Tumbe 3790 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 331 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns @severian Dobrodošli... Kredit dođe kao spasenje i svetla tačka, koliko je teška klima u temi o Koroni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14496 Napisano Mart 25, 2020 Ne silazi, 6124 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma da ukoliko mi posao bas ne strada od ovoga ozbiljno cu razmisliti ponovo o novom zx6r. Ima jedan krivac ovde na forumu zbog kojeg mi se bas dopada taj motor (dopadao mi se i bez njega ali on me jos vise gura na tu stranu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3790 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 331 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns I meni se dopadao a i sada mi se dopada... Samo što već 10ak godina ne vozim R motore...Odučio me GSXR 750 K8 Inače sam imao 3 komada 636 modele, 2002, 2004 i 2005 godište... E ovaj 2005 je bio svemirski brod za celu klasu 600, kad se pojavio... Vidim da i nije razlika u performansama agregata u odnosu sadašnjeg modela i onog iz 2005... 100Kw, 70,5 Nm... Mislim da sa ovim motorom nema promašaja (pogotovo što voziš i na stazi)... Srećna kupovina... Javljam u kojoj su banci najpovoljniji uslovi... Ovo kredit, nemoj da te ljuti. Ja to da ispoštujemo temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5783 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2011 uzeo cash kredit u hipoalpe banci...Uh jedva izadjoh iz te zavrzlame,a para otislo kao blata.Nikad vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16245 Napisano Mart 25, 2020 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Samo dve opservacije u prolazu; - Od svih tema koje je lansirao Bambino Nero, ova mu ima najbolji odziv - Kada je tema o kreditu (u Srbiji !!!) - tema za opuštanje i relaksaciju, to znači da je stvar otišla u tri lepe pi... ......ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5783 Napisano Mart 25, 2020 Drug član, 866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je neko toliko neozbiljan da sad uzme kredit... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 764 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, drs said: - Kada je tema o kreditu (u Srbiji !!!) - tema za opuštanje i relaksaciju, to znači da je stvar otišla u tri lepe pi... ......ne Bingo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damjandugi 52 Napisano Mart 26, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Motorcyclist je napisao: Mene interesuje osiguranje motora u Srbiji npr. Da li ovde postoji kompanija koja se bavi gps pracenjem vozila kao sto to postoji u Americi od bogtepitakada? U Sloveniji postoji VIGO. Vigo Zavarovanje | Najbolj Napredno Zavarovanje Za Motor VIGOZAVAROVANJE.SI Zavarovanje VIGO vključuje 24/7 nadzor motorja preko mobilne aplikacije, SOS klic v sili, analitiko vožnje in zavarovanje proti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikmir 149 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: chicago Motocikl: Honda st1300 bmw r1200 rt Prijavi odgovor kao problematičan A dje vam je ovaj što kupuje motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan U banci po kredit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10537 Napisano April 1, 2020 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Postavio temu i pobegao u izolaciju... a i koji će nam bandrak, barem je smislio zanimljivu... Eee uzeo bi ja nov na kredu kad bi znao da me žena ubiti neće na spavanju... ček, ček, a koji bi uzeo? Neki od 6-8000- taman... to bi bio doživljaj, pomirišeš ga, na novo miriše... sedaš na najlon preko sedišta,pališ,on se greje i greje... vozim dugo god. i uvek zagrejem i auto i motor, bilo Leto ili Zima... koliko puta mi je žena zvocala:Samo ti toliko zagrevaš? Neka, neka samo ti radi svoj posao (zvocaj)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Šole, nije ti dovoljno tih 6 - 8 hiljada dolara. Pravi ozbiljni motori su danas, na žalost, svi preko 11.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor je ozbiljan onoliko koliko uzivas u njemu.Ne mora da bude 1000+cm da bi covek uzivao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10537 Napisano April 1, 2020 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, WoodyRider je napisao: Šole, nije ti dovoljno tih 6 - 8 hiljada dolara. Pravi ozbiljni motori su danas, na žalost, svi preko 11.000 Prodam TDM-a i dam učešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13272 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 7506 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Shoyyka može da se vozi mnogo lepo na novom Traceru 700 Ja moram XTZ1200, ne vredi. Krupan sam, gospođa voli isto da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10537 Napisano April 1, 2020 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Shoyyka može da se vozi mnogo lepo na novom Traceru 700 Ma jok... slabo je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17918 Napisano April 1, 2020 Integrisan, 5286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Shoyyka može da se vozi mnogo lepo na novom Traceru 700 Ja moram XTZ1200, ne vredi. Krupan sam, gospođa voli isto da se vozi. Nekad je moglo i na ER5! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ausländer je napisao: Кад остарим фино, ћу купим неки моторин. Ето Бенели империјал 400. Убав. У ЦГ 4100 евра. Код нас 5900? Варум? To neka indijska zajebancija, kao onaj Royal Enfield? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17918 Napisano April 1, 2020 Integrisan, 5286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za atare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Ausländer je napisao: Италијанско име, пар година у власништву Кинеза. Има АБС, убрзизгавање... За пензијицу... Проверио сам цене, и код нас је око 4100 еврова. Па није лоше. Gde se proizvodi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Benelli sa ovim novim 502 je krajnje zanimljiv. Sada da naprave uvećanu verziju toga i ostanu cenovno korektni, eto možda opcije za@shoyyka Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1453 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa i volvo je cudo napravio od kad su ga uzeli kinezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 1, 2020 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan predlog za penziju. Honda CMX500 Rebel. Cena oko 6000e, u cg verovatno ispod 4800. Dignes kredu, mala registracija, valjda malo i trosi, i laganeze. Sad mi dodje da odem u banku, ali rade samo do 15h :(, zbog ova kurava virus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 1, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Za penziju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3289 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, milosmc said: Evo jos jedan predlog za penziju. Honda CMX500 Rebel. Cena oko 6000e, u cg verovatno ispod 4800. Dignes kredu, mala registracija, valjda malo i trosi, i laganeze. Sad mi dodje da odem u banku, ali rade samo do 15h :(, zbog ova kurava virus. Ovo samo ako si visok metar i šumsku jagodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...