Djokic 939 Napisano Novembar 16, 2021 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, N.F.S. said: Cim zahladni i prekinem sa voznjom 'ladno je vec neko vreme, zar ti nisu javili? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je "ladno (mozda) normalnima... Cim je suvo meni znaci da su uslovi za voznju optimalni Cesto se i po minusu vozim, samo ako je dovoljno hladno da mraz neutralise vodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da se prodaje neki solidno ocuvav primerak Suzuki GsxF 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cena prava sitnica https://www.polovniautomobili.com/motori/18197114/suzuki-gsx650f? Onaj u N.Sad-u ne deluje lose, jes" presao malo vise ali ako je pazen to nema veze... Vrv imamo nekog kolegu tamo, da opise motor... Ima drugar iz uvoza, 2010god (mislim), narandzasti, u procesu je papiroloskom... Mislim da mi rece 4500e, 42000km presao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, N.F.S. said: Cena prava sitnica https://www.polovniautomobili.com/motori/18197114/suzuki-gsx650f? Onaj u N.Sad-u ne deluje lose, jes" presao malo vise ali ako je pazen to nema veze... Vrv imamo nekog kolegu tamo, da opise motor... Ima drugar iz uvoza, 2010god (mislim), narandzasti, u procesu je papiroloskom... Mislim da mi rece 4500e, 42000km presao. Bas prava sitnica,svejedno hvala iskopace Bili njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Baci oko na onog u Novom Sadu, ima i opreme, pristojno izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Baci oko na onog u Novom Sadu, ima i opreme, pristojno izgleda... gledam ga sad a ima i jedan u Leskovac isto crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 16, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj iz Le mi se ne svidja, ne znam zasto ali tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 16, 2021 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Taj iz Le mi se ne svidja, ne znam zasto ali tako je Iskreno ni meni,suvise lepo da bi bilo istinito a pritom neki detalji mi se ne uklapaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Novembar 16, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovog u Le sam vidjao letos, ima jedan 1250 tamno plavi takodje, ali bas bas tamno plavi. Meni lepo izgledaju i jedan i drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ја се не сећам да сам у НС видео овај црни, сигурно бих га запазио пошто сам возио исти мотор. Додуше, с обзиром да је на БГ табле можда је од недавно "пречан". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 17, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo par jutrasnjih, utrnuo sam ceo od hladnoce... ...a ona lepa, samo vrcka i zove da se vozimo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pozdrav za mog druga N.F.S. -a ,slike od pre par godina Vareze,Italija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 20, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posetio sam Siciliju, Rim... Slicni su nama. Izdvojih par slika da okacim ali nije ovo tema za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam te pozdravio,vidim ućutao si se.Spremaš neki projekat u tajnosti.A za mene lično,ova tema,pod ovim nazivom je lično tvoja,iako je pokrenuo Markone88 ,koga pozdravljam ovom prilikom.Živi mi bili obojica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 20, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem, otpozdravljam od srca... Nego ne htedoh i ja slike da ovde trpam, i onako cesto sa teme odem. Ne radim suzanu nista, malo trazio pozicije ovom guvernalu, malo oprao felne, i tako... ... nista krucijalno! Ma offfiram, ne mogu dizdrzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Novembar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co samo jos da mu nekako otmem motor i onda su i motor i tema moji Promenio Novembar 20, 2021 član Markone88 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Novembar 20, 2021 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za to uvek ima rešenja.Ako nešto ne možeš da rešiš sa parama,probaj sa puno para. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 20, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Markone88 je napisao: @gebee&co samo jos da mu nekako otmem motor i onda su i motor i tema moji Marko da se skloni od moE Suzane i pusti me da mir nadjem , da me ne golica sto privatno sto javno pa da ja nocima bdijem kraj oglasa i zlostavljam se psihofizicki. Da zamisljam kako kupujem motor koji vozio nisam, pa mu skidam poklopac glave, mazim breg bregaste da mi pod prstom otkrije kilometrazu koju je zgazio... Svratio danas @milomir22, ne zeli da sedne i oseti ovaj izmenjeni polozaj, takav eto moj motor ostavlja dojam, da ga ne pipnes! (ovo molim da se shvati pozitivno, ne kao hvala, vec uvid u trud i vreme koje izdvajam) Kupio sam od Tesle biser, uzivao bih malo 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3522 Napisano Novembar 20, 2021 Malinar u pokusaju, 1690 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor i očuvan koliko je to moguće. Svaka čast svim vlasnicima (bivšim i sadašnjem) ovog motora, bukvalno se ne vide godine nigde, niti na plastikama, niti na agregatu, niti na ramu. Sve na svom mestu, ništa krpljeno, nigde ništa zamazano. Poprilično suprotno od moje rage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 21, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I jutros, sami na putu, gazimo smrznuto lisce... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16404 Napisano Novembar 21, 2021 Integrisan, 4925 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se svidja osim tog auspuha Onaj Shark sto si imao na Z750 ili kako vec je bio vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 21, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a meni kada bi neko rekao da auspuh za sebe nacrtam bas bi ovakav bio! Razlikuju se ukusi U medjuvremenu sam sredio fabricki guvernal, ofarbao ga prvo u crno, nije mi se svidelo, osmirglam sve pa ofarbam u sivo... Hmmm, bezlicno... Sada je evo u boji motora, metalik baza i dve ruke laka, valjda se vidi... (to je test boja za ovaj zlatni ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Novembar 22, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A dok niko ne gleda, valja lak na guvernalu zapeci malo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Novembar 22, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.11.2021. at 7:14, N.F.S. je napisao: Negde sam procitao da se guvernal bira tako sto izmeris ramena pa dodas po 2cm, to je optimalna sirina hvata. Visina i sve resto je individualna, uhvatis parce sipke (duzine koje ces guvernal), smestis se udobno na motor i ruke namestis gde odgovara, neko da izmeri... To posle trazis. Ako po proporcijama gledamo, da sam na tvom mestu, guvernal od 68-72 bih trazio, neki otvoreniji (da krajevi vise idu napred, ka masci) Probaj za pocetak da taj koji imas zarotiras blago ka napred, za toliko podigni komande posle rotacije. Daj sliku trenutmog stanja. Od obicne gvozdene cevi pa krivis,seces i vozis dok se ne nadu dimenzije koje odgovaraju Iza toga moze od prohroma ovo mi je bio prvi Ovo je drugi malo lepsi I diplomski rad Ovo nije u grupi motora koje vi vozite ali kao ideja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...