ZoraNS 5545 Napisano Maj 29, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zika56 je napisao: https://www.facebook.com/1484302569/posts/10225850435275928/ A mi se plašimo što nas laju. Da naleti na Lucky-ja i njegovog GS-a popucali bi rogovi ko slani štapići... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 31, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Uvek povodac i korpa Pas oborio devojčicu sa bicikla i izujedao je - NOVA portal NOVA.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15779 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 13, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo mi se vise puta da me pojuri pas, nekad cak i copor, ali sam uvek to resio tako sto stanem i dozovem ga smirujucim tonom. Obicno onda pridje da se mazi, posle minut polako krenem i sve bude okej. Cesto imam i hranu za zivotinje, pa mu dam da jede. Meni je to mnogo bolje i lakse, nego da dovodim sebe u rizik tako sto cu dodati po gasu, a resenje nije odgovoriti agresijom, jer zbog takvih stvari taj pas i juri druge, pogotovu ako ga je neko udario pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne dupliram, pisala sam ovde o tome... Nisam mogla ništa da preduzmem, što je do mene išla sam polako jer su blizu igrališta, pas je izleteo s' leva između parkiranih automobila i počeo da laje, udario u motor, tad mu je upao rep u lanac (sekund je mnogo)... Uradila sam fotku kad sam se vratila nazad... I sad kad vidim uličare usporim u slučaju da me pojure da stanem, ovaj nesrećnik mi nije dao vremena da reagujem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 13, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je prosto neizbezno.. Desilo mi se jednom u centru, da mi je izleteo pas dok sam se vozio kolima. Bio je izmedju automobila na parkingu pre nego sto je krenuo, tako da nisam ni mogao da vidim da ce da pretrci. Meni sa desne strane wolt biciklista, a leve autobus iz suprotnog pravca. U delicu sekunde, pogledam iza jel ima nekog i onda kocim najbolje sto mogu, na kraju sam ga sa nekih 5-10 km/h oborio samo. Ustao on sa poda i otrcao dalje, ja parkirao auto da probam da ga nadjem, da vidim jel okej, ali nije ga bilo nigde. Kontam da ga nisam povredio, cim je uspeo da otrci dalje. Krivo mi bas, ali nisam mogao nista drugacije. Zetu je tako izletela lutalica na autoputu, isao je oko 130 kmh. Nije mogao da pri toj brzini naglo skrece, pa je presao preko njega.. Razvaljen branik, hladnjak, i jos par stvari, sva sreca nisu i farovi otisli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 13, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, djuraz je napisao: Zetu je tako izletela lutalica na autoputu, isao je oko 130 kmh. Nije mogao da pri toj brzini naglo skrece, pa je presao preko njega.. Razvaljen branik, hladnjak, i jos par stvari, sva sreca nisu i farovi otisli. Sva sreca da nije bilo udesa pri toj brzini, ja sam ranije pisao kako mi je na nekih 90 kmh nocu izleteo, najverovatnije, šakal i kidišuci na mene podleteo pod prednji desni tocak. Malo falilo da izletim sa puta, sreca prosao samo sa sjebanom letvom volana i maglenkom u braniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 13, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, travelman je napisao: Sva sreca da nije bilo udesa pri toj brzini, ja sam ranije pisao kako mi je na nekih 90 kmh nocu izleteo, najverovatnije, šakal i kidišuci na mene podleteo pod prednji desni tocak. Malo falilo da izletim sa puta, sreca prosao samo sa sjebanom letvom volana i maglenkom u braniku. Sta god da se sjebe, nije bitno, samo da covek ne sleti zbog toga sa puta i bude onda jos veci haos. U tom trenutku, ne zna se sta je gore, da probas da skrenes, kocis naglo ili da ga pregazis, sve je rizicno.. Ne znam da li od drzave moze da se nadoknadi steta za ovako nesto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano April 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, djuraz je napisao: Ne znam da li od drzave moze da se nadoknadi steta za ovako nesto? Evo za mesec dana će biti 2 godine kako sam imao bliski susret sa psom lutalicom i ujed. Tada sam i otvorio ovu temu. Tužio sam grad Beograd , postupak je u toku i otprilike je na polovini ... eto toliko o vremenu i nadoknadi koje grad/država treba da isplati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6436 Napisano April 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste cilj. Kad obican gradjanin treba da uzme pare onda se razvlaci dok ne odustanes. Kad drzava naplacuje nesto od gradjana onda je sve po hitnom postupku, a cesto ti i kamatu udare. Po nekoj logici, tebe je pas ujeo pre dve godine, ako izguras stvar na sudu trebao bi i kamatu da im naplatis za svo to vreme. Promenio April 13, 2022 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano April 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Teorijski bi tako trebalo da bude ali u praksi se ne primenjuje. Isplaćuje se samo dosuđeni iznos odštete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8246 Napisano April 13, 2022 Solo Rider, 3168 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan poslao protestan e-mail Pet Centru u BIG Rakovica.Odem na motoru da kupim hrahu za mačku i naranvo "humani" ljudi u radnji i oko nje 6-7 đukela, čak jedna spava na artiklima. Završavam kupovinu kad u trenutku paljenja motora jedno pet kerova iz drmeža uskaču u ludilo od lajanja.Ja naravno kuliram ...krečem polako i Boga mi ispratiše me kao vojvodu da sam morao da sidjem sa motora u kao saginjem se po kamen. Jedva ih oterah. Moram da priznam reagovali su, ali će da vidimo dali kerova ima i dalje info@pet-centar.rs Tue, Apr 5, 8:18 AM (8 days ago) to me Poštovani Branislave, Jako nam je žao zbog stresa koji Vi i Vaš ljubimac proživljavate prilikom kupovine u našoj prodavnici. Da li biste mogli da nam napišete o kojoj radnji se tačno radi i gde tačno borave psi – u našoj radnji ili oko prodavnice? Zahvaljujemo se unapred na pružanju dodatnih informacija koje će nam pomoći da detaljnije ispitamo slučaj. Tu smo za sva dalja pitanja. Vidimo se u Pet centru! Srdačan pozdrav, Pet Centar Odeljenje za podršku ljubimcima i njihovim vlasnicima Tel: 011 2123 310 https://www.pet-centar.rs webshop@pet-centar.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17228 Napisano April 13, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, BaneVuk58 je napisao: Ja sam pre neki dan poslao protestan e-mail Pet Centru u BIG Rakovica.Odem na motoru da kupim hrahu za mačku i naranvo "humani" ljudi u radnji i oko nje 6-7 đukela, čak jedna spava na artiklima. Završavam kupovinu kad u trenutku paljenja motora jedno pet kerova iz drmeža uskaču u ludilo od lajanja.Ja naravno kuliram ...krečem polako i Boga mi ispratiše me kao vojvodu da sam morao da sidjem sa motora u kao saginjem se po kamen. Jedva ih oterah. Moram da priznam reagovali su, ali će da vidimo dali kerova ima i dalje info@pet-centar.rs Tue, Apr 5, 8:18 AM (8 days ago) to me Poštovani Branislave, Jako nam je žao zbog stresa koji Vi i Vaš ljubimac proživljavate prilikom kupovine u našoj prodavnici. Da li biste mogli da nam napišete o kojoj radnji se tačno radi i gde tačno borave psi – u našoj radnji ili oko prodavnice? Zahvaljujemo se unapred na pružanju dodatnih informacija koje će nam pomoći da detaljnije ispitamo slučaj. Tu smo za sva dalja pitanja. Vidimo se u Pet centru! Srdačan pozdrav, Pet Centar Odeljenje za podršku ljubimcima i njihovim vlasnicima Tel: 011 2123 310 https://www.pet-centar.rs webshop@pet-centar.rs Psi osećaju ko ih ne voli (ili ih se plaši), pa shodno tome reaguju. Ti ih nazivaš džukelama, pa je očigledno da im nisi baš naklonjen. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1069 Napisano April 13, 2022 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 13, 2022 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odem neki dan sa zenom u jedan restoran i kad smo rijesili da krenemo neki fini pas ne da da podjemo. Laje, luduje cim krene motor, dam gas i sviram ma jok, cak i za prednju gumu grize. Ja u bezizlaznoj situaciji, sve se plasim apice zenu za nogu i onako je jedva pristala da se vozi sa mnom sad i ovo jos. Sreca bi nekoliko bajkera koji su sjedjeli u basti i izadje jedan te ga malo potjera dok sam ja uspje krenuti, a posle dzada.Gledam po mojoj ulici svi nabavili pa setaju neke "bijesne" pse bez korpi, a ja svoju djecu moram drzati u dvoristu zatvorene radi njih.Ne dao Bog da im napomenem da to nije u redu i narusim njihova kereca prava, cini mi se da bi mi i policiju zvali da me apse.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1069 Napisano April 13, 2022 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Psi osećaju ko ih ne voli (ili ih se plaši), pa shodno tome reaguju. Ti ih nazivaš džukelama, pa je očigledno da im nisi baš naklonjen.Jel to znači da ko ne voli pse, ili ih se plaši treba da pogine ili da ga izujedaju? 2 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8246 Napisano April 13, 2022 (promenjeno) Solo Rider, 3168 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zika56 je napisao: Psi osećaju ko ih ne voli (ili ih se plaši), pa shodno tome reaguju. Ti ih nazivaš džukelama, pa je očigledno da im nisi baš naklonjen. Ovo je jedan vaspitan,poslušan socijalizovan,uravnotežen pas. Četrdeset godina bez prekida sam vlasnik barem jednog psa sa i bez pedigrea. Tako nekada i odgaivač brazilske file sa šampionskim rezultatima( diplome i pehari na uvid) Za razliku od tebe ti si ljubitelj džukela, neartikulisanog ponašanja pa čak i svoju sramotu a u uništen kućni enterijer objavljuješ na društvenim mrežama u šaljivom kontekstu. Ja sve podržavam i generalno mi ništa mnogo ne smeta, ali baš nevolim da me džukele ničim izazvani jure po ulici u besnom lavežu jer "misle" da im je ugrožen habitat, zona komfora ili izvor hrane. Uzgred dobrodošao opet ma forum.....drago mi je da te prošla minus faza od ranije Veliki pozdrav Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Promenio April 13, 2022 član BaneVuk58 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8246 Napisano April 13, 2022 Solo Rider, 3168 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Bigor je napisao: Odem neki dan sa zenom u jedan restoran i kad smo rijesili da krenemo neki fini pas ne da da podjemo. Laje, luduje cim krene motor, dam gas i sviram ma jok, cak i za prednju gumu grize. Ja u bezizlaznoj situaciji, sve se plasim apice zenu za nogu i onako je jedva pristala da se vozi sa mnom sad i ovo jos. Sreca bi nekoliko bajkera koji su sjedjeli u basti i izadje jedan te ga malo potjera dok sam ja uspje krenuti, a posle dzada. Gledam po mojoj ulici svi nabavili pa setaju neke "bijesne" pse bez korpi, a ja svoju djecu moram drzati u dvoristu zatvorene radi njih. Ne dao Bog da im napomenem da to nije u redu i narusim njihova kereca prava, cini mi se da bi mi i policiju zvali da me apse. Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Što bi rek'o @zika56........osetili su da im nisi naklonjen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8246 Napisano April 13, 2022 Solo Rider, 3168 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Video Editor Studio Movie Maker, Flim Editor, Audio Mixer and More2022_04_07_06_40_15 STREAMABLE.COM Watch "Video Editor Studio Movie Maker, Flim Editor, Audio Mixer and More2022_04_07_06_40_15" on Streamable. Umalo da zaboravim.......pozdravio je sve sa BJB-a Džoni sa Bukulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano April 13, 2022 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Niti ih se plasim niti ih obozavam, prosto ih gledam kao ziva bica kojima nikada ne bih naudio iz obijesti. Nekada ih nahranim na gradilistu kada dodju i pomazim na obostrano zadovoljstvo. Misljenja sam da se prema nima treba ophoditi kao prema psima i sve preko toga je besmisleno i zadovoljavanje nekih sopstvenih potreba, a ne potreba psa.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 13, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bigor je napisao: Misljenja sam da se prema nima treba ophoditi kao prema psima i sve preko toga je besmisleno i zadovoljavanje nekih sopstvenih potreba, a ne potreba psa. Bravo ... Priroda je jasno definisala gde je mesto čoveku a gde je mesto životinjama po hijerarhiji. I da, volim životinje ... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U ovom intelektualnom dvoboju, iz rečenog i iz neizrečenog, nekako mi se čini da Žikina dela prema psima ipak imaju određenu specifičnu težinu. No, ljudi se dele na više kategorija ljubitelja pasa, od onih koji ih smatraju prijateljima i bićima vrednim poštovanja i ljubavi, preko onih kojima je samo pas sa rodovnikom dobar pas, do onih za koje su to samo čuvari dvorišta vezani lancem... Pravda za kučiće! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1071 Napisano April 13, 2022 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Najveci terorist i siledzije su vlasnici kucnih ljubimaca, prvenstveno pasa, i pusaci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 13, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ske je napisao: Najveci terorist i siledzije su vlasnici kucnih ljubimaca, prvenstveno pasa, i pusaci. objasni, za pušače ne moraš što se tiče kućnih ljubimaca ako smatraš da su ljubimci psi za pratnju koji i nemaju baš neke karakteristike pasa a vlasnici im daju ljudske karakteristike onda si u pravu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano April 14, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, djuraz je napisao: Ne znam da li od drzave moze da se nadoknadi steta za ovako nesto? Koliko znam ako je na auto putu udario u zivotinju i nacinjena je materijalna steta moze se nadoknaditi.Postoji procedura.Mislim da je morao da stane sa strane i pozove policiju...stetu nadoknadjuje onaj ko je odgovoran za odrzavanje tog dela auto puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...