Motorcyclist 19060 Napisano Utorak u 18:36 Integrisan, 5751 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Korto Malteze said: Nista im ne fali, a nisu ni nista losijeg kvaliteta od ovih koje mozes da nadjes kod nas za 5x vise novca. Meni su se ove dobro pokazale. Ergonomski ulaze u usi, ne smetaju prilikom stavljanja/skidanja kacige, cuje se motor, saobracaj, a odlicno izoluju zvuk tokom voznje na vecoj brzini. Moze link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 171 Napisano Utorak u 18:50 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Korto MaltezeTakodje sam ih koristio na poslu, veceras radim trecu I slobodan sam do 5.5. Tako da cu poneti ove cepice pravljene sa posla da vozim sa njima I da vidim razliku u voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 171 Napisano Utorak u 18:53 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Borzegikakva su vasa iskustva sa onim cepovima,jesu ii opravdali novac za Koji su kupljeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19060 Napisano Utorak u 19:15 Integrisan, 5751 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Porucicu nekoliko razlicitih pa testirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1901 Napisano Utorak u 19:24 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Borzegikakva su vasa iskustva sa onim cepovima,jesu ii opravdali novac za Koji su kupljeni?Ja već imam iste samo bez onog dodatka za vađenje iz uha i top su.Ove nisam probao još uvek, nisam ni na motor seo danima, ubi me posao... Treba da su isti kao moji stari i da nema tu iznenađenja.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 458 Napisano Utorak u 19:32 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Borzegikakva su vasa iskustva sa onim cepovima,jesu ii opravdali novac za Koji su kupljeni?Probao, odlični!Super je i onaj dodatak za lakše ubacivanje u uvo kao i ona antenica za vađenje, a mnogo su udobniji od mojih prethodnih.Topla preporuka!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 277 Napisano Sreda u 05:00 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moze link?I just found this on AliExpress: RSD2,050.64 | Motorcycle Earplugs Silicone Sponge Sleeping Ear Plugs Portable Soundproof Earplugs Soft Foam Anti-noise Earplug Travel Noisehttps://a.aliexpress.com/_Euromk2Ima i drugih modela, ali meni su se ove činile najboljom opcijom.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...