DraganNS 8009 Napisano Avgust 15 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo se uselili u sadašnji stan ubrzo je u lokalu u prizemlju ( mi smo na 2. spratu) počeo da radi neki "kafić" u kome su pravili žurke svako drugo veče dok se dan ne zabeli. Stavio sam navodnike pošto su radili neregistrovani, preko dana bude zamandaljeno, a uveče se okupljaju... Da ne širim, da nije bilo tih čepića tačno bih završio ili na psihijatriji, ili na - robiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 15 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DraganNS je napisao: Kada smo se uselili u sadašnji stan ubrzo je u lokalu u prizemlju ( mi smo na 2. spratu) počeo da radi neki "kafić" u kome su pravili žurke svako drugo veče dok se dan ne zabeli. Stavio sam navodnike pošto su radili neregistrovani, preko dana bude zamandaljeno, a uveče se okupljaju... Da ne širim, da nije bilo tih čepića tačno bih završio ili na psihijatriji, ili na - robiji. Ja sam radi takvih otisao u Njemacku. Cepica se nisam sjetio... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, skoro mi je @MladenV našao ovaj sajt, i sada sam hteo da naručim, ali mi nešto čudno izgleda stranica za poručivanje - nema opcije za plaćanje i javlja neke greške. Na sajtu ne postoji kontakt, samo adrese 3 prodavnice u Bgu. Zvao dva broja - niko se ne javlja. Jel ima neko iskustva sa ovim prodavnicama - sajtom, jel poručivao neko ? @Skittles ? edit: Trebaće mi vrlo brzo, pa trenutno opcija sa eBaya itd otpada. kupiti ALPINE MOTOSAFE Pro Zaštitnik za sluh Достава у Србију jeftino MUSICMAX.RS kupiti ALPINE MOTOSAFE Pro Zaštitnik za sluh Достава у Србију jeftino Promenio Octobar 29 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 268 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @živkePo default adresi za shipping i mejlu mi ovo deluje kao slovenački sajt. A stoji i ogroman banner 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ako je hitno, prodavnica za htz i uzimaj one za jednu upotrebu. Ja ih koristim redovno, lakse mi zbog higijene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Octobar 29 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @h0use hvala. Video .rs domen, kolega preporučio, pa nisam ni obraćao pažnju, dok nisam došao do checkout-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1480 Napisano Octobar 29 Drug član, 569 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, živke je napisao: Društvo, skoro mi je @MladenV našao ovaj sajt, i sada sam hteo da naručim, ali mi nešto čudno izgleda stranica za poručivanje - nema opcije za plaćanje i javlja neke greške. Na sajtu ne postoji kontakt, samo adrese 3 prodavnice u Bgu. Zvao dva broja - niko se ne javlja. Jel ima neko iskustva sa ovim prodavnicama - sajtom, jel poručivao neko ? @Skittles ? edit: Trebaće mi vrlo brzo, pa trenutno opcija sa eBaya itd otpada. kupiti ALPINE MOTOSAFE Pro Zaštitnik za sluh Достава у Србију jeftino MUSICMAX.RS kupiti ALPINE MOTOSAFE Pro Zaštitnik za sluh Достава у Србију jeftino Sad sam zvao prvi broj, odmah se javili. Oni uopšte ne drže čepove, samo sarađuju sa Slovencima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Octobar 29 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao drugi - prodaju ali nemaju na stanju trenutno. I te koje prodaju, nisu ove za motor. Zvao i treći - oni ne prodaju uopšte čepove. Ja sam moje uzeo sa amazona, ako pare nisu problem @živke to može da ti stigne za nekih 10 dana. Dobio sam preporuku za ove od tonca: https://www.mitrosmusic.com/proizvod/19549-Vic-Firth-VICEARPLUGR/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano Octobar 29 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala društvo, našao sam ih na kp i naručio ove race. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 103 Napisano Octobar 29 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima problem sa ušnim kanalima da su suviše uski, kao što je moj slučaj, pa ne može da stavi ništa u uvo, a da mu ne ispadne, preporučujem izlivanje čepića. Ja sam to uradio kod ovih https://rs.neuroth.com/zastita-sluha/ , a video sam da ima i https://audiobm.rs/collections/cepovi-za-usi . Cena je 5.000 din kod ovih Neuroth, gde sam ja uzeo. Ja prezadovoljan, em mi lepo legnu i ne smeta mi satima da mi budu u ušima, em mi ne smeta buka. Ujedno mogu i da pričam sa ljudima, čak i sa kacigom na glavi. Doduše nije baš idealno, kao bez čepova, ali razumem sve koji mi nešto pričaju. Fotkao bih vam, ali su mi u kolima, pa ako nekoga interesuje, mogu ovih dana to da uradim. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 268 Napisano Octobar 30 Svrati ponekad, 139 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema bolje od toga kad se napravi po meri za uho. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Octobar 30 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se svidja, bas cu preko zime da resim cepove. Hvalaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 142 Napisano Novembar 12 (promenjeno) U prolazu, 91 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovi na donjim linkovima se pokazali odlično, inače identični se prodaju po našim apotekama po višestruko većoj ceni. Sa prvog linka su veći, a ovi sa drugog linka manji: https://a.aliexpress.com/_Euc8UUZ https://a.aliexpress.com/_EIcmYW9 Promenio Novembar 12 član Ivanhoe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...