Borzegi 452 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga druze nasao sam: Elacin CH - Alfa doo Srbija | Slušni aparati | Čepići za uši | ORL Oprema ALFA-SRBIJA.RS Slušni aparati najnovije generacije i za sve vrste oštećenja sluha. Sa slušnim aparatima koje Alfa ima u ponudi možete vratiti... Sada koja je Cena neznam,nadam se da sam pomogao. Super, hvala!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 227 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Borzegi Ne znam da li si video na prethodnoj strani, pisao sam o dva mesta za izlivanje čepića. Ovo što je dodao @Bobni je nešto treće. U ovom postu imaš sve detaljno - https://forum.bjbikers.com/topic/13948-cepovi-za-usi-predlozi-iskustva/?do=findComment&comment=3101876 I samo da dodam, ove nove providne sam nosio u dve vožnje i odlični su, isto kao i plavi, tako da u tom smislu nema razlike. Poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 452 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan @Borzegi Ne znam da li si video na prethodnoj strani, pisao sam o dva mesta za izlivanje čepića. Ovo što je dodao @Bobni je nešto treće. U ovom postu imaš sve detaljno - https://forum.bjbikers.com/topic/13948-cepovi-za-usi-predlozi-iskustva/?do=findComment&comment=3101876 I samo da dodam, ove nove providne sam nosio u dve vožnje i odlični su, isto kao i plavi, tako da u tom smislu nema razlike. PozOdlično!Kontaktiraću sve tri firme pa prenosim najsvežije utiske.Hvala još jednom obojici na odgovorima!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 452 Napisano Mart 17 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Nove info:1. AudioBM - njihovi cepovi nemaju zvučne filtere, samo se izliva kalup od punog materijala, pa sam od njih odustao2. Elacin CH (sajt Alfa) - imaju razne nivoe zvučnih filtera ali je cena za par 11k plus dodatni troškovi (uzimanje otiska, poštarina i ostali dodatni zahtevi ako neko ima tipa boja i ostalo..)To mi je malo mnogo..3. Neuroth ću danas kontaktiratiSent from my 23078PND5G using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 218 Napisano Mart 17 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 2/6/2025 at 8:06 AM, Peppermint said: Upravo sam naručila po preporuci drugara čepove sa slike dole, postoji trenutno popust od 15% i dobijaju se uz kutijicu i rezervni par. Kad stignu i probam ih javljam utiske. Link ka samom sajtu: Moto Earplugs - 27 dB ARTEVIVEEARPLUGS.COM Reduce wind noise and still hear the intercom and traffic around you Tired of wind noise or your loud exhaust ringing in your ears after long rides? Real motorcyclists who ride long... Ukupno mi je naplaćeno 31.69$ i dobila sam mogućnost dodatnog popusta od 10% za prijatelja koji naruči preko sledećeg linka: Get $10 off using my discount code LOOX.IO Use my personal link to get a discount off your first purchase at Artevive Earplugs Ipak, možda je pametnije sačekati da stignu, za 8-13 dana, nadam se da će popust važiti i dalje. ja imam slicnog oblika ali se zovu loops, bez njih ne idem, cak sam ih koristila i na koncertima i pomazu..Utisavaju stetne visoke tonove a i dalje mozes da cujes sve potrebno, kad ih zaboravim cim upalim motor znam da nisu tu jer je bucan Uzela sam i drugi par (dream) za spavanje zbog radnika/gradilista i dosta pomogne, a usi ne bole kad spavam na strani (posto jedino tako mogu) A inace imam dosta male usi pa mi vecina stvari - tipa plasticne slusalice cak i vece silikonske - izazivaju bolove pa su ovi idealni jer imaju dosta varijanti nastavka Loop Engage 2 Plus: Comfortable Conversations – Loop Earplugs WWW.LOOPEARPLUGS.COM Loop Engage 2 Plus earplugs: Perfect for comfortable conversations and stylishly discreet. Ideal for social gatherings and noise-sensitive individuals seeking comfort. Promenio Mart 17 član PetraBG 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 116 Napisano Mart 18 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Korisceni svakog dana prosle sezone. Buke od vetra nema, zvuk priguse taman koliko treba, ne ispadaju i lako se stavljaju i vade, ocena 10/10 od mene. https://www.aliexpress.com/item/1005005476002635.html Promenio Mart 18 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 82 Napisano Ponedeljak u 23:42 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/18/2025 at 6:18 AM, solidSnejk said: Korisceni svakog dana prosle sezone. Buke od vetra nema, zvuk priguse taman koliko treba, ne ispadaju i lako se stavljaju i vade, ocena 10/10 od mene. https://www.aliexpress.com/item/1005005476002635.html Ovo je bas povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 82 Napisano Ponedeljak u 23:44 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Мото тапи за уши - MyMoto.bg WWW.MYMOTO.BG Най-добрите тапи за уши за мотор 3 поредни години, сега официално в България от MyMoto.bg. Bacite pogled na ove sto I'ma u susednoj nam Bugarskoj,Ako nekom odgovara planiram da idem na sajam od 11-14 Aprilia,nije problem nikakav da donesem Ako neko zeli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano juče u 08:16 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za ove ako možeš da mi uzmeš 1 kom. Alpine Motosafe Race мото тапи за уши - MyMoto.bg WWW.MYMOTO.BG Alpine Motosafe Race мото тапи за уши - цена 27 лв. и най-бърза доставка за цялата стана. Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1847 Napisano juče u 08:25 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PM!Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 452 Napisano juče u 08:32 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Мото тапи за уши - MyMoto.bg WWW.MYMOTO.BG Най-добрите тапи за уши за мотор 3 поредни години, сега официално в България от MyMoto.bg. Bacite pogled na ove sto I'ma u susednoj nam Bugarskoj,Ako nekom odgovara planiram da idem na sajam od 11-14 Aprilia,nije problem nikakav da donesem Ako neko zeli.Takodje, ako nije problem, kao i za kolegu @vidakn jedan par Alpine Motosafe Race za mene.Pošalji u PP podatke da ti uplatim pare na račun unapred ili da se nađemo pa da ti dam uživo, kako god je tebi lakše Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 82 Napisano juče u 08:34 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj broj 062787747,napisi mi zbog lakes evidencije.daces brate pare kada uzmem,nema problema za to.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6427 Napisano juče u 08:36 Drug član, 2185 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast @Bobni ! Ekstra povoljno, duplo manje nego što sam ja platio. Možda se desi da i ja pođem na sajam, možda se vidimo Čujemo se kad se malo približi datum. Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 82 Napisano juče u 08:57 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da mogu da pomognem @živke Ja planiram 12.04 da idem posto mi tada slobodan dan,Ako se uklopimo bice super taman da se izvozamo samo se madam da ce biti lepo vreme,pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 252 Napisano juče u 11:17 U prolazu, 57 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Одлична ергономија Као некада ‘кретино’ стиснеш, извијеш, увијше, а после се увек врати у првобитни изглед Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...