....On bi policu....E moj Ti!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, TAZZ je napisao: Šta će mi polica? Dajte pršut, kavurmu, kulen, šunku ..... On bi policu.... E moj Ti! Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Ahahahhhaaa vidim post prošao, prestao si krompir da jedeš?!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao celu temu od početka do kraja natenane... šta da dodam, sve je rečeno Trenutno Suzana spava sa jednom Yamahom u garaži, ne znam kako će neki to ovde podneti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Možda glupost da pitam ovde, ali ipak sam ja sada vlasnik ove teme !!!!!11one Stikeri, odnosno slova, na točkovima Suzane jednostavno moraju biti skinuti. Koja je najbolja metoda bez da oštetim farbu ispod stikera? Promenio Februar 26, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I o tome se pisalo koliko se sećam. Sacekaj lepo vreme i polako noktima kreni da skidas, ne treba ti fen ni bilo kakvo sredstvo, nikakav dodatak za bušilicu i slično. Sav lepak sto ti ostane lagano skini petrolejem (sredstvo za osvetljenje). Promenio sam sigurno ove godine sigurno 3-4 seta trakica. A vlasnik teme si čim prestigneš Nešino sređivanje, dakle da nadmašiš njegov rad na tom motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zlatko LA je napisao: A vlasnik teme si čim prestigneš Nešino sređivanje, dakle da nadmašiš njegov rad na tom motoru. Mislim da to već nije moguće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA @blackmore piše vam gore lepo ko je vlasnik teme hahahahah 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Mart 4, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. kolika je nauka da se umesto onog voltmetra stavi voltmetar sa USB-om ili Quadlock sa bežičnim punjenjem? Pretpostavljam da se i sam voltmetar napaja direktno sa akumulatora? To ne bih smeo da diram, a gledam da uzmem Quadlock za korman, pa razmišljam da li da uzmem običan ili sa wireless punjačem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 5, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozes iskoristiti taj kabl (kada je vec tu), zasto da ne... Ako novi punjac ima prekidac ok, ako ga nema onda ipak valja direktnu struju dovesti sa akumulatora ali preko releja cija ce pobuda biti sa osiguraca npr. Da se napajanje dobije tek davanjem kontakta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni Suzuki, dok nisam sanirao udubljenje , Obrezao sam ga od crne folije Nema ko se nije nasmejao . 6 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Mart 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno mi dođe da zveknem rezervoar samo da bih nalepio ovakav stiker 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Mart 10, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Polo, bivši vlasnik ulubio gepek vrata. Izvinjavam se za off... 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 31, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da nisam im"o suzanu od 1300ccm? Sabeeeeeeri Kakvu sam glupost napravio, dva puta! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto....Pitanje za milionče. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Mart 31, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj Teslin mi je zalije! Bas sam glupost napravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, N.F.S. said: Za ovaj Teslin mi je zalije! Bas sam glupost napravio... I meni isto, ne znam sto sam prodao da me ubijes sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I meni isto, ne znam sto sam prodao da me ubijes sad A 'el si ti kupio neki motor opet?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, vidakn said: A 'el si ti kupio neki motor opet? Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 1, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, N.F.S. je napisao: Za ovaj Teslin mi je zalije! Bas sam glupost napravio... Pre 5 sati, Markone88 je napisao: I meni isto, ne znam sto sam prodao da me ubijes sad Ništa ne brinite momci, u sigurnim je rukama 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, blackmore je napisao: Ništa ne brinite momci, u sigurnim je rukama Ne brinu oni što je u sigurnim, nego što nije u njihovim. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, N.F.S. je napisao: Ko kaze da nisam im"o suzanu od 1300ccm? Sabeeeeeeri Kakvu sam glupost napravio, dva puta! Колико год глупо и безобразно звучало, жао ми што ти не дадох фрезу да прође кроз твоје руке и кад ти досади дођем и узмем је назад, наравно уз надокнаду за твој труд и рад. Генерално плашим се да л' би ти брзо досадио... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano April 1, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je resenje da (za koju godinu) napravim garazu gde cu primati po motor mesecno! Tako bih zadovoljio svoju potrebu da stalno nesto oko motora radim a ukucani me nebi gledali popreko Odavno vec ne govorim porodici istinu u vezi cene za koju prodadoh (kazem vecu), pa i delove narucujem krisom. Zamara me to i krivo mi je zbog radnje koju radim, kada nesto zelim (npr auspuh koji nije cenom primeren motoru koji vozim) ja to ne zelim kao normalni ljudi, ja izgaram i zudim... U kratkom roku moram da imam, kao sugava narkomancina koja uzitak trazi, cim odradim to sto zelim meni je opet draz da za necim tragam Dve yosimura bregaste za cbr1000 sam svojevremeno platio 800 eura, rekao da su kostale 100... Tu sam cbr1000f prodao za 1000 eura, sadasnji vlasnik nema pojma da su unutra bregaste od 100000 dinara ili da sam kod naseg Roberta u Adi uradio grane i izduv za (mislim) 600 eura (ove sto ljubim na slici avatara), 500 eura kostalo farbanje i keramik lak... Da, prodao sam je za 1000 eura. I tako u krug... I sada evo gledam da pazarim neku f4i, versys 650 ili tako nesto... Motor koji uzmem, ja istrazujem, procitam sve dostupno od tehnikalija, poredim sa onim sto vec znam... Uzivam! 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...