Jump to content

Moto Zajednica

severian

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  7071
 • Pridružio se

Reputacija u zajednici

8932 Excelent

O članu severian

 • Rank
  Ne silazi

Contact Methods

 • Website URL
  www.REWadventure.com

Profile Information

 • Pol
  Muškarac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Umesto obećane kiše, prelep dan na prelepom mestu. Nekoliko novih linija i puno igranja :
 2. U toku je prijavljivanje za TD 12. Jula! - www.trackday.rs TRACKDAY.RS Poštovani ljubitelji vožnje na stazi, U toku je prijavljivanje za Track Day #8, planiran za 12. Jul na NAVAK stazi u Subotištu. Za učešće, još uvek se možete odmah prijaviti ovde. Obezbedite... Na TD8 važe identične mere kao na TD7. Link u tekstu gore.
 3. Tipičan Track Day - www.trackday.rs TRACKDAY.RS Tipičan Moto Track Day Šta možete očekivati od jednog tipičnog... Pogledaj sekciju 3. Takodje, vecinu odgovora imaš na sajtu.
 4. Ne znam koliki ti je napor u finansijskom smislu i svakako nećeš iskoristiti pun potencijal ni poligona, ni staze, ali jedno sa sigurnošću mogu da ti kažem: mnogo bolje je da napreduješ tamo gde je sigurno okruženje (gde god to bilo), nego u saobraćaju. Sve najbolje!
 5. Tako je, postoji instruktor-demonstrator na off road delu (Miloš Disković), a za vožnju po asfaltu imamo dream team trenera za konsultacije (Dalibor Miletic i Košta Jovanovic). Ipak, važno je da razumeš - ovo nije trening 1-1. Demonstrator pokaže, ti sam voziš i pitaš, ako imaš dileme. Poligon za off road dozvoljava doziranje pa je pogodan i za početnike i za one malo "odmakle". Podrazumeva se da osnove vožnje motora ipak poznajes. Nadam se da sam pomogao.
 6. Za sad je (mnogo) više prijavljenih KTM Dobrodošli svi! Ne diskriminišemo, od 120kg do 270kg
 7. BMW Motorrad Srbija sponzor Dual sport TD - www.trackday.rs TRACKDAY.RS Sa zadovoljstvom objavljujemo vest da se organizaciji prvog Dual sport Track Day događaja pridružuje i BMW Motorrad Srbija, kao sponzor koncepta. Takođe...
 8. Redari su naši, obratićemo pažnju na ovo što si napisao. Tvoj post je prosleđen šefu redarske službe.
 9. Pripreme poligona za DS TD u punom jeku: Prijave su u toku: Kalendar | www.trackday.rs TRACKDAY.RS
 10. Ovih dana Maljen je na visini utisaka i osećanja koje izaziva, mada temeljno preuređen jakim vodama, naročito severna, šumovita strana planine:
 11. Idemo dalje! Vrhunski treneri u Trackday.rs timu! | www.trackday.rs TRACKDAY.RS Dalibor Miletić i Kosta Jovanović.
 12. U sezoni 2020. najavljujemo novitet! Od ove godine počinjemo sa Dual sport konceptom. Ukoliko posedujete putni enduro, maxi enduro ili dual sport motocikl, unapredite svoja znanja i približite se punom potencijalu svoje mašine! U našoj organizaciji učestvujte u mešanom događaju enduro vežbe i vožnje na stazi. Dual sport Trackday podrazumeva dva poludnevna TD termina: prvi u specijalizovanoj enduro vežbaonici (sa našim demonstratorom i serijom vežbi), a drugi (istog ili nekog sledećeg vikenda po Vašem izboru) poludnevno učešće na TD događaju na NAVAK stazi u Subotištu. Dakle, oprobaćete se i u vožnji na terenu van puta i u energičnoj vožnji na asfaltu. Prvi Dual sport Track Day organizujemo 12. Jula 2020. godine, na offroad poligonu NAVAK staze u Subotištu. Detalji i prijave: Prvi Dual sport TD (enduro/staza) – počinje prijava! | www.trackday.rs TRACKDAY.RS
 13. Zdravstvene mere i pravila koja važe na TD7 | www.trackday.rs TRACKDAY.RS Na gornjem linku su pravila i zdravstvene mere i preporuke koja smo doneli za TD7. Razlog je naravno tekuća situacija sa pandemijom korona virusa i naša želja da TD bude organizovan na što odgovorniji način.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja