Jump to content

Moto Zajednica

severian

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  7258
 • Pridružio se

Reputacija u zajednici

10327 Excelent

O članu severian

 • Rank
  Ne silazi

Contact Methods

 • Website URL
  www.REWadventure.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac

Poslednji posetioci profila

19230 profile views
 1. Iskreno preporučujem da dodatno obratite pažnju na ove reči gore, ne dolaze od malo km pod dupetom... Nešto slično je, samo na svoj živopisan način , poručio i @misa-pei . Sa istog mesta (misli se na km ispod dupeta). Džabe teorije. put je praksa prilagođavanja ovom i sada. Slabija strana mora da bude opreznija strana. Inat nema tu šta da traži.
 2. Uz veliku tugu što je ovo potrebno, poslato.
 3. Jako smo zadovoljni novim fotografom, našim kolegom inače. Vidi se to u dosta kadrova.
 4. Pojasni samo još jednom na koje čunjeve u velikoj desnoj misliš.
 5. Kakva tragedija. Kakva očajna tragedija. Ne mogu da verujem kakve dve vesti od jednom u ovoj tragičnoj hronici. Ubile su me reči Painkiller-ovog brata, koliko dostojanstva u tako velikoj boli. Bože, kakva tragedija.
 6. Počivaj u miru, ako ga igde ima. Iskreno se nadam da ga ima.
 7. Dok traje ova COVID situacija gledaoci nisu dozvoljeni.
 8. Za sada nemamo obezbeđenu potvrdu, ali radimo na tome. Daj nam još koji dan fore, a ako ti je informacija neophodna danas, onda računaj da nije moguće čuvanjue motora/opreme na stazi (to je situacija na današnji dan).
 9. Najzad! TD u nedelju po planu, startuje sezona 2021. - www.trackday.rs TRACKDAY.RS Poštovane kolege, zaljubljenici u vožnju na stazi, Bez mnogo priče – potvrđujemo da će se Track Day planiran za nedelju 2. Maj održati po planu! Naravno, budući da se radi o danu... Krećemo! Najzad! Potvrđujemo TD u nedelju. Ima mesta u svim grupama. Uplate žiralno moguće još danas. Prijava ovde . Naravno, možete doći i direktno na stazu u nedelju i uplatu izvršiti na licu mesta. Budući da je TD na dan Uskrsa, ko može da se organizu
 10. Prijavis se za taj drugi termin i u napomeni napišeš da prenosis uplatu sa otkazanog td2.
 11. Na žalost, zbog očajne vremenske prognoze i samim tim ugrožene bezbednosti, otkazan je TD2: Nemamo sreće! Zbog vremena otkazan TD2 - www.trackday.rs TRACKDAY.RS VAŽNO: Usled veoma loše vremenske prognoze za nedelju 18. April, prinuđeni smo da otkažemo Track Day 2, planiran za 18.4. Naša loša sreća sa promenjivim vremenom se nastavlja... Naravno, svi učesnici imaju pravo na povrat kotizacije ili prenošenje iste na bilo koji od sdledećih termina: https://trackday.rs/kalendar/
 12. Kalendar - www.trackday.rs TRACKDAY.RS TD sezona 2021: Napomena: Za sve TD događaje važi pretplata
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja